Taşınabilir Güç İstasyonu bir Teknoloji ve Üretim Projesidir
Enerji ve Yenilenebilir Enerji Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B ve B2C’dir
1924 Yatırımcı Pay Aldı.
253 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.
Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası
Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 13 Mart Pazartesi saat 10:00 itibari ile 20 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %15 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 20 iş günü ile sınırlı olup, 7 Nisan Cuma akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar ortaklar Mehmet Fatih Kaya ve Süleyman Uysal'ın hisselerinden oransal olarak dağıtılacaktır.
Yatırımcılarımıza Özel BT-300 W İndirim Hediyesi Hakkında
Bataryasan BT-300 W taşınabilir güç istasyonu ürünümüzün V3 versiyonundan sipariş vermek isteyen yatırımcılarımıza özel olarak liste fiyatlarımız üzerinden;
Bataryasan Enerji Hakkında
Bataryasan Enerji; mevcut ve potansiyel müşterilerinin enerji ihtiyacına yönelik yüksek teknolojik çözümler içeren yazılım ve donanımlar üreten bir teknoloji ve Ar-Ge şirketidir.
Bataryasan'a Neden Yatırım Yapmalısınız?
Taşınabilir Güç İstasyonu Nedir?
Taşınabilir güç istasyonları enerjiyi sürekli yanınızda taşımanızı sağlayan, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, TV, hatta su ve elektrikli ısıtıcıları bile farklı güç değerlerindeki geniş yelpazesi ile çalıştırabilen ürünlerdir. Kendi içerisinde bulunan USB, AC ve 12 V DC çıkışları sayesinde her türlü enerji ihtiyacınızda enerjiniz hep yanı başınızda yer alır. BATARYASAN BT taşınabilir güç istasyonları uzun süren Ar-Ge çalışmalarının bir sonucu olarak ortaya çıkmış olup,
İlgili ürünlerimiz şu ana kadar savaş, deprem, yangın, sel gibi doğal afetlerin olduğu yerlerin yanı sıra kampçılık, doğa sporları gibi her türlü enerji ihtiyacında müşterilerimiz tarafından hali hazırda kullanılmaktadır.
Bugüne Kadar Neler Yaptık?
Kısa Vadeli Hedeflerimiz
Orta Vadeli Hedeflerimiz
Uzun Vadeli Hedeflerimiz
Kurucu Ortak/Genel Müdür
Doç. Dr. Mehmet Fatih Kaya, Bataryasan Enerji kurucu ortağı ve genel müdürüdür. Aynı zamanda Erciyes Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünde Doç. Dr. olarak görev yapmaktadır. Doktora derecesini 2018 yılında Erciyes Üniversitesinde PEM elektrolizörler için soy metal ve soy metal olmayan katalizör geliştirme konusunda almıştır, bu alanda TÜBİTAK bursu ile 1 yıllığına İngilitere'de bulunan University of Birmingham Fuel Cell Research Group'da doktora içi çalışmalar da yürütmüştür. Aspilsan Enerji A.Ş., Hasçelik Kablo A.Ş. gibi firmalara akademik danışmanlık yapmaktadır. Bataryalar, hidrojen enerjisi ve elektrokimyasal dönüşüm sistemleri ile ilgili 20'nin üzerinde uluslararası bilimsel makalesi, 3 adet patent başvurusu yer almaktadır. Erciyes Üniversitesi H2FC Hidrojen Enerjisi Araştırma Grubu'nu ve 40'ın üzerinde üyesiyle elektrikli ve hidrojen yakıt hücreli araba projelerini (VoltaTeam) yönetmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 kız çocuk babasıdır.
Kurucu Ortak/Ar-Ge Müdürü
1996 yılında Mersin’de doğdu. Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne yerleşti. Lisans öğreniminde VoltaTEAM elektrikli ve hidrojen kaynaklı otomobil projelerinde tasarım, batarya sistemi ve hidrojen sistemi görevlerinde yer aldı. 2019 yılında bölümünü birincilik ile bitirdi ve Erciyes Üniversitesinde hidrojen enerjisi alanında yüksek lisansa başladı. Yüksek lisansı devam ederken Erciyes Üniversitesi ERÜH2FC (Hidrojen Enerjisi Araştırma) gurubu ile 120M234 kodlu TÜBİTAK 1001 projesinde yüksek lisans bursiyeri olarak görev aldı. Yüksek lisans tez çalışması ile TÜBİTAK 2210-C Öncelikli Alanlara Yönelik Yurt İçi Yüksek Lisans Bursu almaya hak kazandı. 01.10.2020 tarihinde TÜBİTAK 1512 genç Bireysel Genç Girişim desteği ile BATARYASAN Enerji'nin kurucu ortaklarından biri oldu. Halen Ar-Ge müdürü olarak görev yapmaktadır.
Satış Müdürü
1997 yılında Kayseri’de doğdu. 2016 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne yerleşti. Bölüm stajlarını güneş enerjisi ve sistemleri üzerine yaptı. İlk olarak staj yaptığı firmada meslek hayatına başlayarak güneş enerjisi sistemlerinin projelendirilmesi, satış ve kurulum üzerine tecrübe kazandı. 2022 yılında Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünde yüksek lisansa başlayarak eğitim hayatına geri döndü. Yine aynı yıl içerisinde BATARYASAN Enerji ve Sanayi Ltd. Şirketinde enerji depolama sistemleri hidrojen enerjisi ve elektrikli araçlar gibi çeşitli konularda işe başladı. Halen bu alanlarda faaliyet göstermekte, Ar-Ge ve satış alanında çalışmalara devam etmektedir.
Ar-Ge Koordinatörü
1999 yılında Kayseri'de doğdu, 2018 yılında Erciyes Üniversitesinde Enerji Sistemleri Mühendisliği programına başladı. 2019 yılında ise çift ana dal programıyla aynı üniversitede Elektrik-Elektronik Mühendisliği programına başladı. Lisans öğrenimi boyunca VoltaTEAM elektrikli ve hidrojen kaynaklı otomobil, İHA ve roket projelerinde takım kaptanlığı gibi birçok görevler üstlendi. 2020 yılında ERÜH2FC (Hidrojen Enerjisi Araştırma) grubunda elektrokimyasal hücrelerin geliştirilmesi konularında araştırmacı olarak görev aldı. 2022 yılında 3.5 yılda bölüm birincisi olarak tamamladığı lisans eğitiminin ardından yüksek lisans öğrenimine Erciyes Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği programında başladı. Aynı yıl BATARYASAN Enerji firmasında Ar-Ge Mühendisi pozisyonunda görev almaya başladı. Halen Ar-Ge koordinatörü olarak görev yapmaktadır.
Ar-Ge Mühendisi
1995 yılında Bayburt’ da doğdu, 2019 yılında Erciyes Üniversitesin Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne başladı. Lisans öğrenimi boyunca VoltaTEAM elektrikli ve hidrojen enerjili araç, İHA ve roket projelerinde görev aldı. Ayrıca 2020 yılında İHA projesinin de sorumlu takım liderliğini üstlendi. 2021 yılında ERÜH2FC (Hidrojen Enerjisi Araştırma) grubunda elektrokimyasal hücreler için yerli komponent geliştirilmesi projelerinde araştırmacı olarak görev almaya başladı. 2023 yılında 3.5 yılda lisans eğitimini tamamladı. Lisans eğitiminin ardından BATARYASAN Enerji firmasında Ar-Ge Mühendisi pozisyonunda görev almaya başlamıştır. Ar-Ge mühendisi olarak batarya ve hidrojen enerjisi sistemlerinin sistem tasarımını, Ar-Ge faaliyetleri, elektronik güç hesaplamaları, batarya paketleme görevlerinin yürütülmesi görevlerini üstlenmektedir.
Önemli Açıklama
Sermaye piyasalarında yapacağınız işlemler sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, işlem yapmaya karar vermeden önce, piyasada karşılaşabileceğiniz riskleri anlamanız, mali durumunuzu ve kısıtlarınızı dikkate alarak karar vermeniz gerekmektedir.
Bu amaçla, lll-35/A.2 sayılı "Kitle Fonlaması Tebliği"nin 14‘üncü maddesinde öngörüldüğü üzere "Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu’nda yer alan aşağıdaki hususları anlamanız gerekmektedir.
Uyarı
İşlem yapmaya başlamadan önce çalışmayı düşündüğünüz kuruluşun, Kurulca kitle fonlaması faaliyeti yürütmesi uygun görülen platformların yer aldığı listede bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Listede yer alan platformların bilgilerine www.spk.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Bilgi formları Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayına tabi değildir.
Risk Bildirimi
İşlem yapacağınız platform ile imzalanacak "Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilen hususlara ek olarak, aşağıdaki hususları anlamanız çok önemlidir:
İşbu Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu, müşteriyi genel olarak mevcut riskler hakkında bilgilendirmeyi amaçlamakta olup, kitle fonlaması faaliyetlerinden kaynaklanabilecek tüm riskleri kapsamayabilir. Dolayısıyla tasarruflarınızı bu tip yatırımlara yönlendirmeden önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmalısınız.
Yukarıdaki tüm hususları okuyup, anladığımı; işbu esasların uygulanması sırasında Platformun kusuru veya ihmali nedeniyle doğabilecek zararlarımı talep ve dava haklarım saklı kalmak kaydıyla özgür iradem sonucu bu " Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu"nu imzaladığımı ve bundan sonra Sözleşmeyi imzalayarak Formun bir örneğini aldığımı kabul ve beyan ederim.