Kanseri Veri Gücüyle Önle bir Teknoloji Projesidir
Biyoteknoloji, Biyomedikal , Yapay Zeka ve Yazılım Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B’dir
2069 Yatırımcı Pay Aldı.
342 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.
Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası
Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 12 Ekim Perşembe saat 10:00 itibari ile 20 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %20 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 20 iş günü ile sınırlı olup, 8 Kasım Çarşamba akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar tüm ortakların hisselerinden oransal olarak dağıtılacaktır.
NevaSoft, tıbbi laboratuvar teknolojilerine yönelik yenilikçi tanı çözümleri için yazılım ve cihazlar geliştiren sağlık teknolojileri şirketidir. Bu alana yönelik geliştirdiğimiz Kan Analiz Yazılımı, sağlık verilerinizi işleyerek klinik kararların %70'ine direkt olarak etki etmektedir. Pazarımız olan In Vitro Teşhis (IVD) %33.5'lik gözle görülür, çarpıcı bir CAGR büyüme oranına sahip olmakla birlikte; Türkiye'de %72.1'lik büyüme ile dikkat çekmektedir. NevaSoft olarak, 4 yılı aşkın süredir bu büyüme ve pazarın potansiyeli doğrultusunda stratejimizi şekillendiriyor ve inovasyonlarımızla doktorların tanı kararlarını desteklemeyi, hastaların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz.
Kan Analiz Yazılımı; Hematoloji / Onkoloji laboratuvarlarında, kan numunelerinden elde edilen tıbbi raporların / sonuçların yapay zeka ve veri analizi tekniklerini kullanarak otomatik olarak analiz edilmesi, yorumlanması ve hastalıkla ilişkisinin değerlendirilmesi için geliştirilen bir karar destek sistemidir. Yazılımımız; Lösemi, Lenfoma gibi kan kanserlerinin ve diğer kan hastalıklarının teşhis sürecinde, doktorun incelediği 3 farklı tıbbi raporu (kan testi sonuçları, kan mikroskop görüntüsü ve flow sitometri sonuçları) tek platformda bir araya getirerek yapay zeka ile kapsamlı bir şekilde analiz etmektedir. Analiz sonucunda yazılımımız, bireyin mevcut hastalık durumunu belirlemenin yanı sıra gelecekteki hastalık eğilimlerini de önceden tahmin ederek erken teşhis avantajı sunmaktadır. Bu sistem hastaların, potansiyel sağlık sorunlarına karşı önceden önlem almalarına yardımcı olurken, doktorlara daha güçlü ve veri destekli bir teşhis süreci sunmaktadır.
IVD sektöründe faaliyet gösteren küresel start-up şirketleri, dikkat çekici bir şekilde, büyük başarılı çıkışlar elde etmektedir. Bu başarılı çıkışlar genellikle endüstrinin devlerinden bazıları, örneğin Siemens, Abbott gibi küresel laboratuvar firmaların bu start-up'ları satın alması ile gerçekleşmektedir. Bu birleşmeler sonucunda, start-up'ların özgün ve inovatif ürünleri, bu köklü firmaların geniş portföylerine entegre edilerek, endüstrinin gelişimine büyük katkı sağlamıştır.
Bizim hedefimiz, bu başarı hikayelerinden ilham alarak ileriye yönelik büyüme stratejilerimizi şekillendirmektir. Sektördeki bu başarılı iş birliklerinin getirdiği değerleri anlayarak, yatırımcılarımıza sağlayacağımız değeri artırmayı ve onlar için sürdürülebilir ve karlı bir yatırım yapma fırsatı yaratmayı amaçlıyoruz. Bu süreçte, küresel laboratuvar firmalarıyla stratejik iş birlikleri kurarak, sektördeki büyüme potansiyelini maksimize etmek ve IVD alanındaki öncü konumumuzu güçlendirmek en önemli önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Bu sayede, sektördeki çeşitli fırsatları değerlendirerek, başarılı bir exit stratejisi ile yatırımcılarımıza tatmin edici ve sürdürülebilir bir getiri sunmayı hedefliyoruz.
Kan Analiz Yazılımı, kan hastalıklarının/kanserlerinin (Lösemi, Lenfoma, Multipl Miyelom, Anemi vb. ) tanı sürecinde yaşanan iş yükü, yanlış/geç teşhis ihtimali ve tanıya harcanan zamanın fazla olması gibi sık rastlanan problemlere çözüm getirmeyi hedeflemektedir.
Hematoloji & Onkoloji alanında hastalık tespiti ve tedavi takibinde (Anemi, Lösemi, lenfoma gibi kan hastalıkları) yapılması için 3 ana tıbbi veriye bakılmalıdır. Bunlar; Kan testi sonuçları, Mikroskop hücre görüntüleri ve flow sitometri sonuçlarıdır.
Yazılımız, 3 farklı tıbbi raporun/sonucun tek bir yerden anında ve kolay bir şekilde erişilmesini sağlamaktadır. Yapay zeka, bu verileri ayrıntılı bir şekilde analiz ederek doktorun sonuçları yorumlama sürecini büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Analiz sonucunda yapay zekanın yakaladığı hastalık ipuçları doktora sunularak mevcut hastalıkların hızlıca teşhis edilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca, hastalık oluşmadan önce bile geçmiş verilerdeki değişimin analiziyle gelecekte olası hastalık risklerini öngörerek doktoru erkenden uyarmaktadır.
> Rakamlardan açıkça gözlenmektedir ki, doktorların tanı sürecini kolaylaştıracak ve teşhis kararlarını destekleyecek bir sisteme ihtiyaç duyulmaktadır. Biz de bu problemlerden yola çıkarak Kan Analiz Yazılımı projemizi hayata geçirdik.
Kan Analiz Yazılımımızın 4 adet modülü bulunmaktadır.
Laboratuvar Test Analiz Modülü:
Hücre Tanıma Sistemi Modülü
Flow Sitometri Analiz Modülü
Kan Ehliyet Sistemi Modülü
Kan Analiz Yazılımı, Hematoloji ve Onkoloji Laboratuvarlarında kullanılmak üzere üç farklı tıbbi veriyi (kan testi sonuçları, mikroskop görüntüleri ve flow sitometri verileri) tek platformda bir araya getiren ve yapay zeka teknikleriyle bu verileri analiz ederek hastalık teşhisini destekleyen bir yazılım altyapısıdır.
Hematoloji ve Onkoloji alanında kullanılan tıbbi veriler genellikle karmaşık ve büyük hacimlidir. Manuel olarak bu verileri analiz etmek ve işlemek zaman almaktadır.
Projenin amacı ise sağlık verilerini hızlı ve otomatik bir analiz yapabilme kabiliyetine sahip dijital bir teknoloji geliştirmektir.
Yazılımımızı;
Kullanıcılarımıza, Hastane/Laboratuvar Bilgi Yönetim Sistemleri (HBYS/LBYS) firmaları ve/veya global laboratuvar firmaları aracılığıyla ulaşmayı hedefliyoruz. Yazılımımız, Hastane/Laboratuvar Bilgi Yönetim Sistemlerine (HBYS/LBYS) entegre edilerek pazarlanacaktır. HBYS firmaları ile kurulacak ortaklıkla verilerin verimli bir şekilde işlenmesi, yönetilmesi ve aktarılabilmesi sağlanacaktır.
Lider Girişimci / Kurucu Ortak / CEO (M.Sc.)
1997 yılında Almanya’da dünyaya geldi. 2015 yılında liseyi birincilikle bitirdikten sonra Erciyes Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliğinde lisans eğitimine başladı. Lisans eğitimi boyunca Biyomedikal Kulüp Başkanlığı ve Bölüm Öğrenci Temsilciliği görevlerinde çeşitli organizasyonlarda görev aldı. Öğrencilik hayatı boyunca IT departmanında yarı zamanlı olarak çalıştı. 2016 yılında Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde Çift Anadal yapmaya başladı. 2019 yılında mezuniyetinden önce ilk startup tecrübesini yaşadı. Aynı yıl Biyomedikal Mühendisliğinden bölüm ikincisi olarak mezun oldu. 2020 yılında Abdullah Gül Üniversitesi (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliğinde yüksek lisans eğitimine başladı ve 2023 yılında tamamladı. 2021 yılında bulunduğu şirketten ayrılarak NevaSoft'un kurucu ortaklarından oldu. Şu anda NevaSoft'ta CEO olarak görev almaktadır.
Kurucu Ortak / CTO / Yazılım Geliştirici (M.Sc.)
1994 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. 2012 yılında Biyomedikal bölümünü Anadolu Teknik Lisesinde bitirdikten sonra İstanbul Arel Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliğinde lisans eğitimine başladı. Lise yıllarında kendi çabalarıyla yazılım öğrenmeye başladı. Bu süreçte çeşitli organizasyonlarda görev aldı. 2014 yılında ayrıca Kimya teknolojileri bölümünü Atatürk Üniversitesi'nde bitirerek mezun oldu. Böylece Laboratuvar alanında kendini geliştirmeye ve biyomedikal cihazlarda kendini geliştirme sürecine devam etti. Ayrıca, 2014 yılında Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde biyomedikal ve laboratuvar birimlerinde teknik servis elemanı olarak iş hayatındaki ilk tecrübesini yaşadı. 2019 yılında ilk start-up tecrübesini yaşadı. 2021 yılında bulunduğu şirketten ayrılarak NevaSoft'un kurucu ortaklarından oldu. 2023 yılında Üsküdar Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans eğitiminden mezun oldu.
Kurucu Ortak / CPO / Proje Uzmanı
1999 yılında Konya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Konya’da, lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünde tamamladı. Lisans eğitimi boyunca okul kulüplerinde yöneticilik yaparak teknik ve sosyal birçok organizasyon düzenledi. Bunun yanı sıra Derin Öğrenme ve Görüntü İşleme konularında yoğun bir şekilde çalışarak, ilgili alanlardaki bilgisini derinleştirdi. Bu süreçte geliştirdiği projeleri hayata geçirmek için birçok girişimcilik eğitimi aldı. 2021 yılında mezun olduktan kısa süre sonra ekibiyle birlikte NevaSoft’u kurdu. Şu anda NevaSoft'ta Dijital Pazarlama, Markalaşma, Proje Yönetimi, iş takibi gibi konular üzerine çalışmaktadır.
Kurucu Ortak / CFO / Muhasebe ve Finans Yönetimi
1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da, lisans eğitimini Erzurum Teknik Üniversitesi İktisat bölümünde tamamladı. Lisans eğitimine başlamadan önce 2 yıl perakende hazır giyim sektöründe iki farklı firmada ''Satış Uzmanı'' olarak görev aldı. Üniversitenin zorunlu staj programı kapsamında, oto kiralama sektörünün öncü kuruluşlarından ''Ekim Turizm - INTERCITY'' Filo Kiralama şirketinin ''Satış Departmanı''nda stajını tamamladı. Üniversite eğitimi sırasında kurum bünyesindeki öğrenci kulüpleri başta olmak üzere, ulusal çaptaki Girişimcilik, İnovasyon ve Dijital Pazarlama alanındaki birçok çalışmada aktif olarak görev aldı. Yatırım almış bir startup olan Batron Enerji firmasında Satış ve Pazarlama Uzmanı olarak görev almıştır. 2021 yılında bulunduğu şirketten ayrılarak yeni girişimleri NevaSoft'un kurucu ortağı ve Pazarlama Uzmanı oldu.
Kurucu Ortak / ArGe Mühendisi
1996 yılında Osmaniye'de dünyaya geldi. 2014 yılında Osmaniye Düziçi ÇEAŞ Anadolu Lisasi'ni bitirdikten sonra Erciyes Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliğinde lisans eğitimine başladı. Lisans eğitimi boyunca Arkadaş Akademi kulüp üyeliği ve Solidworks eğitmenliği yaptı. Üniversitenin son sınıfında Erciyes Klinik Araştırma Merkezinde (ERKAM) aday Ar-Ge mühendisi olarak tam zamanlı çalıştı. 2019 yılında mezuniyetinden önce TÜBİTAK desteğiyle kurulan ANSATEK'e kurucu ortak olarak katıldı. 2020 yılının sonlarında Femaş/Ferre Ankastre fabrikasında Ar-Ge mühendisi olarak işe başladı. 2021 yılında NevaSoft’un kurucu ortakları arasında yer aldı.
Hematoloji Uzmanı
Prof Dr Ali Ünal, 1990 yılında Erciyes Üniversitesinde İç Hastalıkları uzmanı olduktan sonra, Hematoloji-Onkoloji Kliniğinde çalışmaya başlamıştır. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Kök Hücre Nakli Merkezinde, 1993 Yılında Londra Hammersmith Hastanesinde Kök Hücre Nakli Merkezi ve Onkoloji Kliniklerinde Çalışmıştır. 1996-2004 Yılları arasında Erciyes Üniversitesi MK Dedeman Hematoloji-Onkoloji Hastanesi ve Kemik İliği Nakli Merkezi Kurucu Başhekim Yrd. Olarak çalışmıştır. Bu merkezde, 1998 yılından 2009 yılına kadar, 200 Otolog, 200 Allojenik olmak üzere 400 üzerinde Kök Hücre Nakli yapılmıştır. 2000 yılında, Kudüs Hebrew Üniversitesi, Hadassah Hastanesi Kanser İmmünoterapi ve Kök Hücre Tedavileri Merkezinde çalışmıştır. 2001 yılından sonra Deneysel Hematoloji-Onkoloji, Tümör İmmunoterapisi ve Kök Hücre Tedavileri alanında araştırmalar yapmıştır. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış 150 makalesi, kongrelerde sunulmuş 200 tebliği mevcuttur.
AGÜ / Öğretim Üyesi
Dr. Gülay Yalçın, Hacettepe Üni. Bilgisayar Müh. Bölümü'nden lisans ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üni. Bilgisayar Müh. Bölümü'nden yüksek lisans derecesine sahiptir. 2009-2014 yılları arasında University Politècnica de Catalunya'da Bilgisayar Mimarisi bölümünde doktora eğitimini sürdürmüştür. Doktora çalışmaları sırasında Barcelona Supercomputing Center'da öğrenci araştırmacı olarak çalışmıştır. Aralık 2015'te Abdullah Gül Üni. Bilgisayar Müh. bölümüne katılmadan önce, Barselona Süper Bilgisayar Merkezi'nde post-doc olarak çalışmaya devam etmiştir. Araştırmaları, bilgisayar mimarisinde yüksek güvenilirlikli ve enerji verimli hata toleranslı tasarımlara odaklanmaktadır. 2009 FI (formación de personal investigador) araştırma ödülü ve 2011 HiPEAC (European Network of Excellence on High Performance and Embedded Architecture and Compilation) işbirliği hibe ödülü aldığı ödüller arasındadır. Dergilerde ve birçok üst düzey konferansta yayınlanan çok sayıda araştırma makalesinin ortak yazarıdır.
Yatırımcı İlişkileri Danışmanı
1994 yılında Çorum'da doğmuştur. Lise eğitimini Beşiktaş Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, 2013 yılında Erciyes Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine başlamıştır. Lisans eğitimi süresince akademik ve sosyal öğrenci çalışmalarının içerisinde yer almıştır. 2018 yılında mezun olduktan sonra, bir yıl boyunca SAHA İstanbul Savunma Uzay ve Havacılık Kümelenmesi'nde üye ilişkilerinden sorumlu koordinatör olarak çalışmıştır. Daha sonra girişim ekosistemi alanında bilgi birikimini derinleştirmek için danışmanlık faaliyetleri yürütmüştür. Bu süreçte edindiği tecrübelerle AselsanNet şirketinde üç yıl boyunca Genel Müdürlük Özel Kalemlik görevini üstlenmiştir. Halen Aselsannet şirketinde çalışmaya devam etmektedir.
Mentor / Danışman (M.Sc.)
Şu anda Yıldız Tekno GSYO'nun CEO'suna yarı zamanlı danışmanlık yapmaktadır. Start-up'lara ve scale-up'lara koçluk yapmaktadır. Stratejik planlama, iş geliştirme, proje finansmanı ve Savunma Sanayii Başkanlığı, Hazine ve Borsa İstanbul'da performans ölçümü üzerine çalışmalar yapmıştır. Çok sayıda şirketin iş planı danışmanlığını yürütmüştür ve yatırım raporları hazırlamıştır. 2014 yılından bu yana, 26 Erken Aşama girişime toplamda 13 Milyon dolarlık yatırım süreçlerinde yer almıştır. PhD çalışmalarında Finans ve yapay zeka modelleri üzerine odaklanmaktadır.
Önemli Açıklama
Sermaye piyasalarında yapacağınız işlemler sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, işlem yapmaya karar vermeden önce, piyasada karşılaşabileceğiniz riskleri anlamanız, mali durumunuzu ve kısıtlarınızı dikkate alarak karar vermeniz gerekmektedir.
Bu amaçla, lll-35/A.2 sayılı "Kitle Fonlaması Tebliği"nin 14‘üncü maddesinde öngörüldüğü üzere "Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu’nda yer alan aşağıdaki hususları anlamanız gerekmektedir.
Uyarı
İşlem yapmaya başlamadan önce çalışmayı düşündüğünüz kuruluşun, Kurulca kitle fonlaması faaliyeti yürütmesi uygun görülen platformların yer aldığı listede bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Listede yer alan platformların bilgilerine www.spk.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Bilgi formları Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayına tabi değildir.
Risk Bildirimi
İşlem yapacağınız platform ile imzalanacak "Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilen hususlara ek olarak, aşağıdaki hususları anlamanız çok önemlidir:
İşbu Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu, müşteriyi genel olarak mevcut riskler hakkında bilgilendirmeyi amaçlamakta olup, kitle fonlaması faaliyetlerinden kaynaklanabilecek tüm riskleri kapsamayabilir. Dolayısıyla tasarruflarınızı bu tip yatırımlara yönlendirmeden önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmalısınız.
Yukarıdaki tüm hususları okuyup, anladığımı; işbu esasların uygulanması sırasında Platformun kusuru veya ihmali nedeniyle doğabilecek zararlarımı talep ve dava haklarım saklı kalmak kaydıyla özgür iradem sonucu bu " Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu"nu imzaladığımı ve bundan sonra Sözleşmeyi imzalayarak Formun bir örneğini aldığımı kabul ve beyan ederim.