ROBOTİK KODLAMA SETİ bir Teknoloji ve Üretim Projesidir
Eğitim , Elektrik-Elektronik ve Robotik Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B , B2C ve B2G’dir
666 Yatırımcı Pay Aldı.
24 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.
Yatırım Turumuzun başlama tarihi olan 18 Ekim 2021 saat 14:00 itibari ile 72 saat içerisinde (3 gün) EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara, yapılan yatırımın tutarına bakılmaksızın yatırımın %10'u oranında fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 72 saat ile sınırlıdır. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak fazla paylar girişimcilerin paylarından dağıtılacaktır.
Yatırımcılarımıza üretimini yaptığımız ürünleri hediye ediyoruz!
3.000 TL - 4.999 TL arasında yatırım yapanlara 1 Adet JoyBoard
5.000 TL - 9.999 TL arasında yatırım yapanlara 1 Adet KarBoard
10.000 TL ve üzeri yatırım yapanlara 1 Adet Catduino
Önemli Not: Her yatırımcı bu promosyondan 1 kez faydalanabilir.
ALPGEN Robotics 2019 yılından beri eğitim teknolojileri alanında özgün ürünler üreterek bu ürünleri 60'dan fazla ülkeye ihraç etmiş, merkezi Teknopark Ankara'da bulunan start-up firmasıdır.
2019'dan beri yapmış olduğu AR-GE çalışmaları neticesinde robotik kodlama ürün ailesini gittikçe genişletmektedir. Güçlü AR-GE altyapısı, ürün geliştirme ve üretme süreçlerinde elde ettiğimiz tecrübeler sayesinde yeni ürünleri çok kısa sürelerde tamamlayabiliyoruz.
Firma olarak eğitim teknolojileri alanında dünya markası olmayı hedeflemekteyiz ve bu amaç doğrultusunda geliştirip ürettiğimiz her ürünü hem tasarımsal hem de performans bakımından en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.
Kodlama bir robot tarafından yapılması istenen görevin belirlenmesi, bu görevi yapabilmesi için kodun tasarlanması ve ardından da sonucun gözlemlenebilmesi için robota gönderilmesi sürecidir. Robotik kodlama, bireylerin görev tamamlanana kadar robotun hareketlerinin gözlemlenip şekillendirilmesi sürecini kapsayan, deneme yanılma yöntemiyle derin düşünme sürecini içine alan araştırma geliştirme evresidir.
Günümüzde 5 yaşından itibaren kullanılabilen robotik kodlama setleri üretilmeye başlanmıştır. Bu ürünlerle kreş ve anaokullarında oyun odaklı eğitim verilirken, ilkokulda blok tabanlı (Scratch - sürükle bırak), ortaokul ve liselerde C dilinde kodlama yaparak kullanıcılar erken yaşta yazılım bilgilerini geliştirmektedir. Robotik kodlama setleri ile kullanıcılar akıllı ev sistemleri, akıllı tarım uygulamaları, akıllı sera, uzaktan kontrollü robot, robot kol gibi birçok proje geliştirebilmektedir.
Ürünlerimizi tasarlama ve üretme amacımız, kullanıcıların daha az zorluk ile daha kompleks projeleri yapabilmelerini sağlamaktır. Bu sayede, özellikle çocuklar sıkılmadan ve eğlenerek projelerini gerçekleştirmekte ve geleceğin meslekleri olan robotik, yazılım, mekatronik gibi alanlarda çok küçük yaşlardan itibaren deneyim ve tecrübe kazanmaktadırlar.
Ürünlerimizden Catduino ve JoyBoard, İngiltere'de düzenlenen "10 Best Computer Kit for Kids" listesine girmeyi başarmıştır.
Temel düzeyden ileri seviyeye toplamda 10 ana kodlama ürünümüz bulunmaktadır. Bunlar:
Aynı zamanda ürünlerle kullanılan diğer sensör ve modül çeşitlerini de eğitim odaklı olarak üretmekteyiz.Toplamda 50'den fazla sensör ve modül çeşidimiz bulunmaktadır.
Kurucu Ortak & Ürün Geliştirici
Alper GENCAN 1991 Denizli'de doğdu. Ortaokul ve lise dönemini Ankara'da okudu. 2016 yılında Karabük Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği'nden mezun oldu. Üniversite süresince elektronik alanında birçok proje gerçekleştirdi. Görüntü işlemeden, donanım tasarıma, mekanik ve yazılım alanlarında kendini geliştirdi. TÜBİTAK elektrikli araç takımında 2015 yılında ekip üyeliği, 2016 yılında ekip liderliği görevlerini yerine getirdi.
İş hayatına 2016 yılında Ankara'da bilişim sektöründe başladı ve savunma sanayinde Ar-Ge mühendisi olarak devam etti. Üniversite sürecinden beri kullandığı elektronik donanımların eğitim sektörüne daha uygun ve kullanışlı versiyonlarını tasarlamak ve üretmek amacı ile ALPGEN Robotics'i 2019 Mart ayında kurdu.
Yetkinlikler:
Hobileri:
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Yeliz ERDOĞAN 1998 yılında Kayseri'de doğdu. Ortaokul ve lise dönemini Kayseri'de okudu. 2020 yılında Ankara Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Okul süresince robotik kodlama alanında eğitimler düzenledi. Arduino ve LEGO alanlarında projeler ve eğitimler düzenledi. Kodlama derneklerinde ve üniversite topluluklarında gönüllü eğitmenlikler yaptı.
Yetkinlikler:
Hobileri:
Kurucu Ortak & İş Geliştirici
Coşkun ERŞAHİN Anadolu Üniversitesi İşletme ve Selçuk Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunudur. 7 yıllık proje yürütücülüğü gerçekleştirmiştir. Özellikle kablosuz haberleşme sistemleri ve donanım tasarım üzerine uzmanlaşmıştır. 2020 yılı Ağustos ayında ALPGEN Robotics ile iş ortaklığı yapmıştır.
Yetkinlikler:
Hobileri:
Danışman
Gökhan Çelebi, 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Bölümünden mezun olmuştur. 2015 yılında MIT’de İşletme Yönetimi ve Girişimcilik Sertifika programını tamamlamıştır. 2016 yılında Sabancı Üniversitesi’nde “Girişimcilik” odaklı kurgulanan özel bir MBA programını tamamlamıştır.
Profesyonel kariyer yaşamına New Jersey’de ISBIR(Üniversite sanayi işbirliği kuruluşudur. 440K USD fon ile fon sağlayan dünyanın önde gelen teknik birliği olan IEEE (Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) tarafından desteklenmiştir.) kuruculuğu ile başlamıştır. Daha sonra Türkiye’ye dönen Çelebi, 2 yılı aşkın süre ODTÜ ön kuluçka merkezinin kurulumu ve kapasite gelişimi için çalışmıştır. Aynı zamanda ODTÜ Teknokent’te inovasyon ve girişimcilik birimi yöneticisi olarak çalışmıştır. 2 yılı aşkın süre INTEL’de pazarlama kampanyaları ve dijital pazarlama alanında deneyim kazanmıştır. 2013 yılında Teknopark İstanbul’un İnovasyon Merkezi kurma görevini üstlenmiştir.
Sermaye piyasalarında yapacağınız işlemler sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, işlem yapmaya karar vermeden önce, piyasada karşılaşabileceğiniz riskleri anlamanız, mali durumunuzu ve kısıtlarınızı dikkate alarak karar vermeniz gerekmektedir.
Bu amaçla, 31641 sayılı "Kitle Fonlaması Tebliği (III – 35/A.2)"nin 14 üncü maddesinde öngörüldüğü üzere "Paya Dayalı Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu’nda yer alan aşağıdaki hususları anlamanız gerekmektedir.
İşlem yapmaya başlamadan önce çalışmayı düşündüğünüz kuruluşun, Kurulca Paya Dayalı Kitle Fonlaması faaliyeti yürütmesi uygun görülen platformların yer aldığı listede bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Listede yer alan platformların bilgilerine www.spk.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.
İşlem yapacağınız platform ile imzalanacak "Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilen hususlara ek olarak, aşağıdaki hususları anlamanız çok önemlidir:
1- Platform nezdinde açtıracağınız hesap ve bu hesap üzerinden gerçekleştirilecek tüm işlemler için Sermaye Piyasası Kurulu, Merkezi Kayıt Kuruluşu ve takas merkezleri tarafından çıkartılan ilgili her türlü mevzuat ve benzeri tüm idari düzenleme hükümleri uygulanacaktır.
2- Kitle fonlaması işlemleri çeşitli oranlarda risklere tabidir. Girişim şirketlerine ve/veya Projelere yapılan yatırımlar, özellikle de yatırılan paranın kısmen veya tamamen kaybedilmesi riski olmak üzere önemli maddi riskler içermektedirler.
3- Yatırımınızdan herhangi bir getiri elde edemeyebilirsiniz. Yatırımınız herhangi bir mevduat garantisi kapsamında değildir. Ayrıca erken aşama girişimlere yapılan yatırımlar genellikle herhangi bir temettü ödemesi sağlamamaktadır.
4- Kitle fonlaması yatırımları doğası gereği likit olmayan yatırımlardır. Yatırımınızı herhangi bir zamanda satamayabilirsiniz, satsanız bile yüksek işlem maliyetleriyle karşılaşabilirsiniz.
5- Girişim şirketinin ve/veya Projenin ticari hedeflerine ulaşamaması riski vardır. Geçmiş performans, gelecekteki sonuçların bir göstergesi olmadığı gibi, erken aşama girişimlerde geçmiş performans verisi dahi sunulamayabilir.
İşbu Paya Dayalı Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu, müşteriyi genel olarak mevcut riskler hakkında bilgilendirmeyi amaçlamakta olup, kitle fonlaması faaliyetlerinden kaynaklanabilecek tüm riskleri kapsamayabilir. Dolayısıyla tasarruflarınızı bu tip yatırımlara yönlendirmeden önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmalısınız.