Quantum Pi Cyber Security bir Teknoloji Projesidir
Yazılım ve Siber Güvenlik Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B ve B2G’dir
1072 Yatırımcı Pay Aldı.
209 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.
Yatırımcılarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda bedelsiz pay için son tarih ve oranlar güncellenmiştir. Yatırım turunda, bedelsiz paylar için son tarih olarak ilan edilen 14 Temmuz Cuma 23:59’dan önce yatırım yapmış olan yatırımcılarımız, kampanyanın sonuna kadar yeniden yatırım yaparak tutarlarını artırmaları durumunda, toplam yatırımları için verilecek bedelsiz paylar %20 yerine %40 olarak uygulanacak olup, 14 Temmuz Cuma 23:59'dan itibaren kampanya %100 hedefine ulaşana kadar ilk defa yatırım yapan tüm yatırımcılarımıza %20 bedelsiz pay verilecektir. Dağıtılacak bedelsiz paylar kurucu ortak Tuncay Karaman'ın hisselerinden oransal olarak dağıtılacaktır.
Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 12 Haziran Pazartesi saat 10:00 itibari ile 20 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %20 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 20 iş günü ile sınırlı olup, 14 Temmuz Cuma akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar kurucu ortak Tuncay Karaman'ın hisselerinden oransal olarak dağıtılacaktır.
Kuantum Pi güvenlik duvarı ve yakında satışa çıkacak olan KidsWall ürünümüz için sipariş vermek isteyen yatırımcılarımıza özel olarak liste fiyatlarımız üzerinden;
Şirketin bilançosunda sermaye yedekleri ve özel fonlar kaleminde bulunan toplam 1.924.218 TL, yatırım turu sonunda toplanan fon ile birlikte 101.000 TL'lik mevcut sermayeye ilave edilecektir.
Kuantum Siber Güvenlik potansiyel müşterilerine uçtan uca 360 derece siber güvenlik hizmetlerini sunan bir teknoloji şirketidir. Şirket küresel pazarda etkinliğini ve verimliliğini arttırmak amacıyla yüksek teknolojiye sahip, katma değeri yüksek, yenilikçi ürün ve çözümler sunan, uzmanlık alanında kendini sürekli geliştiren bir Ar-Ge şirketidir. Bu kapsamda Buluş Patenti ile tescillenmiş yerli ve milli tasarımı ile sektörün öncülüğünü yapacak olan Kuantum Pi Teknoloji Araştırma Merkezinde 10 kişilik bir mühendis ekip ile geliştirilmiştir.
Hedef kitlesine meslek odaları aracılığı ile ulaşıp 6698 sayılı KVKK zorunluluklarından yola çıkarak farkındalık seminerleri düzenleyerek Kolaysoft Teknoloji A.Ş ile olan iş birliği aracılığı ile eczacılar, avukatlar, mali müşavirler, optisyenler gibi kuruluşlara ulaşılması hedeflenmektedir. Savunma Sanayi Başkanlığı Siber Kümeleme Koordinatörlüğünde, İçişleri Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu proje kapsamında ürün projeye dahil edilmiştir. Tüm belediyelere Kuantum Pi'nin satışı planlanmaktadır. Bu kapsamda resmi kurumlar için Devlet Malzeme Ofisi Tekno Katalog bünyesine Kuantum Pi dahil edilmiştir. Dolayısı ile resmi kurumlar ihale ve şartname süreçlerine dahil olmadan direkt olarak DMO üzerinden Kuantum Pi ürününü almaları sağlanacaktır.
Kuantum Siber Güvenlik, yüksek teknoloji yazılım ve donanımlar geliştiren bir Ar-Ge şirketidir. Bu kapsamda ülkemizde yerli ve milli siber güvenlik çözümlerinin geliştirilmesi ve ticarileştirilmesi noktasında çok ciddi know-how birikimine sahiptir.
2019 - KOSGEB AR-GE İnovasyon Desteği ile Zonguldak Teknopark bünyesinde kurulmuştur.
2021 - AR-GE İnovasyon projesinin başarılı bir şekilde tamamlayarak buluş, faydalı model, tasarım tescil patenti ve marka tescil işlemleri tamamlanmıştır. Geliştirilmekte olan proje TÜBİTAK TEYDEB 1501 Sanayi AR-GE desteğine sunarak, 1 yıl içerisinde başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. TEYDEB projesi kapsamında teknoloji hazırlık seviyesi THS0'dan başlatılan proje THS9 seviyesine çıkartarak ürünün ilk satışı gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen uluslararası İSAF Güvenlik fuarına katılarak ürünün ilk lansmanını gerçekleştirmiştir. Yerli ve Milli Özgün proje alanında TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile "Değer Katanlar" ödülüne layık görülmüştür.
2022 - ABD Türk Ticaret Merkezi'nde şirketimizin şubesi kurulmuş ve bu kapsamda yurtdışı satış planlamaları için Hizmet İhracatçıları Birliği ve Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği için şirketin üyelikleri onaylanmıştır. Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Yerli ve Milli Özgün Proje alanında "Bilişim Yıldızları" ödülüne layık görülmüştür. 2022 yılı itibari ile Kuantum Pi ürünün geliştirme süreçleri olgunlaşma aşamasında gelmesi ile beraber Kidswall Markası ile yeni bir ürünü tasarlama çalışmalarına başlanmıştır.
2023 - Kidswall ürünü AR-GE süreçleri olgunlaşması ile beraber proje formuna dönüştürülerek TÜBİTAK TEYDEB 1501 Sanayi AR-GE desteğine başvuruda bulunulmuştur. Dönem itibari ile toplamda 42 adet ürün satışı gerçekleştirilmiş ve 20 adete yakın sipariş alınmıştır.
Kuantum Siber Güvenlik tarafından geliştirilen Kuantum Pi, Türkiye'nin ilk ve tek patentli güvenlik duvarıdır. Kuantum Pi farklı teknolojik özellikleri üzerinde barındıran bir siber güvenlik yazılımıdır.
Kuantum Pi yazılımda, kullanıcı yönetim modülü, DHCP ve MAC yönetimleri, güvenlik duvarı, port yönlendirme, site yasaklama, zaman yönetimi, IDPS (saldırı tespit ve önleme), Gateway Antivirüs, VPN, hız kısıtlama ve 5651 sayılı kanuna uygun loglama ve zaman damgası, DEBsec (DLP, e-mail security, 10GB veya 1GB backup) modülleri, cloud yönetim paneli modülleri bulunmaktadır. Cihaz yönetim modülü sayesinde yönetici tarafından yetki verilmeyen hiçbir cihaz ağa ve internete bağlantı sağlayamamaktadır. Kuantum Pi bu özelliği ile man-in-the-middle ataklarının önüne geçmektedir.
Kuantum Pi, 6698 sayılı KVKK kapsamında mikro işletmeler ve KOBİ'lerin siber güvenlik önlemlerini alma zorunluluğundan dolayı tüm işletmelere hitap etmektedir. Tüm bu özelliklerin yanında tak çalıştır teknolojisi sayesinde herhangi bir uzmana ihtiyaç olamadan otonom bir şekilde devreye alınabilmektedir. Cloud yönetim paneli sayesinde nerede olursanız olun tüm şubelerinizi veya işletmenizi uzaktan yönetebilir ve güvenliğini sağlayabilirsiniz.
Kuantum Pi arayüzünde entegre edilmiş olan DEBSec (DLP veri sızıntısı önceleme yazılımı, e-mail security e-posta güvenliği, 1GB ile 10 GB kadar backup dosya yedekleme) modülleri sayesinde siber güvenlik alanında alınması gereken tüm önlemleri içermektedir. DEBSec modülü ise anlaşmalı bir ürün olan Acronis markasının ürünleridir. Bu kapsamda Acronis Türkiye ve Distribütörü olan Komtera Teknoloji A.Ş yapmış olduğumuz yetkili bayi satış anlaşması ile Kuantum Pi ile beraberinde işletmelerin veri güvenliğinin sağlanması noktasında yüksek seviyeli güvenlik çözümü olarak sunulmaktadır. Bu kapsamda DEBsec modülleri Kuantum Pi satışı ile beraber sunulacak olup bu ürünler için ayrıca yıllık lisanslama bedeli müşteriden alınacaktır.
Ürünümüzün satışa çıkış noktası;
Yönetim Kurulu Başkanı / Lider Girişimci
Siber Güvenlik ve Adli Bilişim uzmanı olarak 25 yıldır bilişim sektöründe faaliyet göstermektedir. 10 yıldır siber güvenlik alanında çeşitli projelerde kıdemli yönetici olarak görev yapmıştır. 7 yıldır ise Adli bilişim alanında yüksek lisans ve çeşitli akademik çalışmalarda bulunmuştur. Halen kurucusu olduğu Kuantum Siber Güvenlik A.Ş'de yönetim kurulu başkanı olarak kariyerine devam etmektedir.
Ar-Ge Birimi Sorumlusu
Lisans derecesini Yıldız Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra bir yıl güç elektroniği sektöründe çalıştı. Sonrasında haberleşme sektöründe çalışmaya başladı ve bu sektördeki 30 yıllık kariyerinin son 17 yılını yönetici olarak tamamladı. 2006 yılında elektrik- elektronik mühendisliği dalında yüksek lisans yaptı. 2021 yılında siber güvenlik sektöründe çalışmaya başladı. Halen Kuantum Siber Güvenlik Yazılım İnternet Bilişim Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. A.Ş.' de genel müdür olarak görev yapmaktadır.
CTO / Kıdemli Yazılım Geliştirici
TED Zonguldak Koleji ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. 2014 yılında İstanbul Küçükçekmece Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik bürosunda Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak çalışmaya başladı. Burada mühendislik ofisinin saha operasyonları ile iletişimini güçlendirmek ve müşteriye dönüş hızını artırmak için gerekli uygulamaları geliştirdi. 2015 yılından itibaren Ankara'da Proline Bilişim bünyesinde bakanlıklar için resmi evrak üreten ulusal projeler geliştirdi. Bakanlık bünyesinde çok uluslu ekiplerle birlikte çalışarak UNDP, EU/IPA projelerinde görev aldı. 2018 yılından itibaren Netsparker/Invicti bünyesinde Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak çalıştı. Burada Windows tabanlı olan cloud platformunun, web güvenlik açığı tarama motorunun ve güvenlik açıkları test ortamının Linux geçişi üzerinde çalıştı. 2021 yılından itibaren Kuantum Siber Güvenlik bünyesinde Kıdemli Yazılım Geliştirici ve CTO olarak görev yapmaktadır.
CDO / Yazılım Geliştirme
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2020 yılında mezun oldu. 2020 yılında Zonguldak Teknopark'ta Kuantum Siber Güvenlik şirketinde iş hayatına başladı. Süreç yönetimi, dijital pazarlama, sosyal medya ve web siteleri konularında çalışmalar yaparak iş hayatına Kuantum Siber Güvenlik A.Ş.'de CDO olarak devam etmektedir.
Yazılım Geliştirme
Ahmet Yesevi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2008 yılında mezun oldu. 2 yıl lise teknoloji öğretmenlik deneyiminden sonra yine bilişimle alakalı olarak maden sektöründe çalıştı. İş Güvenliği Uzmanı olarak 2 yıllık sektör dışı tecrübeden sonra 2019 yılında Zonguldak Teknopark'ta Kuantum Siber Güvenlik bünyesinde işe başladı ve Ar-Ge departmanında iş hayatına devam etmektedir.
Finans Uzmanı
Kastamonu Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 2021 yılında Zonguldak Teknopark A.Ş. bünyesi adı altında olan Kuantum Siber Güvenlik, Yazılım, İnternet, Bilişim Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri San.Tic.A.Ş.'nde iş hayatına başladı. TÜBİTAK ve KOSGEB proje mali sorumlu, Teknopark AR-GE portal süreçleri ve şirket içi muhasebesel işlemlerini yapmakta, iş hayatına Kuantum Siber Güvenlik A.Ş.'de Finans Sorumlusu olarak devam etmektedir.
Yazılım Geliştirme
2022 yılının başında Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Bilgisayar Mühendisi olarak işe başladı. Kuantum Siber Güvenlik A.Ş. şirketi bünyesinde Yazılım Geliştirme ekibinde işe başladı. Yazılım Geliştirme haricinde Ar-Ge çalışmalarında da bulunmaktadır. İş hayatına Kuantum Siber Güvenlik A.Ş Bilgisayar Mühendisi olarak devam etmektedir.
Yazılım Geliştirme
Ukrayna Ulusal Kiev Politeknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Ukrayna/Kiev'de farklı sektörlerde yönetici olarak çalıştı. 2022 yılında Kuantum Siber Güvenlik bünyesinde yazılım geliştirme departmanında işe başladı. Yazılım geliştirme haricinde AR-GE çalışmalarında da bulunarak iş hayatına Kuantum Siber Güvenlik'te Bilgisayar Mühendisi olarak devam etmektedir.
Teknisyen
2016 yılında Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun oldu.Toyota Türkiye Otomotiv A.Ş.'de boyahane bölümünde işçi olarak iş hayatına başladı. Honda Türkiye A.Ş. boyahane bölümünde işçi olarak çalıştı. Kuantum Siber Güvenlik'te 2021 yılında Bilgisayar Teknikeri olarak işe başladı. Ürün kurulumları ve testlerini gerçekleştirme aşamasında görev yapmaktadır. Aynı zamanda bilgisayar donanımına ait tüm çalışmaları yaparak Kuantum Siber Güvenlik A.Ş'de iş hayatında devam etmektedir.
Yazılım Geliştirme / Bilgisayar Mühendisi
2022 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Kuantum Siber Güvenlik'te stajını tamamladıktan sonra Bilgisayar Mühendisi olarak işe başladı. Dijital pazarlama, sosyal medya tasarımı/analizi ve dijital süreç yönetimi alanında da Kuantum Siber Güvenlik A.Ş.'de iş hayatına devam etmektedir.
Kurumsal İlişkiler Direktörü Endüstri Mühendisi
02.10.1996 yılında Trabzon'da doğdu. Üniversiteyi İstanbul Gelişim Üniversitesinde bitirdi. Üretim stajını Türkiye Taş Kurumunda üretim planlama departmanında hizmet stajını Aygaz A.Ş de satış pazarlama departmanında yaptı. 2 yıl yarı zamanlı Borusan Otomotiv'de çalıştıktan sonra QNB Finansbank A.Ş'de satış koçluğu görevini üstlendi. Şu an da Kuantum Siber Güvenlik şirketi bünyesinde kurumsal ilişkilerden ve satış uzmanlığı yapıyor.
Önemli Açıklama
Sermaye piyasalarında yapacağınız işlemler sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, işlem yapmaya karar vermeden önce, piyasada karşılaşabileceğiniz riskleri anlamanız, mali durumunuzu ve kısıtlarınızı dikkate alarak karar vermeniz gerekmektedir.
Bu amaçla, lll-35/A.2 sayılı "Kitle Fonlaması Tebliği"nin 14‘üncü maddesinde öngörüldüğü üzere "Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu’nda yer alan aşağıdaki hususları anlamanız gerekmektedir.
Uyarı
İşlem yapmaya başlamadan önce çalışmayı düşündüğünüz kuruluşun, Kurulca kitle fonlaması faaliyeti yürütmesi uygun görülen platformların yer aldığı listede bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Listede yer alan platformların bilgilerine www.spk.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Bilgi formları Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayına tabi değildir.
Risk Bildirimi
İşlem yapacağınız platform ile imzalanacak "Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilen hususlara ek olarak, aşağıdaki hususları anlamanız çok önemlidir:
İşbu Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu, müşteriyi genel olarak mevcut riskler hakkında bilgilendirmeyi amaçlamakta olup, kitle fonlaması faaliyetlerinden kaynaklanabilecek tüm riskleri kapsamayabilir. Dolayısıyla tasarruflarınızı bu tip yatırımlara yönlendirmeden önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmalısınız.
Yukarıdaki tüm hususları okuyup, anladığımı; işbu esasların uygulanması sırasında Platformun kusuru veya ihmali nedeniyle doğabilecek zararlarımı talep ve dava haklarım saklı kalmak kaydıyla özgür iradem sonucu bu " Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu"nu imzaladığımı ve bundan sonra Sözleşmeyi imzalayarak Formun bir örneğini aldığımı kabul ve beyan ederim.