CORPUS ENERJİ SOLAR ÜRETİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Sürdürülebilir Geleceği Birlikte İnşa Ediyoruz

CORPUS Solar Enerji bir Teknoloji ve Üretim Projesidir

Enerji Kategorisinde yer almakta ve İş Modeli B2B’dir

331.3%

  • Hedeflenen Fonlama
  • Alınan Yatırım
  • ₺ 37.500.000
  • ₺ 124.247.733

6286 Yatırımcı Pay Aldı.

770 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.

CORPUS ENERJİ SOLAR ÜRETİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
 
Kampanya Hakkında
Kampanya Durumu: Başarılı
Kampanya Kodu: KEVJTR
Kampanya Kapanış Tarihi: 14.09.2023
Lokasyon: Antalya
Girişimin Aşaması: Pazara Giriş

Proje Hakkında

Kampanyamız için yapılan ön talep toplama süreci tamamlanmış olup 9.068 yatırımcıdan toplam 147.437.060 TL ön talep bildirilmiştir. Yatırım turu 5 Eylül saat 10.00'da başlayacaktır.

Çok Önemli Bilgilendirmeler:

  1. Corpus Enerji ile Türkiye'yi PV panel üretiminde global bir oyuncu haline getirmek ve üretim hacmimizi yılda 500 MW'a yükseltmek ve halka arz öncesi kitle fonlama yatırımcılarıyla buluşmak için yatırım turuna çıkıyoruz.
  2. 12.000 m²'lik üretim tesisimiz, otonom üretim hattımız ve Avrupa'daki güçlü bağlantılarımızla hedefe emin adımlarla ilerliyoruz.
  3. Bu kampanya 10 iş günü ile sınırlıdır.
  4. Bu kampanyada minimum yatırım tutarı 1000 TL'dir. 3 yıl içerisinde borsaya kote olma hedefi vardır.
  5. Şirketin bilançosunda sermaye yedekleri kaleminde bulunan toplam 5.000.000 TL, yatırım turu sonunda toplanan fon ile birlikte 10.000.000 TL'lik mevcut sermayeye ilave edilecektir.
  6. Pay Geri Alımı: Bize inanan ve güvenen tüm yatırımcılarımızın talep etmeleri halinde fon aktarıldıktan 6 ay sonra başlamak kaydıyla, şirketimizin belirleyeceği bir tarih aralığında, paylarını satmak isteyen yatırımcılardan talep toplanacaktır. Bu tarih aralığında paylarını satma talebinde bulunan yatırımcıların paylarının EN AZ %10'unu EN FAZLA %50'sini girişimci Baran Kılıç nominal pay tutarının 2 katı değeriyle geri alacağını taahhüt etmektedir.
  7. Ön Yatırım Talebi Ekstra Pay Hediyesi: Ön yatırım talebi oluşturarak yatırım turunda SADECE bildirdiği ön talep tutarı kadar yatırım yapan yatırımcıların yatırım tutarlarına verilecek tüm bedelsiz paylara ek olarak; %15 İlave Bedelsiz Pay verilecektir.
  8. fonbulucu LIC (Lead Investor Club) üyeliği için ön başvurusunu tamamlayan, kampanyada ön talep bildirmiş ve en az 100.000 TL ve üzeri yatırım yapan yatırımcılarımıza tüm hak ettiği bedelsiz paylarına ek %2 fazladan pay verilecektir.

Örnek : LIC üyeliği için ön başvurusunu tamamlayan ve 100.000 TL yatırım yapan yatırımcımıza tüm bedelsizlere ek olarak 2.000 TL fazladan pay verilecektir.

Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası

Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 5 Eylül Salı saat 10:00 itibari ile 5 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %15 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 5 iş günü ile sınırlı olup, 11 Eylül Pazartesi akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar kurucu Baran Kılıç'ın hisselerinden dağıtılacaktır.


Enerji, medeniyetin temel taşıdır ve gelişmişliğin en büyük göstergelerinden biridir. Ancak mevcut enerji üretim ve tüketim yöntemleriyle, sınırlı ve geri dönüşsüz kaynaklarımızı tüketip çevre tahribatına yol açıyoruz. İşte burada, Corpus Enerji olarak yenilikçi ve çevre dostu enerji üretimine yönelik projemize yatırım yaparak, sürdürülebilir bir geleceği birlikte inşa etmeyi hedefliyoruz.

Güneşin Gücünü Elektriğe Dönüştürmek: Corpus Enerji

31 yıllık köklü geçmişimizle Türkiye, Almanya ve Çin'de bilişim, iletişim, tekstil, maden, medikal, ithalat, ihracat ve enerji sektörlerinde güçlü bir etki yaratmayı başardık. Şimdi ise geleceği aydınlatmak için adım atıyoruz. Fotovoltaik (PV) panellerle güneşin zengin enerjisini elektriğe dönüştürerek sürdürülebilir ve temiz enerji sağlayan yıllık 500 MW panel üretimi yapmayı hedeflediğimiz üretim tesisine yatırım yapma fırsatı sunuyoruz.

Güneş Enerjisinin Temiz ve Sürdürülebilir Geleceği

Fosil yakıtların kısıtlılığı ve çevre kirliliği sorunlarına karşın, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik arayış giderek önem kazanıyor. Corpus Enerji olarak, güneş enerjisinin bu sorunlara çözüm olabileceğine inanıyoruz. Güneş enerjisi, temiz, sınırsız ve çevre dostu bir enerji kaynağıdır. Gelişen teknolojiyle birlikte güneş enerjisi, elektrik üretiminde en etkili ve kolay yöntemlerden birine dönüşmüştür.


Türkiye, sahip olduğu coğrafi konumuyla güneş enerjisi potansiyeli bakımından zengindir. Ancak bu potansiyeli yeterince değerlendiremiyoruz. Corpus Enerji, Türkiye'nin bu potansiyelini harekete geçirerek, temiz enerji üretimine katkı sağlamayı hedefliyor. Güneş enerjisi panellerinin üretimi ve kullanımının yaygınlaşmasıyla, enerji dışa bağımlılığını azaltarak ülke ekonomisine de önemli katkı sağlayabiliriz.


Günümüzde enerji ihtiyacı giderek artarken, çevre dostu ve sürdürülebilir enerji kaynaklarına olan talep de hızla yükseliyor. Fotovoltaik (PV) paneller, güneş enerjisini elektrik enerjisine çeviren katı haldeki yarı iletken ekipmanlardır. Bu sistemler, herhangi bir ısıl işleme veya hareketli ekipmana gerek duymadan güneşin ışığını doğrudan enerjiye dönüştürerek temiz elektrik üretirler. Aynı zamanda, fotovoltaik sistemler sera gazı emisyonu olmadan çalışır ve sessiz bir şekilde enerji üretirler.

Neden Corpus Enerji?

  • Güçlü Sermaye: Corpus Enerji, Antalya OSB’de toplam 12.000 m²’lik alanda kurulu 7400 m²'lik tesiste otonom makineler kullanarak yıllık 300 MW’lık PV panel üretimi gerçekleştirmek üzere 10 milyon TL’lik öz sermaye ile kurulmuştur.
  • Güçlü Yatırım ile Üretime Hazırız: Üretime geçmek için Corpus Enerji tarafından hali hazırda 1.3 Milyon Dolar sabit yatırım gerçekleştirilmiş olup, üretimi büyütmek amacıyla yaklaşık 9.8 Milyon Dolar daha öz kaynak kullanılması beklenmektedir.
  • Borsaya Kote Olma Vizyonu: Corpus Enerji 3 yıl içerisinde borsaya kote olmayı hedeflemektedir. Şimdiden 5+ yıl tam kapasite çalışacak şekilde ulusal ve uluslararası satış anlaşmaları gerçekleştirilmiştir.
  • Lider Konumda Ar-Ge Çalışmaları: Corpus Enerji, sektördeki lider konumunu yenilikçi Ar-Ge çalışmaları ve güçlü vizyonu ile sağlayacaktır. Fotovoltaik teknolojilerdeki uzmanlığı ile geleceğe yön vermeye hazırlanmaktadır.
  • Temiz ve Sürdürülebilir Enerji: Fotovoltaik güneş panelleri sayesinde temiz ve sürdürülebilir enerji üreterek, çevreye duyarlı bir yaklaşım sergilemektedir.
  • Modüler ve Ölçeklenebilir Üretim: Teknolojileri sayesinde her güçte ve boyutta güneş panelleri/modülleri üretebilmekte, mevcut kapasiteyi kolayca artırabilmektedir.

Hali Hazırda Yürütülen Tedarik Görüşmeleri

CMB Solar Enerji A.Ş. firmasının yürütmekte olduğu projeler kapsamında;

  • Şanlıurfa Yenilenebilir Enerji Endüstri Bölgesi ( 550 W - 11.818.182 adet )
  • İkitelli OSB Yenilenebilir Enerji Endüstri Bölgesi ( 550 W - 2.363.637 adet )
  • Şanlıurfa OSB Güneş Enerjisi Santrali ( 550 W – 72.727 adet )

Corpus Enerji ile panel tedariki konusunda yapılan görüşmeler sözleşme aşamasına gelmiştir.

Neden Yatırım Almak İstiyoruz?

  • Kapasitemizi Artırıp Kazancımızı Halkımızla Paylaşmak: Hali hazırda yatırımı yapılmış yıllık 300 MW PV panel üretim kapasitemizi, Corpus Enerji’yi halka arz öncesi kitle fonlama yatırımcılarıyla buluşturarak yıllık 500 MW’a çıkartmayı ve daha kurumsal bir yapı ile 3 yıl içerisinde halka arz olmayı hedefliyoruz.
  • Sürdürülebilir Gelecek: Corpus Enerji olarak, temiz ve sürdürülebilir bir geleceği inşa etmek amacıyla faaliyet gösteriyoruz. Yatırımınız, yenilikçi güneş enerjisi projemizin büyümesine ve çevre dostu enerji üretimine katkı sağlayacak.
  • Teknolojik Liderlik: Ar-Ge çalışmalarımızla teknolojik liderlik sağlıyoruz. Gelişmiş üretim teknolojileri ve uzman ekibimizle güneş enerjisi panellerini en verimli şekilde üretmeyi hedefliyoruz.
  • Enerji Bağımsızlığı: Türkiye'nin enerji dışa bağımlılığını azaltmada önemli rol oynuyoruz. Yatırımınız, ülkenin enerji stratejisi ve ekonomik bağımsızlığına katkı sağlayacak.
  • Çevre Dostu Yaklaşım: Çevreye duyarlı ve atık içermeyen güneş enerjisi, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için önemli bir adımdır. Yatırımınız, çevre kirliliğini azaltmada etkili bir rol üstlenir.

Üretim Tesisi Hakkında

Güneş paneli üretim yatırımı için Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde 7400 m²'lik kapalı alanı olan mevcut üretim tesisimiz bulunmaktadır. Üretim hangarın zemin katında yapılmakta hangarın dış sahasının bir kısmı ve kalan alanlar bitmiş ürün bölümü, soğutma üniteli hammadde deposu, giriş kalite kontrol alanı, yemekhane ve mutfak, giyinme-soyunma tuvalet banyo alanı ve bina dışında açık dinlenme-mola alanı olarak tahsis edilmektedir. Toplam büyüklük yaklaşık 12.000 m²'dir.

Bu tesisin seçilme nedenleri altyapı harcamalarının asgaride tutulabilmesi için başta doğalgaz olmak üzere elektrik ve su kaynağına yakın olmasının yanı sıra aşağıdaki gibi sıralanabilir;

  • Yatırım için mevcut altyapının zaten hazır olması,
  • Önemli bir tüketim bölgesinde kurulmuş olması,
  • Hammadde kaynaklarına yakın olması,
  • Kaliteli işgücü kaynağı içerisinde yer alması,
  • Türkiye’nin her yerine yakın merkezi bir il olması,
  • Hammadde ithalat avantajları,
  • Yatırımın değer gördüğü bir noktada olması,
  • İhracat avantajları,
  • Maliyet Avantajları,
  • Avantajlı ve aktif bir limana sahip olması

Not: Antalya OSB 4. Bölge'de kurulması planlanan ilave yeni üretim tesisi için 21.000 m²'lik alan tahsis edilmesi hususunda başvurular gerçekleştirilmiş olup, olumlu sonuç beklenmektedir.

Fotovoltaik (PV) Güneş Paneli Üretim Hattı

Projemizin odak noktası, silisyum temelli Fotovoltaik hücreleri, bakır alaşımlı tel şeritlerle birbirine seri olarak bağlayarak güneş panelleri/modülleri üreten tam otomatik bir üretim hattı kurmaktır. Bu teknoloji, uluslararası standartlara uygun bir yapıda tasarlanmış olup kalibrasyonlu ve dünya standartlarında üretim sağlar. Hattımızın içeriği; robotik hücre dizgileme tezgahı, otomatik bara lehimleme, enkapsülant kesim üniteleri, bussing istasyonları, elektrolüminesans test ve kontrol tezgahı, laminasyon üniteleri, çerçeveleme makineleri, güç akım test cihazı ve kalite kontrol tezgahını içermektedir. Söz konusu makine hattı uluslararası standartlara sahip, kalibrasyonlu ve güneş panelini dünya standartlarında (örn. IEC 61215 ve IEC 61730) üretmeye uygun olan bir yapıya sahiptir.


Güneş paneli üretim hattı fabrikamızda Güneş Paneli (Pili), Güneş Paneli (Pili) yarı mamul (Örnek. Çerçevesiz Güneş Paneli), Güneş Paneli (pili) hammadde üretimi gerçekleştirilecektir. Hedeflenen üretim ilk yıl hücre verimliliğine bağlı olarak teorik kapasitesi 351,21MW/yıl iken, aynı teknolojinin basit bir düzenleme ile kullanılması sayesinde ikinci yılı 464,91MW/yıl kapasiteye ulaşılacaktır. Söz konusu üretim hattında yıllık resmi izinlerle birlikte toplam 7200 saat, günlük 3 vardiya çalışma planlanmıştır.


Tesisimizde ilk aşamada 351,21 MWp/yıl teorik kapasite ön görüsüyle 550Wp ve 680 Wp güç aralığında güneş paneli üretilecektir. En geç 2024 yılı ortasında %80 kapasite kullanım hedefiyle 423,57 MWp/yıl reel kapasite ön görüsüyle 550Wp ve 680 Wp güç aralığında güneş paneli üretilmesi hedeflenmektedir. İmalatın ana hammaddesi 182mmx182mm (M10) ebatlarında güneş hücresi olacaktır, daha sonraki yıllarda 210mmx210mm (M12) ve üstü teknolojilere uyum sağlayabilecek esnek bir makine grubu satın alacaktır. İlk yıl için saatlik tahmini “reel” üretim 72 adet civarında olacaktır. Hücre üretim sektörünün hızlı bir şekilde yüksek verimli 182mmx182mm ve 210 mmx210mm(C-Si) mono kristal PERC29 üretimine geçmesi nedeniyle ilk yıl tasarımında panel başına 550Wp ortalama üretim değerinin baz alınmasına neden olmuştur.


%80 verimlilikteki tesiste ilk yıl toplam 960.000 Adet civarında 144 Half Cut (yarım kesilmiş) hücre kullanılarak üretilmiş p tipi monokristal perc ileri teknoloji güneş paneli üretimi söz konusu olacaktır. 2024 yılında güneş panellerinin gücü siparişe göre 550Wp ile 570 Wp arasında değişebilecektir.


2025 yılında ise 210mmx210mm ebatlarda hücreler ½ Half Cut olarak kullanıldığı takdirde 650Wp ve üzeri özelliklere sahip güneş panelleri kullanılacaktır. Bu tarz hücrelerin yarım kesilmesi ile 700W ve üzeri panel üretimi dahi söz konusu olabilecektir, 2025- 2026 yıllarında bu paneller (modüller) için AR-GE çalışmaları yapılacaktır.

Projenin Kapsam, Amaç ve Konusu

Temiz Enerji Geleceğini Birlikte İnşa Edelim

Antalya'da faaliyetlerine başladığımız yaklaşık genel toplamda 15 Milyon Doları bulması beklenen güneş paneli üretim yatırımı, temiz enerjinin geleceğini inşa etme vizyonumuzun bir parçasıdır. Bu yatırımın somut hedeflerinin hem çevresel sürdürülebilirliğe hem de ekonomik büyümeye katkı sağlaması beklenmektedir.


Hedefimiz, Antalya'nın liman potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, güneş enerjisi panelleri üretmek ve sürdürülebilir enerji üretimine katkı sağlamaktır. Üretim tesisimiz, çevresel dostluk prensipleriyle kurulmuştur. Temiz enerji üretiminin yanı sıra, üretim süreçleri de çevreye duyarlı bir şekilde tasarlanmıştır. Bölgedeki kalifiye işgücünden faydalanarak, yerel istihdamı artırmayı hedefliyoruz. Teknolojik liderliğimiz sayesinde, bölgeye yeni iş fırsatları sunulacaktır. Üretilecek güneş panellerinin en yüksek kalitede olması hedeflenmektedir. En son teknolojileri kullanarak, endüstri standartlarını aşan ürünler sunulacaktır. Yerel tedarikçilerle işbirliği yapılarak, bölge ekonomisine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Böylece, yerel işletmelerin büyümesine de destek olunacaktır. Üretilen güneş panellerinin kalitesi ve rekabetçi fiyatıyla uluslararası pazarda da yer alınması hedeflenmektedir. Bu sayede hem ülke ekonomisine katkı sağlanacak hem de sürdürülebilir enerjiyi dünya geneline yayma politikasına ortak olunacaktır. Güneş enerjisi panelleri üretimindeki teknolojik liderliği sağlayarak sektörde öncü bir konum elde edilmesi amaçlanmaktadır. Ar-Ge çalışmalarıyla yenilikçi çözümler sunarak sektöre yön verme noktasında emin adımlarla ilerlenecektir.

Ürün Yelpazesi

Güneş panellerinde günümüz trendlerine en uygun özellikte hücre kalitesine göre üretilecek güneş panellerinde belirleyici unsur panelin gücü Wp değeri olacaktır.


Ürünler yeni nesil 540Wp-550Wp aralığında 72 tam hücreli/144 yarım hücreli 10-11 (busbar) baralı (busbar) mono kristal PERC yapılı olacaktır. 2023 yılının 2. yarısından itibaren Hetero junction ve IBC (N-Type), Bifacial gibi üretim modellerine yönelik yatırım genişletme yapılabilir. Bunun yanında üretim yapısının müsait olması nedeniyle 120/150 yarım hücreli 600Wp ve 680Wp arası güneş paneli de hattın esnek üretim yapısıyla sağlanacaktır. Ayrıca küçük boyutlarda panel üretimi de yapılabilecek yetkin ve uzman personel yetiştirilecektir.

Ürün Kalitesi

Ürün kalitesinin sağlanabilmesi için güneş paneli standartları olan IEC 61215 ve IEC 61730 güncel (2021) standartlarında üretim gerçekleşecektir. Bu üretimlerin belgelendirmesi için Türk standartları enstitüsü (TSE) ve dünyanın bu konuda otoritesi olan SGS firmasından belgelendirme hizmeti alınacaktır. Amerika için Csa US ya da muadili bir kuruluştan sertifikasyon tamamlanacaktır. Üretim kalitesine paralel olarak, üretim aşamasına geçilmesiyle birlikte ISO-9001 Kalite Belgesi uygulamasıyla ilgili çalışmalar başlatılacaktır. Ayrıca, bütün üretim aşamalarını kapsamak üzere, toplam kalite yönetimi kavramı da yerleştirilmeye ve devamlılık kazandırılmaya çalışılacaktır. Ürünlerin genel özellikleri aşağıda örnek olarak gösterilmiştir.

Esnek Üretim

Üretim tesisi yerleşim planında görüldüğü gibi, güneş paneli üretiminde tam otomasyona dayalı üretim gerçekleştirilecektir. Ürün yelpazesinin yaklaşık 100%’ünü üretim hattında elde edebilecek makine konfigürasyonuna sahip olup istenildiğinde 182mmx182mm ya da 210mmx210mm hücrelerden mamul üretebilecektir. Ayrıca stringer (dizgilime tezgahı) modifikasyonu ile birlikte şu aşamada 9 busbar hücre sistemine sahip güneş panelinin yanı sıra 10 busbar ve 12 busbar teknolojilerini hızlı bir şekilde geçiş yapılabilecektir. Bu durum Corpus Enerji pazarlama politikasında avantaj sağlayacak önemli bir faktördür.

Ürün/Proje Hakkında Özet Bilgi

Fotovoltaik Güneş Paneli; Güneş Modülü (Photovoltaic (PV) Module): Çok sayıda Fotoelektrik etkiyle ışığı enerjiye dönüştüren hücrelerin seri ve/veya paralel bağlanması ile oluşturularak, güneşin ışıma enerjisinden doğal kullanıma uygun elektrik enerjisi üreten üründür. Güneş panelleri, ingilizce’de “PV module” olarak tanımlanır ve güneş hücrelerinin (solar cell) birleştirilmesi ile oluşur. Ancak, Türkçe’ye çevrilirken “cell” yani hücre kelimesi, batarya hücresi gibi algılanıp pil olarak tercüme edilmiştir. Oysa, hiçbir enerji depolama kabiliyeti olmayan ve iki cam veya cam ile arka koruyucu katman arasına sıkıştırılmış özel silikon ve katman tabakalardan oluşan bu ürünler, sektörde hatalı olarak güneş pili olarak anılmaktadır. Uygun kullanımı, “güneş paneli” dir. Fotovoltaik (PV) Hücre, Güneş Gözesi (Solar Cell): Üzerine ışık düştüğünde elektrik üreten yani güneş enerjisini elektriğe çeviren, genelde 125mm ile 210 mm arasında çeşitli boyutlarda çok ince elektronik plakalara fotovoltaik hücre veya güneş gözesi denir.

Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Takım
Baran Kılıç
Baran Kılıç
Kurucu / Lider Girişimci / Yönetim Kurulu Başkanı
Bayram Burak Şahinler
Bayram Burak Şahinler
Dış Ticaret ve Satın Alma Müdürü
Levent Polat
Levent Polat
Finans Müdürü
Kemal Hazır
Kemal Hazır
Üretim Müdürü
Burak Şahiner
Burak Şahiner
Kalite ve Kontrol Müdürü
Ahmet Öztürk
Ahmet Öztürk
Satış ve Pazarlama Müdürü
Hilal Demir Işık
Hilal Demir Işık
İnsan Kaynakları Müdürü
Cihan Metin
Cihan Metin
Medya Müdürü
Takım Üyesi

Baran Kılıç

Kurucu / Lider Girişimci / Yönetim Kurulu Başkanı

1974 yılında Türkiye'de doğmuş 3 aylık iken ailesi Almanya'ya taşınmıştır. İlk-orta-lise ve yüksek öğrenimini Almanya'da tamamlamıştır. Südwestdeutsche Landesbank Mannheim'da bankacılık ve borsa eğitimi almış ve burada bankacı olarak görev almıştır. Ardından Future Fons Service Frankfurt firmasında 1 yıl süreyle satış ve kilit müşteri yöneticisi olarak çalışmıştır. Sonraki 3 sene içinde Future Fons Service Frankfurt firmasında hissedar/ortak olarak çalışmalarına devam etmiştir. Ada Inan Bau GmbH firmasında 9 yıl hissedar olarak devam ettikten sonra Corpus İletişim ve Corpus Enerji firmalarında Kurucu olarak rol almıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Ana dili Almanca, Türkçe olmak üzere İngilizce ve Fransızca dil yeterliliğine sahiptir.

Takım Üyesi

Bayram Burak Şahinler

Dış Ticaret ve Satın Alma Müdürü

1984 yılında Malatya’da Doğmuştur. İlk-Orta-Lise Eğitimini Türkiye’de tamamlamıştır. Lisans eğitimini İngiltere’de Ekonomi bölümünde tamamladıktan sonra Türkiye’de İktisat lisans eğitimini de tamamlamıştır. Mevcutta Uluslararası ticaret ve Lojistik Lisans eğitimi devam etmektedir. Mezuniyet sonrası Singapur’da bulunan PSA International firmasında Dış Ticaret ve Liman koordinatörü olarak 6 yıl çalışmıştır. Liman operasyonları, Charter, Dokümantasyon, Finans alanlarında görev almıştır. Daha sonra Türkiye’de fit out ve mobilya üretici sektörün öncü firmalarından AHK Worldwide bünyesinde 6 sene Dış Ticaret Müdürlüğü yapmıştır. Pazarlama, Proje-Boq, Yapılandırma ve Dış Ticaret operasyonlarında görev almıştır. Altıntar Tarım A.Ş firmasında 2 yıl Dış Ticaret Müdürlüğü yapmıştır. Şu an aktif olarak Corpus Enerji firmasında Dış Ticaret ve Satın Alma Müdürü olarak çalışmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır. İleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahiptir.

Takım Üyesi

Levent Polat

Finans Müdürü

1972 İstanbul doğumlu olup Anadolu Üniversitesi İİBF-İşletme bölümü mezunudur. 1998 yılında Pamukbank’ta Krediler Mali Analisti olarak bankacılığa başladı. Akabinde Anadolubank Genel Müdürlük Mali Tahlil ve İstihbarat bölümünde görev yaptı. Daha sonra 2005 yılında Oyakbank-ingbank’ta krediler tahsis bölümünde işe başladı. 2009 yılında Antalya’ya taşınarak İng Akdeniz Bölge Kredi Tahsis Müdür Yardımcılığı görevinden sonra 2010 yılında Şekerbank Akdeniz Bölge kurulduğu esnada Bölge Mali Tahlil Yöneticisi olarak görev yaptı. Bir yıl sonra Şekerbank-Serik Şube Müdürlüğü görevine terfi etti. Akabinde 2013 - 2018 yılları arasında İngbank Akdeniz Bölge Yapılandırma ve Takip Müdürü olarak görev yaptım. 2018 Kasım ayından itibaren özel sektörde Kaşpa Gıda Mali İşler Müdürlüğü, Sümer Faktöring Şube Müdürlüğü, Ake Asansör Finans ve Muhasebe Müdürü, Pınarlar-Camsaş Adi Ortaklığı Satınalma ve Finans Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2022 - Şubat ayından itibaren Corpus Enerji’de Finans Müdürüdür.

Takım Üyesi

Kemal Hazır

Üretim Müdürü

2002 yılında Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği  bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Akademik Asansör ve Yürüyen Merdiven A.Ş de 3 yıl Teknik Müdür olarak bakım onarım ve modernizasyon faaliyetlerini yürüttü. 2007 yılında gıda sektöründe faaliyet gösteren Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San. Tic. A.Ş.'de 11 yıl Teknik Müdür olarak fabrika bakım onarım faaliyetleri , yardımcı tesislerin faal tutulması, yeni yatırım hatlarının devreye alınması, tesis modernizasyon faaliyetlerini yürüttü. 2019 yılında Torku Panogro Et ve Süt fabrikasında Bakım-Onarım ve Yardımcı Tesisler Müdürü olarak fabrikanın bakım onarım ve işletme faaliyetlerini yürüttü. 2020 yılında Cam-sas fabrikasında Teknik Müdür olarak yeni yatırımların devreye alınması hat kapasitelerinin artırılması ve işletmedeki teknik işlerin organizasyonu görevlerinde yer aldı. Corpus Enerji'de tesis yöneticisi olarak fabrikanın alt yapı, yardımcı tesisler, üretim bandı vb. konularda görev almaktadır.

Takım Üyesi

Burak Şahiner

Kalite ve Kontrol Müdürü

2009 yılında Çağla Grup Elektrik A.Ş firmasında işe başladı. 2017 yılına Akasya Avm, Florya Avm, Zorlu Center, Mersin Şehir Hastanesi, Ankara Şehir Hastanesi, Skyland gibi projelerde satın alma departmanında çalıştı. Askerlik sebebiyle işinden ayrılıp döndüğünde enerji sektöründe işe başladı. Kayseri'de bulunan Ödül Solar firmasında 2 yıla yakın süre kalite uzmanlığı ve üretimde kalite yönetiminde görev aldı. Şirketin hat yenilemesinden dolayı üretime 6 ay ara vermesi sebebiyle işinden ayrılıp Susol Enerji firmasında Denetim Uzmanı olarak işe başladı. Kalyon PV, Elin Enerji, Set Solar, Alfa Solar, Cw Enerji gibi firmalarda yatırımcıların panellerinin ve fabrikaların kalite sistemlerini denetledi. Halen aktif olarak Corpus Enerji'de kalite ve kontrol müdürü olarak görev almaktadır.

Takım Üyesi

Ahmet Öztürk

Satış ve Pazarlama Müdürü

2016 yılında Karabük Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Şu an İstanbul Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Ticaret bölümüne devam etmektedir. Profesyonel olarak CW Enerji Müh. şirketinde proje geliştirme ve teknik satış mühendisi olarak görev aldı. Burada üniversiteler, kamu kurumları ve ihaleleri, endüstriyel çatı GES sistemlerinin projelerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi, maliyet ve kredilendirme çalışmalarını üstlendi. Belirli bir dönem fizibilite ve teklif mühendisi olarak endüstriyel tesislerin tasarımı ve fizibilite çalışmalarını yürüttü. Departman değişikliğine giderek yurtiçi satış biriminde yer aldı. Burada güneş enerji sektöründe yer alacak veya almaya gönüllü sektör paydaşlarını bayilik ağına dahil ederek 81 ilde bayi ağını genişleterek devam etti. Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Akdeniz ve İç Anadolu Bölge Yöneticisi olarak görev aldı. Ayrıca bayilik sisteminde bayilerin eğitimi noktasında Teknik Eğitim Şefi olarak görev aldı.

Takım Üyesi

Hilal Demir Işık

İnsan Kaynakları Müdürü

2010 yılında İletişim Fakültesi lisansını tamamladıktan sonra Erciyes Üniversitesinde Halkla İlişkiler alanında yüksek lisans yaptı. 2014 yılında Antalya Funexpress Organizasyon Şirketinde kariyerine devam etti. Burada 10 yıl boyunca şirketin ihtiyacına yönelik personel işe alma, eğitim ve çalışma performansı değerlendirme geliştirme faaliyetlerini yürüttü. Şuan Corpus Enerji'de İnsan Kaynakları Müdürü olarak faaliyet göstermektedir.

Takım Üyesi

Cihan Metin

Medya Müdürü

1984 yılında İstanbul’da doğdu okul hayatını İstanbul’da tamamladı 2004 yılında İstanbul Matbaa Meslek Lisesin’den mezun olduktan sonra İstanbul Kurtköy’de Şahin Etiket Matbaada 15 yıl tasarımcı olarak çalıştı evli ve bir çocuk babasıdır. 3 yıl Freelancer olarak çeşitli firmalara danışmanlık ve tasarım desteğinde bulundu farklı firmalarda tasarımcı olarak çalıştı, fotoğrafçılık ve kameramanlık eğitimi, dijital pazarlama eğitimi ve iha1 pilotluk eğitimler alarak medya alanında uzmanlaştı. Şu an aktif olarak Corpus Enerji’de iş hayatına devam etmektedir.

Ürün ve Üretim
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Finansal Tablolar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Güncellemeler
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Soru ve Cevaplar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Kampanya Bilgi Formu
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pay Satış Ekranı
Hedeflenen Fonlama
₺ 37.500.000
Ek Fonlama
₺ 7.500.000
Fonlama Sınırı
Yok
Yatırımcı Sayısı
6.286
Alınan Toplam Yatırım
₺ 124.247.733
Pay Arz Oranı
% 10,78
Ortalama Yatırım
₺ 19.765
En Yüksek Yatırım
₺ 1.250.000
Nitelikli Yatırımcı
770
Nitelikli Yatırım Oranı
% 115,86
Fonlama Başlangıç
05.09.2023
Fonlama Bitiş
14.09.2023
Kampanya Hakkında
Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Takım
Ürün ve Üretim
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Finansal Tablolar
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Güncellemeler
Soru ve Cevaplar
Kampanya Bilgi Formu
Pay Satış Ekranı