EVbee Elektrikli Araç ve Şarj Sistemleri Enerji Müh. ARGE San. Tic. A.Ş.
Türkiye'nin ilk ve tek elektrikli araç mobil hızlı şarj istasyonu ilk filosunu kurarak ülke genelinde yaygınlaştırmak sonrasında da globale taşınan yolculuğu inşa ediyoruz.

EVbee Filosunu Kuruyoruz! bir Teknoloji ve Üretim Projesidir

Elektrik-Elektronik , Enerji , Makine, Teçhizat, İmalat , Otomotiv ve Yenilenebilir Enerji Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B ve B2C’dir

129%

  • Hedeflenen Fonlama
  • Alınan Yatırım
  • ₺ 26.000.000
  • ₺ 33.531.069

4396 Yatırımcı Pay Aldı.

680 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.

EVBEE ELEKTRİKLİ ARAÇ VE ŞARJ SİSTEMLERİ ENERJİ MÜHENDİSLİK ARGE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
 
Kampanya Hakkında
Kampanya Durumu: Başarılı
Kampanya Kodu: RWF6SP
Kampanya Kapanış Tarihi: 22.09.2023
Lokasyon: Tüm Türkiye
Girişimin Aşaması: Ticarileşmeye Hazır Ürün

Girişim Şirketi Hakkında

Kampanyamız için yapılan ön talep toplama süreci tamamlanmış olup 4.616 yatırımcıdan toplam 35.035.588 TL ön talep bildirilmiştir. Ayrıca fonbulucu Gelecek GSYF 500.000 TL yatırım yapma kararı almıştır.

Önemli Bilgilendirme

  • Yeni yatırım turumuzda arz edilen paylar girişimcilerin paylarından azaltılacak olup ilk kitle fonlaması kampanyamızda yatırım yapan yatırımcılarımızın en az 1.000 TL ile ikinci yatırım turuna katılmaları durumunda olası sermaye artırımından kaynaklı olarak pay oranlarında herhangi bir sulanma(azalma) olmayacaktır.
  • Bu yatırım turunun başarılı olması halinde elde edeceğimiz en az 26 milyon TL fonun sermayeye ilavesiyle 16 Mayıs 2022'deki ilk yatırım turumuza katılan 2.440 yatırımcımız yaklaşık %329 - %406 oranında bedelsiz pay elde etmiş olacaktır.
  • Bu kampanyada asgari yatırım tutarı 1.000 TL olarak belirlenmiştir.
  • Yatırım turumuz 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 10:00‘da başlayacak ve 22 Eylül 2023 Cuma saat 23:59’da sona erecektir. Toplam kampanya süresi 30 Gündür.

Ön Talep Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası

  • Ön Yatırım Talebi oluşturarak yatırım turunda en az bildirdiği ön talep tutarı kadar yatırımı kampanyanın ilk 5(Beş) iş günü içerisinde yapan yatırımcıların yatırım tutarlarına verilecek tüm bedelsiz paylara ek olarak; %10 İlave Bedelsiz Pay verilecektir. Bu kampanya 5 iş günü ile sınırlı olup, 29 Ağustos Salı akşamı 23:59'da sona erecektir.

LIC (Lead Investor Club) Üyelerine Özel Bedelsiz Pay Kampanyası

fonbulucu LIC (Lead Investor Club) üyeliği için ön başvurusunu tamamlayan ve bu kampanyada en az 50.000 TL ve üzeri yatırım yapan yatırımcılarımıza tüm kampanyalara ek %2 fazladan pay verilecektir.

Örnek : LIC üyeliği için ön başvurusunu tamamlayan ve 50.000 TL yatırım yapan yatırımcımıza tüm bedelsizlere ek olarak 1.000 TL fazladan pay verilecektir.

Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası

  • Yatırım turumuz 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 10:00 ‘da başlayacak ve 22 Eylül 2023 Cuma saat 23:59’da sona erecektir. Toplam kampanya süresi 30 Gündür.
  • Yatırım Turumuzun başlama tarihi olan 23 Ağustos 2023 Çarşamba saat 10:00 itibari ile 5 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yatırım yapan yeni yatırımcılarımıza %10, ilk yatırım turuna katılan 2.440 yatırımcımızın bu turda yatırım yapması halinde %15 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 5 iş günü ile sınırlı olup, 29 Ağustos Salı akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar kurucu ortaklar Ahmet Ozan Çelik, Burak Özdemir, Eren Kurt'tan oransal olarak aktarılacaktır.

Örnek 1: İlk yatırım turuna katılan ve 1.000 TL ön talep bildiren yatırımcılarımıza, kampanyanın başladığı ilk 5 iş günü içerisinde 1.000 TL veya üzerinde yatırım yapması halinde %10'u ön talep bedelsizi olmak üzere toplamda %25 fazladan pay verilecek ve 1.250 TL'lik pay sahibi olacaktır.

Örnek 2: Bu yatırım turunda ilk defa yatırım yapacak olan ve 1.000 TL ön talep bildiren yatırımcılarımıza, kampanyanın başladığı ilk 5 iş günü içerisinde 1.000 TL veya üzerinde yatırım yapması halinde %10'u ön talep bedelsizi olmak üzere toplamda %20 fazladan pay verilecek ve 1.200 TL'lik pay sahibi olacaktır.

Örnek 3: İlk yatırım turuna katılan ve ön talep bildirmemiş yatırımcılarımıza, kampanyanın başladığı ilk 5 iş günü içerisinde 1.000 TL veya üzerinde yatırım yapması halinde %15 fazladan pay verilecek ve 1.150 TL'lik pay sahibi olacaktır.

Örnek 4: Kampanyamıza ilk defa yatırım yapacak ve ön talep bildirmemiş yatırımcılarımıza, kampanyanın başladığı ilk 5 iş günü içerisinde 1.000 TL veya üzerinde yatırım yapması halinde %10 fazladan pay verilecek ve 1.100 TL'lik pay sahibi olacaktır.

EVbee Nedir?

Türkiye’nin ilk ve tek elektrikli araç mobil şarj istasyonu EVbee!


EVbee, elektrikli araç kullanıcılarının menzil ve şarj problemlerine inovatif çözümler sunarak mobil ve hızlı şarj istasyonlardan oluşan yüksek verimli ve güvenli sistemler bütününü oluşturan bir mühendislik ve teknoloji firmasıdır.


Hızla gelişip büyüyen elektrikli araç sektöründe yer alan EVbee mobil uygulama ile araç sahibine her zaman/yerde ulaşarak hızlı (DC) şarj imkanı sunar. Bir elektrikli aracı, %20’den %80’e 30 dakikada şarj edebilmesiyle araç sahibinin şarj istasyonu arama ve uzun süreli şarj dertlerinden kurtarmayı önceliği haline getirerek şarj işlemini mekandan bağımsız hale getirir.


Hem şehir merkezlerinde hem de şehirlerarası yollarda faaliyete geçecek olmasıyla araç sahibi şehirlerarası yolculuğunda istediği konumda mola verdiğinde, şehir merkezlerinde de aracının başında olmasa dahi (ev, iş, toplantı, kafe, restaurant vb.) mobil uygulama üzerinden EVbee’yi bulunduğu konuma çağırabilir. Böylece elektrikli araç sahibi için şarj konusu günlük hayatındaki önceliklerden biri olmaktan çıkar, konumu fark etmeksizin konforlu bir şekilde hızlı şarj ile buluşabilir.


EVbee elektrikli araç sahipleri için sunduğu bireysel hizmetin yanı sıra yol yardım firmaları, sigorta şirketleri, paylaşımlı araç filoları, araç kiralama şirketleri, paylaşımlı e-scooter ve bisiklet filoları, sabit istasyon firmaları, restaurantlar, oteller, havalimanları, belediyeler, fuar, konser gibi organizasyonlarla da anlaşmalar doğrultusunda kurumsal hizmet verebilmektedir. Bu bakımdan EVbee geniş bir hizmet alanına sahip olup hizmetini müşterinin ayağına birçok farklı konumdan sunarak şarjı erişilebilir hale getirmeyi amaçlar.


EVbee, tüm teknik zorlukları aşarak bataryadan bataryaya güvenli ve kaliteli şarj işlemini başarıyla yerine getirebilen, Türkiye’nin ilki olan 70 kWh batarya kapasitesine ve 90 kW çıkış gücüne sahip prototip ürününü oluşturmuş, daha yüksek kapasite ve çıkış gücüne sahip yeni ürünlerini geliştirmiş ve şimdi de elektrikli araç şarj istasyonu sektöründe ilk mobil şarj istasyonu filosu olarak pazara girmek için hazır durumdadır.

Türkiye’de bulunan 20 farklı elektrikli araç modeli ile mobil şarj istasyonu test edilmiş ve validasyonu tamamlanmıştır. Bu yatırım turu ile birlikte amacımız 6 araçlık bir filoya ulaşmak olacaktır. EVbee, kampanya sonucunda oluşturmayı ve zamanla genişletmeyi hedeflediği filosu ile mobil hizmet vermenin avantajını kullanarak hem bireysel hem kurumsal hizmet sağlamayı amaçlamaktadır.


EVbee iş modelinde bireysel hizmetinde kullanıcıya sağladığı şarj hizmeti sonucunda randevulu sistem üzerinden ücret ile, kurumsal hizmetinde (filolar ile) ise çeşitli firmalarla yapacağı anlaşmalar sonucunda verdiği hizmet karşısında aylık sabit ücret ile gelir elde etmektedir. Ek olarak sigorta ve yol yardım şirketleri ile yapılacak anlaşmalar doğrultusunda poliçe bazlı gelir kaynakları ile gelir sağlayabilmektedir.


EVbee, kendi filosunun yanı sıra şehirler ve bölgeler bazlı olarak franchise yatırımcılarıyla mobil şarj istasyonu sayısını arttırmayı ve kısa süre sonrasında globalde bir ağ kurarak faaliyet göstermeyi hedeflemektedir.


İlk Yatırım Turu Sonrası Neler Yaptık?


Mayıs 2022’de fonbulucu’da ilk yatırım turumuza çıktık. O dönem için; en çok fon toplayan, en çok yatırımcı sayısına ulaşan, büyük bir ilgi ile sistemde en çok tıklanan ve kampanya sayfasında en çok soru alan vb. rekorlarla fonlanan girişim olarak ilk yatırım turumuzda, 2440 yatırımcıdan 7.900.510 TL yatırım alarak başarılarla geçen bir yolculuğa başlangıç yaptık.


İşte o yolculuk;


EVbee A.Ş. yatırım turunun başarıyla kapanmasıyla, 16 Haziran 2022'de anonim şirket olarak kuruldu ve 19.07.2022’de pay dağılımları yapılarak sermayesi 7.950.510 TL'ye artırılmıştır.

EVbee, AR-GE ve üretim odaklı bir enerji ve mühendislik firması olarak Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ne kabul edilip Teknopark teşviklerinden faydalanarak proje bütçesindeki alımlarını tamamlamıştır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvurusuyla “Yatırım Teşvik Belgesi” almaya hak kazanılmıştır.


EVbee araç dolumunun sağlanacağı ve temiz enerji üretimi için Çatı GES sistemlerinin kurulacağı 300+70 m2’lik alanın Eskişehir Teknik Üniversitesi ile imzalanan protokol ile EVbee’ye tahsisi ve şube açılışı gerçekleşmiştir. Akabinde 50 kW kurulu güce sahip GES, 75 kWh batarya grubu ve sabit noktada şarj istasyonu imalatı tamamlandı. Bu sayede sistemin tüm demosu oluşturulabilmiştir.


2 elektrik‐elektronik mühendisi, 1 enerji sistemleri mühendisi, 2 idari (kurumsal iletişim uzmanı ve endüstriyel tasarımcı) olmak üzere 5 yeni istihdamla çalışan sayısı, kurucu ortaklar (3 mühendis ve bir işletmeci) ve danışman hocalar ile birlikte 10 kişiye çıkartılmıştır.


Türkiye’nin mobil ve DC şarj özellikli ilk ve tek mobil şarj istasyonu aracı üretilmiştir. Bu araç, 90 kW çıkış gücüyle tek seferde iki elektrikli aracı %20’den %80’e 30-45 dk arasında doldurabilmektedir.


Prototip sonrası agresif şekilde PR bölümüne geçilerek, mobil şarj sistemi yurt içi/yurt dışı iş birliği yapılabilecek firmalarla görüşmelerle ve sosyal medya paylaşımlarıyla gösterilmeye başlanmıştır.


Kurumsal gözetimlerde gerçekleşen 20 farklı elektrikli aracın şarj demosu/testleri başarıyla gerçekleşmiştir. Tüm elektrikli araçlarla haberleşme sağlanabildi ve hızlı şarj işlemleri yapılabilmiştir.


Bu araçlar;

  • TOGG T10X V2,
  • BMW iX Drive40, iX Drive50, iX3 ve i4 M50,
  • Tesla Model Y ve X 100D,
  • Mercedes EQC-400 ve EQB-350,
  • MG4 Luxury ve MG ZS EV,
  • Porsche Taycan 4S,
  • Kia EV6,
  • Volvo C40 Recharge,
  • Ford E-Transit,
  • Renault Zoe,
  • Skywell ET5 Premium Line,
  • Peugeot e-2008,
  • Citroen e-C4,
  • Bozankaya Elektrikli Otobüs’tür.


Testlerdeki amaç, güvenli ve hızlı şarjı mümkün kılan şarj protokollerinin araç çeşitliliği ile uyumunu valide etmek ve son kullanıcıların bu konudaki endişelerini gidermektir. Bu demoların tamamı çok ilgi çekmiş ve ilk olmanın avantajı ile birçok talep gelmiştir.


Bu demoların sosyal medya ve sektörde geniş yankı bulmasıyla EVbee ülkemize yeni giriş yapan/yapacak olan elektrikli araç modellerinin tanıtılması için talep görmektedir. Bu gelişme, birçok yeni araç şarj validasyonu ve EVbee için olumlu seyretmektedir.


Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde EVbee mobil şarj aracı, bölgedeki jandarma, polis ve AFAD ile koordineli çalışarak bölgedeki vatandaşlara 220V AC çıkış sağlayarak katkı sunmuştur. Ayrıca elektrikli araç DC ve AC güç sağlama konularının tümü sahada test/valide edildi. Bu sayede prototip ürün, fonksiyonlarının tamamını yerine getirir konumdadır.


Bu testler/demolar dışında EVbee’nin katıldığı yarışmalar, etkinlikler ve fuarlar da tanıtımın sürecinin önemli bölümünü oluşturmaktadır. Bu etkinlikler şu şekildedir;


  • Eskişehir Sanayi Odası’nın düzenlediği Güneş Enerjisi ve Enerji Verimliliği Fuarı’nda katılımcı olarak güneş enerjisi ve enerji sektöründe faaliyet gösteren paydaşlarla bir araya gelindi.
  • EVbee, TechAnkara Proje Pazarı 2022’de 400’ün üzerinde projenin arasında ilk 10’a girip sunum yapmasıyla 60.000 TL üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank takdim etti.
  • İTÜ Çekirdek ve OİB’in düzenlediği ve 100’den fazla firmanın yer aldığı Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’nda EVbee elemeyi geçip ilk 10’a girerek sunum yapmaya hak kazandı. Otomotiv sektöründeki önemli jüri üyelerinin kararı sonrası EVbee dördüncü olarak 80.000 TL ödül kazandı.
  • EVbee, Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’ndaki başarısı sonucu Big Bang Startup Challenge etkinliğinde sunum yapmaya hak kazandı. EVbee, “Otomotiv Dikey Sahnesinde” sahneye çıkarak sunum yaptı ve çeşitli hibe ödüllerine aday oldu. Yarışma sonucu EVbee OİB’den 100.000 TL, Ford Otosan’dan 75.000 TL almaya hak kazandı.
  • Elektrikli araç şarj markalarının buluştuğu EV Charge Show’da EVbee katılımcı olarak yer aldı, EVbee mobil şarj sistemleri ziyaretçilere tanıtılmış, otomotiv firmaları, mikromobilite firmaları, donanım ve yazılım üreticileri, hizmet sağlayıcıları ve diğer çözüm ortakları ile iş birlikleri konusunda önemli adımlar atılmıştır ve EVbee için önemli fırsatlar ortaya çıkmıştır.
  • Türkiye’nin en büyük kitle fonlaması platformu fonbulucu, Başaranlar Kulübü’ndeki firmaların yarıştığı ve yatırımcıların oy verip en sevilen firmayı seçtiği yarışma düzenledi. Yarışma sonucunda 1065 yatırımcının EVbee’ye oy vermesiyle EVbee 100.000 TL almaya hak kazandı.
  • ATO Congresium’da Girişim’23 fuarında yer alındı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı, Daire Başkanları, Ostim YK üyeleri, GSYF temsilcileri, sigorta acenteleri, bireysel/kurumsal yatırımcıların, elektrikli araç sahiplerinin ve EVbee’ye meraklı insanların ziyaret ettiği fuarda iş birlikleri ve anlaşmalar üzerine bir araya gelinip EVbee, müşteri portföyünden insanlarla tanışma şansı bulmuştur.


EVbee’nin teknoloji hazırlık seviyesi (TRL), Ar-Ge ve Ür-Ge süreçleri ardından 7’den 8’e yükseldi ve ürün çeşitliliği arttırılarak farklı kapasitelerde mobil hızlı şarj istasyonu araçları tasarlandı. Böylece müşteri/partner veya ticarileşme planındaki beklentilere göre (şarj edilebilecek araç sayısı ve şarj süreleri vb.) farklı çözümler sunacak yetenek kazanıldı.


EVbee, Horizon Europe EIC ve TÜBİTAK TEYDEB 1501 programına 3 Milyon TL bütçeyle AR&GE proje önerisinde bulundu. Proje değerlendirme aşamasındadır.


EVbee ekibi bu süreçte elektrikli araçlarla birçok bölgede seyahat ve şarj deneyimi yaşadı. Bu rotalar bilgisayardaki simülasyonlarla kıyaslanarak iş modeli kurgularına veri sağlayacak hale getirildi. İrtibat kurulan gruplar ile şekillenen iş modeli fikirleri bölgeden bölgeye farklılık göstermekteydi. EVbee ekibi de yurt içinde (İstanbul, Ankara, İzmir-Ege, Muğla-Antalya, Kıbrıs) ve yurt dışında (Ürdün, BAE, Hollanda, Belçika, Hırvatistan, Amerika) olmak üzere paydaşlarla farklı ön sözleşmeler ve kurgular içerisine girdi.


Tüm Ar-Gr, üretim ve PR süreçlerinin sonrası 1-2 aylık süreçte çeşitli faaliyetlerde faturalar kesti ve mobil şarj istasyonu aracının ortaya koyduğu değer nakite çevirir hale başarıyla getirdi.


Neden Yeni Bir Yatırım Turu Düzenliyoruz?


İlk yatırım turunda hedeflenen prototip üretimi ve iş modeli geliştirme süreçleri başarıyla tamamlanmıştır. Firmamız mobil elektrikli araç şarj sistemlerinin sektördeki beklentileri karşılar halde demolarını ve validasyonlarını başarıyla tamamlamıştır.


Ülkemizde girişim ekosisteminin en önemli platformlarında boy göstermiş ve ödüllerle dolu bir yıl geçirmiştir.


Oluşturduğu iş modelleri ve benzersiz teknolojileri yoğun olarak tanıtılmış ve sektörden gelen reaksiyonlarla valide edilmiş kurgu şimdi büyümeye hazır haldedir. EVbee, temiz enerji ve şarj sektöründe kritik oyuncu, sabit istasyon ve şebeke uyuşmazlığında çözüm noktası ve kullanıcıların da güvenlik ve konfor noktasında bir ilki ülkemizde yaşamasına imkan sunan bir inovasyon merkezine dönüşme hayalinde en önemli adıma gelinmiştir.


Şimdi, kitle fonlamanın öncüsü ve en büyük platformu olan fonbulucu ve içerisindeki binlerce değerli yatırımcı ile güçlenen ekibimizi daha da büyütmek, EVbee İlk filosunu Kurmak, kurumsal paydaşlarla anlaşmalar imzalamak ve franchise yatırımcılarını sistemimize dahil ederek ülkemizde yaygınlaşmanın hedefi ve arzusu içerisindeyiz.

Girişim Şirketi Tarihçesi

Elektrikli araçların şarj ve menzil konusundaki güncel sorunlarına etkili çözümler üretmeyi amaçlayan EVbee, şarj teknolojileri alanında faaliyet gösteren bir teknoloji şirketidir. Bu alanda yenilikler sunmak ve elektrikli araçların şarj sürecini inovatif bir işleme dönüştürmek amacıyla 2022 yılında fonbulucu’da ilk yatırım turuna çıkmış ve yatırım turu sonucunda 7.900.510 TL toplayarak o dönem için kitle fonlama sisteminde en çok yatırımcıya sahip girişim rekoruna sahip olmuştur.


İlk yatırım turu sonrasında faaliyetlerine başlama ve sektörde etkili bir firma olma hedefinin ilk aşaması olan şirket kuruluşunu yatırım aldıktan sonra 16 Haziran 2022’de Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yer alan ATAP A.Ş. bünyesinde tamamlamıştır.


Kuruluşundan bu yana özel sektördeki firmalarla sürdürdüğü görüşmelerin ve iş birliklerinin yanı sıra kamudaki paydaşlarıyla da ilişkileri geliştirmeye ve partnerlikler kurmaya özen göstermiştir. Bu çerçevede idari ofisinin yanı sıra üretim ve imalat çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde ikinci şubesini açmış ve ESTÜ ve EVbee A.Ş. arasında imzalanan protokol sonrasında ilk batarya dolum merkezini oluşturmak amacıyla Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliği ile 50 kW güce sahip Çatı GES ve batarya depolamalı sabit şarj istasyonu kurmuştur.


Şirket faaliyetlerini arttırmak ve daha etkili hale getirmek amacıyla personel kapasitesinde de artışa giden EVbee, sektöre ilgili ve şirkete katkı sağlayacak elektrik elektronik mühendisleri, kurumsal iletişim uzmanı, medya ve endüstriyel tasarım alanlarından personeller istihdam ederek ekibin yetkinliğini arttırmayı hedeflemiştir.


Kuruluş ve idari işlemlerinin dışında elektrikli araç şarj sektörüne ses getirecek ölçekte çözüm odaklı yenilikler sunmayı hedefleyen EVbee, şarj işlemini mobil ve hızlı hale getirmesi bakımından sektörde bir ilki gerçekleştirmekte olup rakiplerine göre inovatif bir kimliğe sahiptir. EVbee sektördeki problemleri analiz ederek şebekeden bağımsız sistemiyle hızlı (DC) şarjı müşterinin istediği zamanda istediği konuma götürmesiyle şarj işleminde müşteri odaklı yaklaşımı benimsemektedir. Bu bakımdan sektördeki akılda kalıcı pozisyonu ile pazara derinlemesine girecek EVbee mobil şarj sistemleri, müşterinin istediği herhangi bir anda talebini yerine getirmek üzere yüksek kapasiteli, güvenli ve verimli şarj ve batarya teknolojisini uzun dönemli Ar-Ge çalışmaları sonucunda şarj araçlarına entegre etmeyi başarıyla tamamlamıştır.

Çalışmalarını duyurmak amacıyla çeşitli yarışmalara katılmış olan EVbee TechAnkara Proje Pazarı, Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması, Big Bang Challenge gibi birçok yarışmadan aldığı ödül ile faaliyetlerini taçlandırmış, kamu ve özel sektörden pek çok paydaşın ve önemli isimlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.


Yarışmaların yanı sıra hem ulusal hem de uluslararası teşvik ve hibeleri de odağına alan EVbee bu konuda KOSGEB ve Avrupa Birliği gibi kuruluşların teşvik ve hibelerinden faydalanmak amacıyla başvurular yapmış olup bu başvurularına devam edecektir. Bu bağlamda mobil şarj sistemlerine yönelik sürdürdüğü Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra TÜBİTAK çatısı altında diğer Ar-Ge çalışmaları ile sektördeki diğer boşlukları doldurmayı hedeflemektedir.


Kuruluşundan bu yana attığı adımlar, kurduğu partnerlikler ve gerçekleştirdiği faaliyetler sonucunda EVbee mobil şarj sistemleri pazara hazır hale gelmiştir. Alacağı ikinci yatırım sonrasında prototipi tamamlanmış mobil şarj araçlarında üretim kapasitesini arttırarak mobil şarj araçlarını içeren filosunu oluşturacak ve pazarda yerini alarak hedef kitlesindeki birçok müşteri ve paydaşa hizmet vermeye hazır olacaktır.


Ürün/Proje Hakkında Özet Bilgi

EVbee, 70 kWh batarya kapasiteli 90 kW DC çıkış gücüne sahip mobil ve hızlı şarj istasyonunun prototipi tamamlanmıştır. Pilotcar P-1000 aracı üzerine entegre edilen bu mobil şarj istasyonu bir elektrikli aracı yaklaşık 45 dakikada hızlı şarj edebilir düzeydedir. (EVbee EV70 ürünü)


Prototip aşaması tamamlanmış olduğundan, ürünün tasarımı, teknik analizi, fizibilite testleri ve saha çalışmaları sonuçlanmıştır.

V2L çıkış özelliği ile tasarlanmış olan sistem afet durumlarında elektrik ihtiyacının olduğu bölgeye götürülerek orada askeri birlik, kriz masası, çadırkent ve arama kurtarma ekipleri gibi önemli noktaların ihtiyacı olan elektrik ihtiyacını karşılayabilmektedir. Sistemin sessiz çalışması sayesinde arama kurtarma gibi sessizliğin önemli olduğu yerlerde bulunması hayati bir öneme sahiptir.


Bu yatırım turu sonrasında üretilerek pazara sunulması hedeflenen mobil şarj istasyon araçları filosunda farklı kapasite ve çıkış güçlerine sahip üniteler yer alacaktır;


EVbee EV105:

105 kWh kapasiteye sahip lityum tabanlı bataryaya ve 120 kW DC çıkışlı üniteye sahip aynı anda 2 aracı ve tam dolu batarya ile tek seferde 3-4 aracı %20’den %80’e 30 dk içerisinde şarj edebilen mobil hızlı şarj istasyonu ünitelerinin üretilerek ticari anlamda daha seri ve uygun araçlara entegre edilmesi ve pazara açılması planlanmaktadır.


EVbee EV140:

Aynı zamanda, 140 kWh batarya kapasitesi ve 180 kW DC çıkışlı üniteye sahip, tam dolu batarya ile tek seferde 5 elektrikli aracı %20’den %80’e 20-25 dk içerisinde şarj edebilen, alanında dünyanın en iyi ve donanımlı mobil hızlı şarj istasyonu ünitesinin üretilmesi hedeflenmektedir. Filonun en değerli ürünü olarak pazarda yer alacak olmasının yanı sıra dünya genelindeki önemli fuarlarda sergilenerek EVbee sistemlerinin daha iyi tanıtılmasına katkı sunacaktır.


Türkiye’nin pek çok noktasında faaliyete geçecek olan mobil ve hızlı şarj istasyonları, GPS tabanlı mobil uygulaması sayesinde nerede olduğu takip edilerek istenildiği zaman ve/veya randevulu sistem ile çağrılabilecektir.


EVbee’deki bataryaları doldurmak için yalnızca E.V. şarj istasyonlarına bağlı kalmayıp bulunduğu bölgedeki yeterli güçte yer alan GES’e giderek batarya dolum işlemini gerçekleştirmektedir. Bu sayede, üretilecek sistemler mini GES sistemleri ile de bağlantı kurabilecek yapıdadır. Yani mobil şarj istasyonu, batarya dolumunu şebekeden veya bataryadan alacağı gibi doğrudan 10 kWp'a kadar kurulu gücü olan mini GES'lerden de ilave bir ekipman olmadan alabilecektir. Bu da, mobil şarj sistemlerinin geniş bir kullanım alanına yayılması anlamına gelmektedir. Hem düşük hem de yüksek güç opsiyonları ile müstakil evlerden işyerlerine, AVM, havalimanı tarzı büyük trafolu bölgelerden, çatısında GES bulunan bir fabrikaya veya açılabilir GES sistemleri bulunan mobil bir şarj sistemine entegre olabilirler. Bu anlamda tek ünitenin tüm bu opsiyonları sunabiliyor olması, otomotiv sektörünün açılımlarından olan e-mobilite kapsamında öncü bir yenilik olma yolundadır.

Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Takım
Ahmet Ozan Çelik
Ahmet Ozan Çelik
Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, İş & Ürün Geliştirme ve Fon Yönetimi / Doç.Dr.
Burak Özdemir
Burak Özdemir
Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, İş & Ürün Geliştirme ve Fon Yönetimi / Malzeme Bilimi ve Müh.
Eren Kurt
Eren Kurt
Kurucu Ortak - İşletme & Pazarlama Direktörü / Franchise İlişkileri
Ümit Ayberk Tonyalı
Ümit Ayberk Tonyalı
Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, Araç Tasarımı ve Modifikasyonu / Makine Müh.
Kadir Tomas
Kadir Tomas
Elektrik – Elektronik Mühendisi
Fahrettin Gültekin
Fahrettin Gültekin
Elektrik – Elektronik Mühendisi / Gömülü Yazılım
Yasemin Bayar
Yasemin Bayar
Proje Planlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı
Ayda Mirzatürkmen
Ayda Mirzatürkmen
Dijital ve Grafik Tasarımcı / Endüstriyel Tasarımcı
Caner Ülker
Caner Ülker
Basın ve Medya Planlama Uzmanı / Sosyal Medya
Ahmet Aktaş
Ahmet Aktaş
Elektrik – Elektronik Akademik Danışman / Doç. Dr.
Büşra Paksoy Arslan
Büşra Paksoy Arslan
Video Editörü
Samet Arslan
Samet Arslan
Dijital İçerik Üreticisi
Şenol Anasız
Şenol Anasız
Elektrik – Elektronik Mühendisi / Danışman
Kemal Payza
Kemal Payza
Yönetim Kurulu Üyesi
Takım Üyesi

Ahmet Ozan Çelik

Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, İş & Ürün Geliştirme ve Fon Yönetimi / Doç.Dr.

Ahmet Ozan Çelik 2002 İTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği mezunudur. 2004 İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansı takip eden süreçte ABD Virginia Tech. Üniversitesinde 2011’de doktorasını tamamlamıştır.


2014’ten bugüne kadar Eskişehir Teknik Üniversitesi Güneş arabası takımının akademik danışmanlığını yapmaktadır. Bu süreçte, Türkiye ve dünya dereceleri alan elektrikli araçları tasarlamış ve takımıyla imal etmiştir. Ayrıca TEMSA firmasıyla iş birliği içinde TS45-E isimli yerli %100 elektrikli aracın gövde tasarımı ve aerodinamik analizlerini gerçekleştirmiştir. TIRSAN firmasıyla çok fazla proje yapmış ve araç hava direnci konularında çalışmıştır. Bir inşaat mühendisi olmasına rağmen, önceki ARGE şirketi Teqflow A.Ş.’deki çalışmaları ile mekanik, aerodinamik, termodinamik ve enerji konularında uzmanlaşmış ve ciddi bir portföy (Arçelik, Şişecam, Kale Arge, Tekfen, Tüpraş gibi) oluşturmuştur.


Şu anda EVbee A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev almaktadır.

Takım Üyesi

Burak Özdemir

Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, İş & Ürün Geliştirme ve Fon Yönetimi / Malzeme Bilimi ve Müh.

Burak Özdemir, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Malzeme Bilimi Müh. bölümünde öğrenim görmüş ve eğitimine yüksek lisans ile devam etmektedir. Üniversite hayatı sürecinde “Girişimcilik ve Tasarım Kampı” adında, TR’de 350’nin üstünde üniversite öğrencisinin katıldığı, çeşitli mentorlük eğitimlerinin verildiği 5 farklı kamp organizasyonunu hayata geçirmiştir. İş hayatında, Teqflow Ar-Ge ve Mühendislik A.Ş.’de Malzeme Bilimi Mühendisi, AR-GE personeli olarak akışkanlar mekaniği, yapısal analizler ve testlerinin uygulanmasında, malzeme seçimi ve geliştirilmesinde alanlarında çalışmıştır.


Teqflow’da, TÜBİTAK Teydeb 1507 projesinde ve EU konsorsiyumunda (HiFlex) "Yoğunlaştırılmış Güneş Enerjisi Sistemleri" projesinde heliostat tasarımının geliştirilmesi süreçlerinde görev almıştır. Ayrıca, TEI'nin "Türbin Test Altyapısı Egzoz Sistemi Tasarımı" projesinde malzemelerin yapısal dayanımlarıyla ilgili testlerini gerçekleştirmiştir.


Şu anda, EVbee A.Ş. YK Başkan Vekili olarak görev almaktadır.

Takım Üyesi

Eren Kurt

Kurucu Ortak - İşletme & Pazarlama Direktörü / Franchise İlişkileri

Uzun yıllar boyunca uluslararası organizasyonlar düzenleme görevinde yer aldıktan sonra işinden ayrılarak üniversite arkadaşıyla İzmir’de Pizza Locale’i kurdu. Türkiye’deki ilk Fast Casual pizzacı örneklerinden Pizza Locale’in şu an yurt içi ve yurt dışında 32 şubesi bulunmaktadır. Eren Kurt Pizza Locale ile birlikte aralarında exitlerin de bulunduğu Müdavim Pide, Çeşnili Döner Pop up Burger Store gibi farklı yemek markalarını yaratmış, son olarak Türkiye’deki ilk food market Atmosphere İzmir’i açmıştır. Bunlarla birlikte yine gıda sektöründe pandemi döneminde yaptığı hayalet mutfak yatırımları ile birlikte yenilikler getirmiş kriz döneminde gıda sektöründe fırsatlar yaratmak konusunda uzmanlığını geliştirmiştir. Şu anda EVbee A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.

Takım Üyesi

Ümit Ayberk Tonyalı

Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, Araç Tasarımı ve Modifikasyonu / Makine Müh.

1998 yılında Sakarya’da doğdu. 2016’da Eskişehir Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği için Eskişehir’e yerleşti. Üniversite boyunca Anadolu Üniversitesi Amerikan Futbol takımında oynadı ve kaptanlık yaptı. 2019’da ESTÜ SolarTeam üyesi oldu ve mekanik ekibinde araç tasarımı ve dinamiği üzerine çalıştı. TÜBİTAK Elektromobil ve SASOL için mühendislik tasarımları yaptı. Makine mühendisliği lisans tezi olarak yazdığı “Nanoakışkanlarla Isı Transferi İyileşmesinin Sayısal İncelemesi” adlı projesi TÜBİTAK 2209-A programı tarafından desteğe hak kazandı ve ESTÜ Makine Mühendisliği bölümü tarafından tez ödülü aldı. Teqflow ile 2020’de akışkanlar mekaniği alanında staj yaparken tanıştı ve çeşitli mühendislik projelerinde çalıştı. Bu firmada geliştirilen ve AR-GE çalışmaları yapılan mobil hızlı şarj istasyonu fikrine dahil oldu ve ilerleyen süreçte EVbee firmasının kurucularından biri oldu. İleri seviyede kullandığı programlar; Solidworks, Catia, Fusion 360 , Ansys Workbench, Ansys Fluent.

Takım Üyesi

Kadir Tomas

Elektrik – Elektronik Mühendisi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Üniversitenin elektromobil takımına ve IEEE kulübü yönetimine seçilmiştir. Elektromobil takımında bulunduğu sürede elektrik, elektronik ve mekanik alanlarda görev almıştır. Bu süreçte TÜBİTAK tarafından yerli onayı alan Yerleşik Şarj Birimi ve BLDC HUB Motor tasarımında bulunmuştur. TÜBİTAK 17.Uluslararası Efficiency Challenge yarışlarında Teknik Tasarım Ödülünü kazanmıştır. IEEE kulübünde bir sene başkan yardımcılığı ve iki sene kulüp başkanlığı yapmıştır. Görev süresinde mühendislik öğrencilerine faydalı olması amacıyla teknik gezi, eğitim, sosyal projeler ve konferanslar düzenlemiştir. Üniversite hayatını aktif şekilde geçirerek farklı ekiplerle takım çalışması ve proje yönetimi konularında kendini geliştirme fırsatı yakalamıştır. EVbee A.Ş.’de prototip ürünün tüm AR-GE ve ÜR-GE süreçlerinde yer almıştır. Şu anda, EVbee’de Elektrik-Elektronik Müh. olarak görev almaktadır.


Takım Üyesi

Fahrettin Gültekin

Elektrik – Elektronik Mühendisi / Gömülü Yazılım

2015 yılında Eskişehir Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne başlayan Fahrettin Gültekin, lisans süresince Polonya’nın köklü teknik üniversitelerinden Warsaw University of Technology ve Endonezya’nın en iyi teknik üniversitelerinden olan Institute Technology Sepuluh Nopember’da öğrenci değişim faaliyetlerinde ve oradaki proje takımlarıyla bilgi paylaşımında bulundu. Lisans eğitimi bitene kadar aktif olarak Türkiye’nin en başarılı güneş enerjili araç takımı olan ESTU Solar Team’de elektronik ekip şefliği ve takım kaptanlığı görevini yürüttü ve Güney Afrika’da düzenlenen uluslararası güneş enerjili araç yarışması olan SASOL Solar Challenge’a katıldı. Fahrettin Gültekin, öğrencilik hayatının önemli bir bölümünde EVbee A.Ş.’de ve EVbee ekibiyle staj yaparak geçirmiş ve şu anda da Gömülü Yazılım Mühendisi olarak görev almaktadır.


Takım Üyesi

Yasemin Bayar

Proje Planlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı

Ege Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret bölümünü bitirdi. Lisans eğitimi boyunca uluslararası boyutta düzenlenen fuarlarda tercüman olarak görev aldı ve firma temsilcileri ile birlikte satış yapma deneyimi edindi. Eğitim sürecinden sonra uluslararası bir firmada içerik pazarlaması ve SEO alanında çalışarak hedef kitleye yönelik okunabilir ürün içerikleri oluşturma ve düzenleme konusunda deneyim elde etti. İleri düzeyde İngilizce bilmektedir. 2022 yılından itibaren EVbee’de ulusal ve uluslararası projeler çağrı ve takibi, firma ve personel işlemleri, sosyal medya ve kurumsal iletişim alanlarında görev almaktadır.

Takım Üyesi

Ayda Mirzatürkmen

Dijital ve Grafik Tasarımcı / Endüstriyel Tasarımcı

1996 yılında Antalya’da doğmuştur. 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde lisans eğitimine başlamıştır. Lisans eğitiminin ikinci senesinden itibaren Anadolu Üni. bünyesinde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Model ve Maket Atölyesi’nde çalışmıştır. Ardından Anadolu FabLab’in kurulumunda ve ilk projelerin yürütülmesinde görev almıştır. Bir tanesi ARİNKOM TTO bünyesinde proje tabanlı staj olmak üzere farklı sektörlerde stajlar yapmıştır. Lisans eğitiminin ardından eşzamanlı olarak çeşitli sektörlerde endüstriyel tasarım, kullanıcı deneyimi tasarımı ve grafik tasarım alanında çalışmış ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde kullanıcı deneyimi alanında yüksek lisans eğitimine başlamış ve 2023 Haziran ayında yüksek lisansını tamamlamıştır. Rhinoceros, Keyshot, Adobe Ps, Adobe Illustrator ve Adobe Animate programlarını ileri seviyede kullanabilmektedir. 2023 Ocak ayından itibaren EVbee A.Ş.’de Dijital ve Grafik Tasarımcı ve Endüstriyel Tasarımcı olarak görev almaktadır.


Takım Üyesi

Caner Ülker

Basın ve Medya Planlama Uzmanı / Sosyal Medya

1996 yılında Eskişehir’de doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Lisans eğitiminin büyük bir kısmında Radyo A’da müzik direktörü asistanlığı ve radyo programcılığı yaptı. Lisans eğitiminin bir dönemini Erasmus eğitim programı ile Polonya’da tamamladı. Lisans eğitimini bitirmeden önce Brüksel’de yerel bir radyo ve kültür, sanat, müzik dergisini bünyesinde barındıran bir medya kuruluşunda sosyal medya yönetimi, radyo yayıncılığı ve görsel, metinsel içerik üretimi alanlarını kapsayan bir staj dönemi geçirdi. Adobe Indesign ve Photoshop, Soundforge, Logic Pro ve Movavi programlarını ileri seviyede kullanabilmektedir. Şu anda Anadolu Üniversitesi’nde Basın ve Yayın Anabilim dalında yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir. EVbee A.Ş.’de Basın ve Medya Planlama Uzmanı olarak, medya içeriklerinin üretilmesi, koordine edilmesi, websitesi düzenlenmesi ve koordinasyonunun sağlanması konuları üzerine çalışmaktadır.

Takım Üyesi

Ahmet Aktaş

Elektrik – Elektronik Akademik Danışman / Doç. Dr.

Ahmet Aktaş, 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi'nden Elektrik Eğitimi alanında Yüksek Lisans derecesi almıştır. 2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Son olarak 2016 yılında Kocaeli Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktorasını almıştır. Halen Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nde Doçent Doktor olarak görev yapmaktadır. Elsevier'de yayınlanan "Solar Hybrid Systems: Design and Application" kitabının yazarıdır. Fotovoltaik enerji üretim sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları, enerji depolama teknolojileri, batarya ve ultrakapasitör modelleme, akıllı enerji yönetimi, mikrodenetleyici programlama, akıllı şebeke entegrasyonu gibi farklı konularda birçok makale yayınlamıştır. TÜBİTAK tarafından desteklenen açık deniz rüzgarı, deniz akıntısı akışı ve hibrit enerji depolama sistemi konularında proje yöneticiliği yapmıştır.

Takım Üyesi

Büşra Paksoy Arslan

Video Editörü

1998 yılında İzmir'de doğdu. İlkokul yıllarında babasının mesleği olan fotoğrafçılıkla tanıştı. Ege Üniversitesi Tıbbı Görüntüleme Teknikleri ön lisans programından mezun oldu. Freelancer olarak fotoğraf ve video sektöründe hizmet vermeye başladı. 2019 yılında "Kare Film" şirketine ortak olarak faaliyetlerine "Kare Film" bünyesinde devam ettirdi. Bir çok firmanın marka ve dijital içerik yöneticiliği süreçlerini yönetti. EVbee'de Video Editörü olarak görev almaktadır.

Takım Üyesi

Samet Arslan

Dijital İçerik Üreticisi

1995 yılında İstanbul’da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde ön lisans eğitimini bitirdi. 13 yaşında fotoğraf makinesiyle tanıştı. Öğretim hayatında çeşitli fotoğrafçılarda çalışmaya başladı. Üniversiteden sonra İstanbul'da "Bukelamoon Film" bünyesinde 3 yıl direktörlük yaptı. 2016 yılında "Kare Film" reklam ve tanıtım şirketini kurdu, birçok marka ve firmanın kurumsal görsel içerik üretimi sürecini yönetti. Şu anda aktif olarak proje yönetimlerine devam etmektedir. EVbee'de Dijital İçerik Üreticisi olarak görev almaktadır.

Takım Üyesi

Şenol Anasız

Elektrik – Elektronik Mühendisi / Danışman

10 Aralık 1987 de Eskişehir’de doğdu. Eskişehir Atatürk Lisesi Fen Bilimleri Bölümü’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Fizik Bölümü’nde tamamladı. Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında, Topçu Ateş Destek Tim Komutanlığı Yedek Subaylığı eğitimi aldı ve Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Kıbrıs Türk Kuvvetleri Alayı Topçu Taburunda Asteğmenlik yaptı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Nükleer Fizik Anabilim dalında “Lineer Olmayan Dalgaların Optiksel Uygulamaları ve İletişim” konusunda yüksek lisansını tamamladı. 10 yılı aşkın süredir ülkemizin önemli savunma sanayi firmalarında Kıdemli Tasarım Mühendisi olarak elektrik/elektronik ve mekanik sistemler tasarımları yapmaktadır. Şu anda EVbee A.Ş.’de bataryalar, batarya yönetim sistemleri, yazılım entegrasyonu ve güç bileşenleri konularında danışmanlık yapıyor ve bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.


Takım Üyesi

Kemal Payza

Yönetim Kurulu Üyesi

Kemal Payza 2012 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümden mezun oldu. Şu anda fonbulucu paya dayalı kitle fonlama platformu Co-CEO’su ve fonbulucu ekosistemi iştiraki olan yatırım şirketi Reinves Capital’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Çalışma hayatına başladığı bankacılık sektöründe 8 yıl içerisinde birçok yerel ve uluslararası projede önemli görevlerde bulundu. Finans, teknoloji, dijital ürün ve girişimciliğin bir araya geldiği yüksek enerjili ekosistem içerisinde Avrupa’da dijital bankacılık, kurum içi girişimcilik, Startup Hızlandırma programları, açık bankacılık gibi alanlarda ses getiren birçok projede stratejik görevler üstlendi. Fikir aşamasından ilk kullanıcıya ulaşana kadar birçok projenin ve ürünün yönetiminde yer alan Kemal Payza, paya dayalı kitle fonlaması, açık finans, finansal teknolojiler ve girişimcilik alanlarında araştırmalar yapmaktadır.

Ürün ve Üretim
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Finansal Tablolar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Güncellemeler
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Soru ve Cevaplar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Kampanya Bilgi Formu
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pay Satış Ekranı
Hedeflenen Fonlama
₺ 26.000.000
Ek Fonlama
₺ 5.200.000
Fonlama Sınırı
Yok
Yatırımcı Sayısı
4.396
Alınan Toplam Yatırım
₺ 33.531.069
Pay Arz Oranı
% 15
Ortalama Yatırım
₺ 7.627
En Yüksek Yatırım
₺ 500.000
Nitelikli Yatırımcı
680
Nitelikli Yatırım Oranı
% 43,93
Fonlama Başlangıç
23.08.2023
Fonlama Bitiş
22.09.2023
Kampanya Hakkında
Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Takım
Ürün ve Üretim
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Finansal Tablolar
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Güncellemeler
Soru ve Cevaplar
Kampanya Bilgi Formu
Pay Satış Ekranı