Eyes of Solar II bir Teknoloji ve Üretim Projesidir
Elektrik-Elektronik , Endüstriyel Otomasyon , Enerji , Savunma Sanayi , Yapay Zeka , Yazılım , Yenilenebilir Enerji ve Siber Güvenlik Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B , B2C ve B2G’dir
2199 Yatırımcı Pay Aldı.
498 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.
Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 10:00 itibari ile 10 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %10 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 10 iş günü ile sınırlı olup, 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar kurucu Hakan Bayram'ın hisselerinden dağıtılacaktır.
Bu yatırım turu kampanyamıza en az 2.000 TL ile yatırım yaparak katılan yatırımcılarımız adına İstanbul Havalimanında oluşturulacak ormanda kendi isimlerinin ömür boyu üzerinde barındırılacağı fidanlar dikilecektir. Bu ormana İGA HUB - Eyes of Solar Ormanı adı verilecektir. Konumunun ise herkesin rahatlıkla ulaşabileceği ve ziyaret edebileceği bir noktada olması planlanmaktadır.
EHBA Teknoloji, fonbulucu platformunda, yatırımcılarının desteğiyle Eyes of Solar projesi ile doğdu. Eyes of Solar, solar panel tabanlı ve donanımları entegre akıllı güvenlik sistemi olarak projelendirildi. 28 Mart tarihinde 1.8 milyon TL fon hedefine saniyeler içerisinde ulaşarak kitle fonlama tarihinde en hızlı fonlanan kampanya unvanını elde etti. Aynı gün içerisinde 1.8 milyon TL fon talebine karşılık 21.069.053 TL fon topladı.
EHBA Teknoloji A.Ş. şirket kuruluşu tamamlandıktan sonra hızlı bir şekilde ilk kitle fonlama kampanyasında bahsedilen iş planları yürürlüğe sokuldu.
İlk yatırım kampanyamıza gelen yoğun talep sonrası rekor kırarak tamamladığımız süreç neticesinde, başta Eyes of Solar olmak üzere yan ürünlerimizi de hayat geçirmek için kolları sıvadık. Pazarın derinlemesine analizi sonucu ortaya çıkan yan ürünlerimizle teknik anlamda ürün yelpazemizi oluşturduk. Geldiğimiz noktada ise yatırımcılarımızdan ilk turda aldığımız can suyu niteliğindeki yatırım ile verdiğimiz tüm vaatleri gerçekleştirmenin haklı gururu içerisindeyiz.
Ürünlerimizin pazara giriş aşaması için ihtiyaç duyduğu gereksinimlerini karşılamak adına Eyes of Solar II isimli yatırım turu kampanyamızı hayata geçirme kararı aldık. İlk yatırım turumuzda elde etilen yatırım miktarı ile ürünlerin teknik anlamda gelişimine ve pazara hazırlanması için gerekli adımları attık. Mevcut durumumuzda ise ürünlerimizin pazara açılması ve satış odaklı yönetim sürecine geçilmesi amaçlanmaktadır.
Ürün portföyümüz
EHBA Teknoloji olarak aydınlatma, güvenlik ve iletişim problemleri için teknolojik çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Modüler donanımlarımız ile dahili veya harici hizmet veriyoruz. EHBA Teknoloji olarak Eyes of Solar ürünü için görüşmeler sağladığımız belediyeler, karayolları, havalimanları, güvenlik şirketleri ve kamu kuruluşları, sanayi kuruluşları, inşaat projeleri üstlenen ve geliştiren firmalar potansiyel müşteriler arasındadır. Ürün paketleri bir üst pakete geçildikçe alt paket özelliklerine ek donanımlar ve avantajlar sunmaktadır.
İlk yatırım turunda aldığımız yatırım neticesinde şirketimizi kurmuş olup ekibimizi topladık. Yapmış olduğumuz Ar-Ge çalışmaları ve müşteri çalışmaları neticesinde Eyes of Solar projesinin gelişimi sırasında donanımlar sayesinde pazardaki eksiklikler ve yenilik ihtiyacı görülmüş olup gelir getirisi yüksek yeni yan ürünler oluşturulmuştur.
Ürün paketlerimiz
Diğer alt ürünler:
EHBA Teknoloji olarak hayatı önemsiyoruz. Teknolojimizi bu yönde geliştiriyor ve en ihtiyaç duyulan noktalarda çözüm sağlıyoruz.
Istanbul havalimanı (IGA) ve İstanbul teknik üniversitesi (İTÜ) çekirdek ortak girişimcilik programı çerçevesinde gerçekleştirilen İTÜ Çekirdek Bigbang programı ile 2022 Aralık ayında lanse ettiğimiz projemiz Eyes of Solar ve devam eden süreç içerisinde hayata geçirdiğimiz şirketimiz EHBA Teknoloji A.Ş. olarak;
Kısa Vade Hedefler
Orta Vade Hedefler
Uzun Vade Hedefler
Eyes of Solar, güneş enerjisi tabanlı entegre akıllı güvenlik sistemidir.
EHBA Teknoloji olarak ürünümüzü global pazar için hazırladık. Sadece yurt içi değil, yurt dışı pazarda da sağlamış olduğumuz avantajlara denk bir ürün bir arada bulunmamaktadır.
Kurucu / Lider Girişimci / Genel Müdür
1986 İzmir doğumlu, 2008 yılından bu yana havalimanları apron ve aydınlatma tasarımları yapmaktadır. 2012 - 2016 yılı Tav Ege Adnan Menderes Havalimanı'nda apron ve çevre aydınlatma sistemleri revizyonunda tasarım, ihale ve saha montaj süreçlerini yönetmiştir. 2015-2016 yılları içerisinde TAV Ege Bünyesine alınan Milas Bodrum Havalimanında çevre aydınlatma, orta gerilim
ring hattı ve apron aydınlatma sisteminde revizyon işlerini yönetmiştir. Avrupa'nın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı'nda 2016 yılından bu yana;
Hakan BAYRAM 10.04.2023 tarihinden bu yana EHBA Teknoloji Anonim Şirketi'nin Genel Müdür'ü olarak kariyerine devam etmektedir.
Tasarım ve Proje Müdürü
1988 Tarsus Doğumlu, 2006-2010 Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu. 2010-2012 İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans Yapı Mühendisliği Bölümünü tamamlamıştır.
Elektronik Haberleşme Sistemleri Müdürü
1991 İstanbul Doğumlu, Ortaköy Ziya Kalkavan Denizcilik'te Gemi Elektroniği ve Haberleşme Bölümü ile kariyerinin temellerini atan Nusret Can KAZANCI, Marmara Üniversitesi'nde ön lisansını Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi'nde tamamladıktan sonra Haliç Üniversitesi'nde Lisans Eğitimini Elektrik ve Elektronik Mühendisliği olarak tamamladı ve yine aynı üniversitede eğitim hayatını yüksek lisansını Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünü tamamlayarak devam ettirdi.
Elektrik Sistemleri ve Süreç Geliştirme Müdürü
1986 İstanbul doğumlu, Yıldız Teknik Üniversitesi - Elektrik / Elektronik fakültesi 2011 Mezunudur. Ayrıca Hasan Kalyoncu Üniversitesi İşletme Bölümünü tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek Elektrik Mühendisliği öğrencisi olarak eğitim kariyerine devam etmektedir.
Üretim ve Geliştirme Müdürü
1986 Rize doğumlu, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği yüksek lisans mezunu. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği 2012 mezunu. ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemleri, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri, ISO 9001:2015 B Sınıfı iş güvenliği sertifikalarına sahiptir.
Software Developer
1997 Doğumlu Yeditepe üniversitesi Elektrik Elektronik 2021 Mezunu., .Net C# ve Python Programlama dillerinde tecrübe sahibi
Ar-Ge Sorumlusu
2001 İstanbul doğumlu, olan Kutay Ziya Kalkavan M.T.A.L'nde Gemi Elektroniği ve Haberleşmesi ile eğitim hayatına başlayıp Marmara Üniversitesi'nde Elektronik haberleşme branşında ön lisansını tamamlamıştır. Elektronik kart imalar, bakım ve arıza süreçlerine hakim olmasının yanında kablosuz haberleşme teknolojileri hakkında tecrübe sahibidir.
Sermaye piyasalarında yapacağınız işlemler sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, işlem yapmaya karar vermeden önce, piyasada karşılaşabileceğiniz riskleri anlamanız, mali durumunuzu ve kısıtlarınızı dikkate alarak karar vermeniz gerekmektedir.
Bu amaçla, 31641 sayılı "Kitle Fonlaması Tebliği (III – 35/A.2)"nin 14 üncü maddesinde öngörüldüğü üzere "Paya Dayalı Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu’nda yer alan aşağıdaki hususları anlamanız gerekmektedir.
İşlem yapmaya başlamadan önce çalışmayı düşündüğünüz kuruluşun, Kurulca Paya Dayalı Kitle Fonlaması faaliyeti yürütmesi uygun görülen platformların yer aldığı listede bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Listede yer alan platformların bilgilerine www.spk.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.
İşlem yapacağınız platform ile imzalanacak "Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilen hususlara ek olarak, aşağıdaki hususları anlamanız çok önemlidir:
1- Platform nezdinde açtıracağınız hesap ve bu hesap üzerinden gerçekleştirilecek tüm işlemler için Sermaye Piyasası Kurulu, Merkezi Kayıt Kuruluşu ve takas merkezleri tarafından çıkartılan ilgili her türlü mevzuat ve benzeri tüm idari düzenleme hükümleri uygulanacaktır.
2- Kitle fonlaması işlemleri çeşitli oranlarda risklere tabidir. Girişim şirketlerine ve/veya Projelere yapılan yatırımlar, özellikle de yatırılan paranın kısmen veya tamamen kaybedilmesi riski olmak üzere önemli maddi riskler içermektedirler.
3- Yatırımınızdan herhangi bir getiri elde edemeyebilirsiniz. Yatırımınız herhangi bir mevduat garantisi kapsamında değildir. Ayrıca erken aşama girişimlere yapılan yatırımlar genellikle herhangi bir temettü ödemesi sağlamamaktadır.
4- Kitle fonlaması yatırımları doğası gereği likit olmayan yatırımlardır. Yatırımınızı herhangi bir zamanda satamayabilirsiniz, satsanız bile yüksek işlem maliyetleriyle karşılaşabilirsiniz.
5- Girişim şirketinin ve/veya Projenin ticari hedeflerine ulaşamaması riski vardır. Geçmiş performans, gelecekteki sonuçların bir göstergesi olmadığı gibi, erken aşama girişimlerde geçmiş performans verisi dahi sunulamayabilir.
İşbu Paya Dayalı Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu, müşteriyi genel olarak mevcut riskler hakkında bilgilendirmeyi amaçlamakta olup, kitle fonlaması faaliyetlerinden kaynaklanabilecek tüm riskleri kapsamayabilir. Dolayısıyla tasarruflarınızı bu tip yatırımlara yönlendirmeden önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmalısınız.