Shiftplanner Teknoloji Anonim Şirketi
Shiftplanner, firmaların vardiya yönetimlerini dijitalleştiren ve akıllandırmayı hedefleyen web tabanlı bir vardiya yönetim yazılımıdır.

Shiftplanner bir Teknoloji Projesidir

Yapay Zeka ve Yazılım Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B’dir

120.3%

  • Hedeflenen Fonlama
  • Alınan Yatırım
  • ₺ 1.560.000
  • ₺ 1.875.952

1024 Yatırımcı Pay Aldı.

63 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.

Shiftplanner Teknoloji Anonim Şirketi
 
Kampanya Hakkında
Kampanya Durumu: Başarılı
Kampanya Kodu: MRH6S3
Kampanya Kapanış Tarihi: 24.06.2022
Lokasyon: Global , Tüm Türkiye
Girişimin Aşaması: Pazara Giriş

Girişim Şirketi Hakkında

Yatırım Turu Öncesi Aldığımız Taahhütler:

fonbulucu GSYF ve Ankara Kalkınma Ajansı: 300 Bin TL, Alesta Yatırım: 156 Bin TL

Alınan Toplam Ön Yatırım Taahhütümüz: 456 Bin TL



Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası

Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 25 Nisan Pazartesi saat 10:00 itibari ile 15 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %25 fazladan pay verilecektir.


Bu kampanya 15 iş günü ile sınırlıdır. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar mevcut ortakların paylarından oransal olarak düşülecektir.


Neden Shiftplanner'a Yatırım Yapmalısınız?


Bir yatırımdan yüksek çarpan ile kazanç elde etmek her yatırımcının isteyeceği bir şeydir. Biz de Shiftplanner olarak bunu sağlayabileceğimize inanıyoruz. Hitap ettiğimiz pazarın çeşitliliği ve büyüklüğü, globalde kullanılabilecek bir ürüne sahip olmamız, yerel ve global müşterilerin ve yatırımcıların girişimimize olan ilgisi, iş yaptığımız alanın teknolojik gelişime çok açık olması ve daha birçok sebepten dolayı Shiftplanner geleceği çok parlak bir girişim. Siz değerli yatırımcıların da hem hayalimize ve işimize ortak olması, hem de kazanç elde etmesi bizim için önemlidir.


Neden Kitle Fonlaması ile Yatırım Almak İstiyoruz?

Kitlesel fonlama ile yatırım almak istememizin iki önemli sebebi var:

  1. Bulunduğumuz aşamada, alacağımız yatırım miktarının yanında edineceğimiz çevre (network) de çok önemlidir. Bu nedenle aynı yatırımı bir kişiden almak ile yüzlerce kişiden almak arasında fark olacağına inanıyoruz. Bu konu, kitlesel fonlama ile yatırım almak istememizin en önemli nedenlerinden birisi.
  2. Girişim yatırımcılığı hem karlı hem de topluma faydalı bir iş. Önceleri, girişimlere yatırım yapmak, yüksek miktarlarda paralar gerektirirdi. Kitlesel fonlama ile ise herkes bütçesine göre yatırım yapabiliyor, kazanabiliyor ve girişimleri destekleyebiliyor. Bu sayede hem girişimlerin başarı şansı artıyor hem de bu başarı çok daha fazla insanın hayatına dokunuyor.


Yatırım Sonrası Hedeflerimiz:


Shiftplanner için öncelikle sağlam, sonrasında hızlı bir büyüme hedefliyoruz. Bu yatırım ile beraber hem müşterimizi sayımızı artırmak hem de teknolojimizi geliştirmek istiyoruz. Sonrasında ise daha yüksek bir değerleme ile yatırım alarak büyümemizi hızlandırmayı ve globalde yol almayı hedefliyoruz.


Sektöre Genel Bakış:


Tüm dünyada uygulanan iki tip çalışma şekli vardır: Standart çalışma ve vardiyalı çalışma. Standart çalışma şeklinde, çalışanların kaçta işe girip kaçta işten çıkacakları, mola saatleri, izin günleri gibi şeyler her zaman aynıdır. Bu nedenle bu konularda bir planlama yapmak gerekmez, gerekirse de zor değildir. Vardiyalı çalışma şeklinde ise çalışanların çalışma yerleri, çalışma günleri, çalışma saatleri, mola saatleri, izinleri ve daha fazla durum sürekli değişkendir. Ayrıca, standart çalışma şekline sahip bir çalışanın çalışma süresine uymaması genelde çok problem olmaz, ancak vardiyalı çalışanın vardiyasına uymaması veya hatalı vardiya planlaması firma için ciddi sorunlar yaratabilir. Örneğin, bir yazılımcı sabah 9’daki mesaisine geç başlarsa, bu sürede yapacağı işi akşam veya hafta sonu telafi edebilir. Ancak bir çağrı merkezinde vardiyada açık oluşursa bu hem diğer çalışanları iş yükünü etkiler, hem de gelen çağrıların cevaplanamamasına, doğal olarak müşteri memnuniyetsizliğine yol açar.


Yukarıda bahsedilen nedenler ve daha birçok nedenden dolayı vardiya yönetim süreçleri firmalar için çok önemli bir yere sahiptir. Özellikle pandemi ve hayat pahalılığının getirdiği mali yükler düşünüldüğünde maksimum verimli vardiya yönetim süreçlerine sahip olmak firmalar için hayati bir öneme sahiptir.

Vardiyalı çalışma sistemi birçok farklı sektörde bulunmaktadır. Kafe, restoran, otel, mağaza, market, çağrı merkezi, fabrika gibi ilk akla gelen sektörlerin yanında hastane, diş kliniği, havalimanı, güvenlik, temizlik, hizmet, kuaför, dövme salonu gibi farklı sektörlerde de vardiyalı çalışma sistemi bulunmaktadır.

Vardiyalı çalışan sayısı toplam istihdamın %20’si civarındadır. Türkiye’de 4.5+ Milyon, Avrupa ve ABD’de 60+ Milyon, dünyada ise 600+ Milyon vardiyalı çalışan vardır.


Vardiya yönetimi, çalışanların vardiyaları, molaları, izinleri ve mesaileri gibi birçok iş ile, bunların planlama, onaylama, paylaşma, takip etme, raporlama, arşivleme gibi birçok aşamasını içermektedir. Tüm bu işlerin ve süreçlerin yönetimi çok büyük oranda manuel araçlarla yapılmaktadır. Çoğunlukla excel, mail, whatsapp, drive gibi, bu işe özelleşmemiş araçlar kullanılmaktadır. Tüm süreci sözlü olarak yöneten firmalar da hiç azımsanmayacak sayıdadır. Manuel yönetim şekilleri firmalar için ciddi problemler yaratmaktadır.


Shiftplanner Hakkında


Shiftplanner, tam da bu problemlerden yola çıkarak hayata geçirilmiş bir girişimdir. Shiftplanner olarak iki önemli hedefimiz var. Birincisi, firmaların vardiya yönetimlerinde yaşadıkları problemleri çözmek. İkincisi ise tüm süreci akıllı hale getirerek optimize ve otomatize etmek.


Shiftplanner’ın ilk versiyonunu İngiltere’nin en büyük kahve zincirlerinden Caffè Nero ile birlikte geliştirdik ve Caffè Nero Türkiye’de 70+ şubede 3 yıldır memnuniyetle kullanılmaktadır. Edindiğimiz tecrübelerden yola çıkarak Shiftplanner v2’yi geliştirmek üzere 2021’de ilk yatırımımızı aldık ve şirketleştik. Yazılımımızın yeni versiyonunu 2022 yılının başında kullanıma açtık. Shiftplanner v2 şu an Meroddi Otelleri’nde kullanılmaktadır, geçiş hazırlıkları tamamlandıktan sonra Caffè Nero’da da kullanılacaktır. Ayrıca, geçen kısa sürede farklı sektörlerden birçok firma ile testlere ve görüşmelere başladık. Bu firmalara Caffè Nero Global, İGA, Domino’s Pizza, Cookshop, Doğuş Grubu, Ekol Lojistik, Macfit, Beyçelik Gestamp, Procat, Enuygun, Coffee Lab, Limak Otelleri, Mopaş, Green Salads, Carl's Jr, Karel Tel, KAM Yapı gibi örnekler verebiliriz. Ayrıca bu süreçte birçok iş birliği de geliştirdik. Bu iş birliklerine Başarsoft, Procat, Türkiye Perakendeciler Federasyonu ve Teknasyon gibi örnekler verebiliriz.


2022 yılının, müşteri sayımızı artırdığımız, teknolojimizi daha iyi noktalara taşıdığımız ve ilk yurtdışı satışlarımızı yaptığımız bir yıl olmasını hedefliyoruz. Bu yatırımın da bu hedeflere ulaşmamızda önemli bir katkısı olacağına inanıyoruz.


Shiftplanner markası şu an kurucu ortak Ahmet Tepe adına kayıtlıdır. Yatırım sonrasında markanın şirkete aktarılması işlemleri yapılacaktır.


Caffè Nero ile Global Açılım


Caffè Nero bir İngiliz markası ve İngiltere’nin en büyük 3 kahve zincirinden birisi. Caffè Nero Türkiye 3 yıldır Shiftplanner kullanıyor. Shiftplanner ile operasyon ve insan kaynakları süreçlerinde ciddi kazanımlar elde ettiler. Ayrıca Shiftplanner’dan aldıkları raporlar ile İngiltere’de birçok defa sunumlar yaptılar. Genel merkezlerinin Shiftplanner’ı diğer ülkelerde kullanmak amacıyla bir ilgisi var. Bizim de hedefimiz, Shiftplanner’ın Caffè Nero’nın 8 ülkedeki 1000’den fazla şubesinde kullanılan bir yazılım olması. Bu sayede, global açılımımızı ilk müşterimiz olan, çok sevdiğimiz Caffè Nero ile başlatmak istiyoruz.


Pazar Potansiyeli


Şu an görüşme ve testler yaptığımız firmalar ile partnerliklerimizi göz önüne aldığımızda ciddi bir kullanıcı potansiyeli önümüzde duruyor:


Müşteri Sayısı: 130+

Kullanıcı Sayısı: 120.000+


Globalde benzer işleri yapan firmalara baktığımızda yakın zamanda, 30.000 kullanıcıda 6M Euro, 120.000 kullanıcıda 40M Euro ve 300 müşteride 46M USD, 600 müşteride 122M USD yatırım alan firmalar bulunmaktadır. Bu da önümüzdeki potansiyelin ne derece büyük ve heyecan verici olduğunu göstermektedir.


Exit Potansiyeli


Bir girişimin exit etmesi (tamamen veya kısmen başka bir firma tarafından satın alınması) birçok açıdan faydalıdır. Girişimin kurucuları ve yatırımcıları kazanç sağlayabilirler ve bu sayede yeni girişimler kurabilirler, yeni yatırımlar yapabilirler, ekosistemin ve teknolojinin gelişmesine katkı sağlayabilirler.


Shiftplanner'ın birlikte çalışabileceği, bu sayede faydasını ve potansiyelini artırabileceği çeşitli dünya devi firmalar vardır. Zaman zaman büyük satın alımlar yapan bu firmaların Shiftplanner'ı satın alarak bünyelerine katmak istemeleri çok olasıdır. Bu firmalardan bir tanesi de SAP firmasıdır. Shiftplanner'da yapacağımız SAP entegrasyonları, SAP müşterisi firmaların Shiftplanner müşterisi olması gibi durumları göz önünde bulundurduğumuzda SAP'ye exit ihtimali git gide kuvvetleniyor.


Yapay Zeka Destekli Akıllı Vardiya Yönetimi


Her sektörden neredeyse tüm firmalar bir şekilde şunu söylüyor: Ben tek bir tuşa tıklasam ve sistem en iyi vardiya planını benim için yapsa. Bu talep, bizim de Shiftplanner’ı kurarken kurduğumuz hayaldi. Bu yatırım ile tohumlarını atacağımız bu çalışma ile firmalara “tek değil sıfır tuşla akıllı vardiya yönetimi” özelliğini sunmayı hedefliyoruz. Bu özellik ile firmalar kendileri için en verimli vardiya planına ve vardiya süreçlerine kolayca ulaşabilecekler.


Bu konuda çalışmalarımıza çağrı merkezi sektörünün en önemli firmalarından Procat ile başladık. Çalışmalarımızı tamamladığımızda başta çağrı merkezleri olmak üzere tüm sektörlerde fark yaratacak bir teknolojiye sahip olacağız.


Ayrıca bu konudaki çalışmalarımızı güçlendirmek adına farklı sektörlerden firmalar ile de iş birliği görüşmelerimiz devam ediyor.


Değer Önerilerimiz


Shiftplanner olarak firmaların yaşadığı ve bizim çözdüğümüz problemleri göz önüne aldığımızda, sunduğumuz 6 temel değer önerimiz bulunmaktadır:


  1. Verimlilik
  2. Sistematik süreçler
  3. Zaman, iş gücü ve maliyet tasarrufu
  4. Şeffaflık
  5. Çalışan ve müşteri memnuniyeti
  6. Hatasız raporlama süreçleri


İş Modelimiz


Shiftplanner B2B iş modeline sahiptir. Çalışan başı aylık ücretlendirme şeklinde fiyatlandırma yapıyoruz. Kısa ve orta vadede ilerlemeyi hedeflediğimiz temel sektörler aşağıdaki gibidir:


  1. Kafe, restoran, otel, mağaza ve market
  2. Hızlı teslimat ve lojistik
  3. Çağrı merkezi
  4. Fabrika/üretim


Girişim Şirketi Tarihçesi

Kurucu ortak Ahmet Tepe'nin üniversite yıllarındaki mağazacılık tecrübeleri sonucu ortaya çıkan Shiftplanner fikri için ilk çalışmalara başlandıktan kısa bir süre sonra Bilge Adam Girişim Ofisi'nde çalışmalar sürdürüldü. Bilge Adam aracılığı ile Caffè Nero ile tanışmak, girişim için önemli bir dönüm noktasıydı. Shiftplanner'ın ilk versiyonu Caffè Nero ile birlikte geliştirildi. Shiftplanner, Caffè Nero Türkiye'nin 70+ şubesinde, 400+ çalışanı için 3 yıldır memnuniyetle kullanılıyor. Bu tecrübeyi edindikten sonra girişim 2020 yılında İTÜ Çekirdek'e dahil oldu. İTÜ Çekirdek'in düzenlediği Big Bang 2020'de yarı finalist olan girişim, birçok yatırımcının ilgisini çekti. 2021 yılında ilk yatırımını Alesta Yatırım'dan alan girişim Shiftplanner v2 üzerinde çalışmalara başladı. 2022 yılının başında yayına alınan Shiftplanner v2 için şu an ciddi miktarda müşteri potansiyeli bulunmaktadır. Bu potansiyeli gerçekleştirmek adına da bu yatırım turu düzenlenmektedir.

Ürün/Proje Hakkında Özet Bilgi

Shiftplanner, bir vardiya yönetim yazılımıdır. Vardiyalı çalışma sistemine sahip firmalardaki, çoğunlukla manuel olarak yürütülen vardiya yönetim süreçlerini dijitalleştiriyoruz. Ayrıca Yapay Zeka Destekli Akıllı Vardiya Yönetimi özelliğimizi hayata geçirerek, bu alanı akıllandırmayı hedefliyoruz. Shiftplanner ile firmalara sağladığımız faydaların bazıları aşağıdaki gibidir:


1- Vardiya yönetim süreçlerinin daha sistematik hale gelmesi

2- Excel ve mail karmaşasının ortadan kalkması

3- Vardiya yönetim süreçlerinde harcanan vakitten tasarruf elde edilmesi

4- Vardiya planlamalarının daha verimli olması

5- Verimli planlamalarla çalışan maliyetinin azalması

6- Çalışan işe giriş çıkış takibinin kolaylaşması

7- Gerekli raporlara saniyeler içerisinde, hatasız bir şekilde ulaşılabilmesi

8- Firma içi şeffaflığın artması

9- Takip etme, versiyonlama ve arşivleme işlerinin kolaylaşması


Vardiyalı çalışma sistemi akla gelebilecek birçok sektörde var. Shiftplanner ile öncelikle belli hedef sektörler, sonrasında ise vardiyalı çalışmanın olduğu tüm sektörler için çözüm üretmeyi hedefliyoruz. Şu anda 4 temel sektörel kırılımla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.


1- Kafe, restoran, otel, mağaza ve market

2- Çağrı merkezi

3- Fabrika/Üretim

4- Hızlı teslimat ve lojistik


Dünya genelinde vardiyalı çalışan sayısı, tüm istihdamın %20’si civarındadır. Buna göre Türkiye’de ve dünyada toplam pazar büyüklüğü aşağıdaki gibidir:


1- Türkiye’de vardiyalı çalışan sayısı: 4.5+ Milyon

2- ABD ve Avrupa'da vardiyalı çalışan sayısı: 60+ Milyon

3- Dünyada vardiyalı çalışan sayısı: 600+ Milyon


Türkiye’de ve dünya genelinde rakiplerimizin pazar payı toplamda %20’yi geçmemektedir.


Shiftplanner’ı sürekli olarak geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yatırım ile ve sonrasında yapmayı hedeflediğimiz bazı geliştirmeler aşağıdaki gibidir:


1- Shiftplanner SaaS: SaaS ürüne sahip olmanın 3 önemli avantajı var. Bunlar:

a. Globalde daha kolay satış yapılabilmesi

b. Yerelde ve globalde KOBİ’lere ulaşılabilmesi

c. Firmaların adaptasyon süresinin kısalması (onboarding)

2- Yapay Zeka Destekli Akıllı Vardiya Yönetimi: Vardiya yönetim süreçlerinin akıllı hale gelmesi neredeyse her firmanın istediği bir özellik. Teorik çalışmalarına başladığımız bu özelliği, farklı sektörlere uyumlu olarak hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

3- Yeni Ücretli Modüller: Shiftplanner’ın şu an çözdüğü problemlerin yanında vardiyalı personel yönetiminde çözülmesi gerektiğini gördüğümüz başka problemler de bulunmaktadır. Bu problemleri çözmek amacıyla geliştirmeyi hedeflediğimiz 6-8 arası yeni ücretli modül vardır.


Yukarıdaki geliştirmeler ile çeşitli kazanımlar elde edeceğiz:


1- Global bir girişim olma sürecini hızlandırma

2- Müşterilere sağlanan faydanın artırılması, buna bağlı olarak müşteri memnuniyeti ve bağlılığının artması

3- Müşteri yakalama oranının artması

4- Potansiyel pazarın büyümesi

5- Aynı müşteriden elde edilen kazancın artması

6- İş modelinde genişleme

7- Rakiplere kıyasla teknolojik farkların artması

Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Takım
Ahmet Tepe
Ahmet Tepe
Kurucu Ortak - CEO
Adem Tepe
Adem Tepe
Kurucu Ortak - CTO
Muhammed Tepe
Muhammed Tepe
Yazılımcı
Yusuf Şahin
Yusuf Şahin
Danışman / Mali Müşavir
Alim Küçükpehlivan
Alim Küçükpehlivan
Danışman / Mentor
Kaan Özkan
Kaan Özkan
Danışman
Takım Üyesi

Ahmet Tepe

Kurucu Ortak - CEO

Üniversiteye Gemi İnşaat Mühendisliğinde başladı. Bu bölümü sevmediğini farkedince yeniden sınava girdi ve Kimya Mühendisliğine geçiş yaptı. Üniversite yıllarında birçok farklı firmada (Sabri Özel, LC Waikiki, D&R, Koton, Zara, H&M, Yemeksepeti) vardiyalı olarak çalıştı. Bu iş tecrübeleri sayesinde üniversite mezuniyetinden hemen sonra Shiftplanner fikri ortaya çıktı. Bu fikirle beraber Kimya Mühendisliğini geride bırakarak yazılım alanında kendisini geliştirdi. Özellikle önyüz programlama, tasarım ve ürün yönetimi alanında çalıştı. Yaklaşık 4 yıl boyunca bilişim kurslarında yazılım dersi verdi. Eğitmenliği yarı zamanlı olarak yaparken bir yandan da Shiftplanner için çalıştı. Shiftplanner için tam zamanlı çalışabilecek koşullar sağlandığında kendisini tamamen girişimine adadı. Yıllar içinde satış, pazarlama gibi bir girişimcinin bilgisi olması gereken alanlarda kendisini geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor.

Takım Üyesi

Adem Tepe

Kurucu Ortak - CTO

Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan Adem Tepe, öğrenciliği ve çalışma hayatı boyunca ağ, internet, web konularına meraklı oldu ve birkaç yıldır kendisini Web Programlama alanında geliştiriyor. Java ile başladığı programlama serüvenine PHP ile devam etti. Bunun çevresindeki gerekli önyüz & arkayüz araçlarını da öğrendi, öğreniyor. Sadece programlama değil Sistem Tasarımı & Sistem Yönetimi ile de ilgileniyor. Bu kapsamda son zamanlarda AWS'ye odaklanmış durumda. Girişimin ilk zamanlarında yarı zamanlı olarak eğitmenlik yapıp, yarı zamanlı olarak Shiftplanner için çalışan Adem, 2021 yılının başında alınan yatırımdan sonra Shiftplanner için tam zamanlı olarak çalışmaya başladı. Shiftplanner'ın tüm teknik işlerinden kendisi sorumlu.

Takım Üyesi

Muhammed Tepe

Yazılımcı

2013 yılında Anadolu Üniversitesi'nde Rusça Dili ve Eğitimi bölümüne başlayan Muhammed, hedeflerine uymadığını farkettiğinde 2016 yılında bu bölümü bıraktı. Sonraki süreçte bir yandan çocukluk hayali olan yazılımcılık mesleğine yönelik eğitimler alırken, diğer yandan kendisini ve ailesini maddi açıdan desteklemek için farklı işlerde çalıştı. Geride kalan bir kaç yılda sunucu, arkayüz ve önyüz geliştirme süreçlerinde freelance ve kurumsal yazılım işlerinde çalıştı. Şu anda Shiftplanner'da -yoğunlukla önyüz- web geliştirici olarak çalışmaktadır.

Takım Üyesi

Yusuf Şahin

Danışman / Mali Müşavir

Yusuf Şahin, 1998-2003 yılları arasında PwC'de Vergi Bölümünde çalışmıştır. Kariyerine sırası ile Tansaş Perakendecilik, Öger Turizm Grubu'nda Mali İşler Bölümünde üst düzey yönetici olarak devam etti. Finans Direktörü olarak görev yaptığı Fujitsu'dan 2013 yılında ayrılarak Neura Bağımsız Denetim, Muhasebe ve Danışmanlık şirketinde kurucu ortak olmuştur.


2002 yılında TURMOB tarafından verilen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) ve 2009 yılında merkezi Amerika'da bulunan Uluslararası Yönetim Muhasebecileri Birliği (International Management Accounting (IMA)-www.imanet.org) tarafından verilen Certified Management Accountant (CMA) sertifikasına sahiptir. Yusuf, ayrıca SPK tarafından verilen Temel ve İleri Düzey Lisanslama sertifikasına ve KGK Bağımsız Denetçi sertifikasına sahiptir.

Takım Üyesi

Alim Küçükpehlivan

Danışman / Mentor

Başarsoft’un kurucu ortaklarından olan Alim Küçükpehlivan (Denizli – 1971),

1991 Yılında Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini, 1993 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Uluslararası İşletme Masterını tamamladı. 1997 yılında Başarsoft’u, 2 ortağıyla birlikte, Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Harita teknolojilerinde çözümler üretmek için kurdu. Bugün ODTÜ Teknokent ve ARGE merkezi statüsündeki Ankara ve İstanbul ofislerinde 200 den fazla çalışanı ile 10 milyon dolara yakın cirosu olan Başarsoft son yıllarda yazılım ihracatına yönelmek için 2017 yılında Amerika ofisini açtı. Aynı zamanda YASAD (Yazılım Sanayicileri Derneği) da Başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir.


Alim Küçükpehlivan, evli ve Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan bir kız ve lise öğrencisi oğlu ile İstanbul’da ikamet etmektedir. Son yıllarda koşuya merak salmış, uluslararası bir çok maraton ve ultra maraton da koşmuştur. Boş zamanlarında Fransızca ve Almanca öğrenmektedir.

Takım Üyesi

Kaan Özkan

Danışman

1971 Ankara doğumlu olan Kaan Özkan ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği, Anadolu Üniv. Tarım ve İstanbul Üniv. Pedagojik Formasyon mezunudur. Procter & Gamble, Nestle, Mercedes, Polisan, Saica gibi firmalarda Türkiye, İsviçre, Dubai, Avustralya, Mısır ve Orta Asya'da üst düzey yönetici ve Genel Müdür pozisyonları yürütmüş olan Özkan, 2010 da dünya kağıt devi MONDİ Endüstriyel Torba nın Türkiye CEO su görevine getirilmiş ve Capital dergisinin Türkiye'nin en iyi CEO'ları yarışmasında 3.lük ödülü almıştır. P&G deki çalışma döneminde MBA yapan Kaan Özkan, GYIAD'ın Yönetim Kurulunda 4 yıl görev almıştır. 2018 - 2021 yılları arasında BIST50 şirketi Çemaş'ın en başarılı dönemini yöneten Özkan, ODTÜ, Galatasaray, Yıldız Teknik, Yeditepe, Celal Bayar, Pamukkale, Osmangazi, Mersin Üniversitelerini de içeren 16 üniversitede yılın belli dönemlerinde "İnovasyon","Girişimcilik","Liderlik" ve "Sürdürülebilirlik" konularında konferanslar vermektedir.

Ürün ve Üretim
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Finansal Tablolar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Güncellemeler
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Soru ve Cevaplar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Kampanya Bilgi Formu
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pay Satış Ekranı
Hedeflenen Fonlama
₺ 1.560.000
Ek Fonlama
₺ 312.000
Fonlama Sınırı
Yok
Yatırımcı Sayısı
1.024
Alınan Toplam Yatırım
₺ 1.875.952
Pay Arz Oranı
% 8
Ortalama Yatırım
₺ 1.831
En Yüksek Yatırım
₺ 300.000
Nitelikli Yatırımcı
63
Nitelikli Yatırım Oranı
% 33,65
Fonlama Başlangıç
25.04.2022
Fonlama Bitiş
24.06.2022
Kampanya Hakkında
Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Takım
Ürün ve Üretim
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Finansal Tablolar
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Güncellemeler
Soru ve Cevaplar
Kampanya Bilgi Formu
Pay Satış Ekranı