Delivery One Teknoloji Anonim Şirketi
Online siparişleri teslim almak Picksy ile her zamankinden daha hızlı ve kolay. Dünyada yükselen online alışveriş trendine ayak uyduracak yenilikçi teslimat çözümlerinin siz de bir parçası olun.

Picksy Akıllı Teslimat Ağı bir Teknoloji ve Üretim Projesidir

Elektrik-Elektronik , Endüstriyel Otomasyon , Robotik , Ulaştırma ve Yazılım Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B ve B2G’dir

139.2%

  • Hedeflenen Fonlama
  • Alınan Yatırım
  • ₺ 5.000.000
  • ₺ 6.958.126

2041 Yatırımcı Pay Aldı.

306 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.

DELIVERY ONE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ
 
Kampanya Hakkında
Kampanya Durumu: Başarılı
Kampanya Kodu: EC7O2N
Kampanya Kapanış Tarihi: 16.06.2023
Lokasyon: Tüm Türkiye , Ankara
Girişimin Aşaması: Pazara Giriş

Girişim Şirketi Hakkında

fonbulucu Gelecek GSYF 300.000 TL, Hakan Yıldız ise 250.000 TL ile girişime yatırım yapma kararı almıştır.

Bedelsiz Pay Hediyesi Kampanyası

Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 17 Nisan Pazartesi saat 10:00 itibari ile 20 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %20 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 20 iş günü ile sınırlı olup, 16 Mayıs Cuma akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar kurucu ortaklar Halil Enes Dağhan, Ali Yükseltürk, Ahmet Akyel, Mert Özdemir ve Ahmet Can Varan'ın hisselerinden oransal olarak dağıtılacaktır.

Önemli Not:

  • TÜBİTAK, KOSGEB vb. hibe ve teşvik programları kapsamında kampanya bilgi formunda detaylarını paylaştığımız ve bilançomuzda, kar yedeklerinin altındaki "özel fonlar" kaleminde bulunan 459.436 TL, yatırım turu sonunda toplanan fon ile birlikte sermayeye ilave edilecektir.

Delivery One Hakkında

Delivery One, son kilometre teslimatındaki problemlere donanım ve yazılımları ile yenilikçi çözümleri sunan bir teknoloji şirketidir. Şirket çatısı altında geliştirilen ürünler, kargo otomatları, akıllı teslim noktaları ve otonom teslimat robotları olmak üzere üç ana kapsamda eş zamanlı olarak ilerletilmektedir.

Delivery One’a Neden Yatırım Yapmalısınız?

  • 2022 yılında, Türkiye'nin ilk kargo firması olan Yurtiçi Kargo ile uzun vadeli çözüm ortaklığına gidilmiştir ve Akıllı Teslimat İstasyonu (Picksy Pro) satışı gerçekleştirilmiştir.
  • Kapalı çevrim bölgelerinde İHA taşımacılığı için SOCAR Türkiye'nin Aliağa'daki yerleşkesindeki çözüm ortaklığı talebi kapsamında çalışmalar devam etmektedir.
  • Carefour'un tatil bölgesinde tekneden sağladığı tekne market hizmetine Picksy Air'lar ile transferi üzerine ön görüşmeler devam etmektedir.
  • 2023 yılı içerisinde İnsansız Kara Aracı (Picksy Street) satışı üzerine yerli bir firma ile ön anlaşma yapılmıştır.
  • Kargo otomatı kiralama iş modeli ile ilgili olarak e-ticaret ve kargo firmaları ile görüşülmüştür. Kurulumun ardından öncelikli olarak yerli kargo firmalardan birisi ile direkt olarak çalışmaya başlanacaktır. 
  • Delivery One, ulusal teşvik, destek ve hibe programlarına 2020 yılından bu yana 3 kez başvuru yapmış, 1.2 milyon TL’lik tüm başvuruları kabul edilmiştir. Haziran 2023’te ise 3 milyon TL ve 1.2 milyon TL olacak şekilde yeni hibe başvurularımız ilgili kurumların onayına gönderilecektir.
  • Dünya’da henüz benzerinin olmadığı, insansız hava ve kara araçları ile paket transferi ekosistem hakkının şirket içerisinde saklı kalması adına, uluslararası yasal tescil süreçleri başlatılmıştır.
  • Delivery One, 2029 yılında 1.8 milyar dolarlık Kargo Otomatı, 85 milyar dolarlık Otonom Teslimat olması öngörülen pazarlara konsantre bir şekilde yazılım ve donanım üretmektedir.
  • Küresel kargo otomatı pazarının yıllık bileşik büyüme oranı %12.5 iken, otonom teslimat pazarının ise yıllık bileşik büyüme oranı %24.4’tür.
  • Delivery One, kısa vadede nakit akışını güçlendirecek olan kargo otomatı iş modellerini kullanacak olup orta ve uzun vadede ise geleceğin teslimat süreçlerine kilit oyuncu olması adına çalışmalarına devam etmektedir.

Kargo Otomatları (Picksy Lite)

Sipariş edilen ürünlerin istenilen yer ve zamanda teslim alınmasını/iade edilmesini mümkün kılan kargo otomatları Amerika, Avrupa ve Çin'de çok yoğun olarak kullanılmaktadır. Picksy Lite, lojistik firmaları ile son kullanıcı ihtiyaçlarını ortak noktada birleştiren akıllı bir teslimat çözümüdür.


Delivery One tarafından geliştirilmiş olan ve Picksy Lite isimli kargo otomatları Türkiye'de kullanıma açılacaktır. Picksy Lite sayesinde esnek teslim zamanı ve lokasyonu ile sipariş edilen ürünler temassız teslim alınabilecektir. Kurye tarafında Picksy’deki uygun bir hazneye bırakılmış olan paketler bir QR kod veya şifre ile kolayca teslim alınabilecektir. 


Her geçen gün büyüyen e-Ticaret pazarının ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen Picksy Lite, Türkiye’de faaliyet gösteren lojistik şirketlerine satış veya kiralama gibi iş modelleri ile hizmete açılacaktır.

Sistemin Çalışma Mimarisi

Alıcılar İçin;

  • Ürün satın alınırken, teslimat için uygun bir Picksy noktası seçilir.
  • Uygulama üzerinden takip edilebilen gönderi, Picksy'ye ulaştığında kullanıcı bilgilendirilir.
  • Gönderiler, kişiye özel hazırlanan güvenlik parolası veya QR kod ile Picksy'den kolayca teslim alınır.

Göndericiler İçin;

  • Kargo/kurye iş ortaklarımıza, gönderi teslimatı için gereken bilgiler verilir.
  • Kullanıcı dostu arayüz sayesinde tüm teslimat veya iade işlemleri hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirir.
  • Onlarca gönderi tek noktadan kolaylıkla teslim alınıp iade edilebilir.

Picksy'lerin Hedef Lokasyonları

Son kullanıcıların Picksy teslim noktalarını kullanımının en verimli olması adına Delivery One bünyesinde detaylı analizler yapılmıştır. Analiz sürecinde nüfus sıcaklık haritaları, kargo şubeleri ve toplu taşıma noktaları ve bunlara ilişkin rotalama çalışmasının sonucunda Picksy'lerin kurulacağı maksimum verimlilikte lokasyonlar belirlenmiştir. Yatırım sonunda ise genellikle iş merkezleri, toplu konutlar, AVM'ler, benzin istasyonları, üniversiteler ve işlek caddeler gibi lokasyonlara kurulumlar yapılacaktır.


İlk yatırım turu sonrası Türkiye'de kurulumu yapılacak Picksy'lerin öncelikli bölge ve sayısı aşağıdaki gibidir.

  • Ankara (50 lokasyon)

Bu kurulumun ardından yaklaşık 1.750 adet farklı boyutlardan oluşan hazneler sayesinde ilk yıl içerisinde 90.000 Picksy teslimatı yapılması hedeflenmektedir.

Otonom Teslimat Habitatı

Delivery One'ın geleceğe yaptığı yatırımlar arasında olan ürünlerin öncelikli amacı, son kilometre teslimatında yaşanan sorunlardan arındırılmış, insan faktörü minimuma indirilmiş otonom bir teslimat ağı kurmaktır. Geleceğin teknolojisi olacak bu otonom habitat için 3 ana ürün vardır.

  • İnsansız Hava Aracı (Picksy Air): Paket taşıma konusunda özelleştirilmiş olan Air, orta mesafe olarak sınıflandırılan 30 kilometre çaptaki mesafelerde faaliyet gösterecektir. Air’ın prototip çalışmaları tamamlanmış, ürünün pazara girişi için gereken Ar-Ge çalışmaları devam etmektedir. 
  • İnsansız Kara Aracı (Picksy Street): Kısa mesafe olarak sınıflandırılan 5 kilometre çaptaki mesafelerde faaliyet gösterecek Street’in Ar-Ge çalışmaları kamu destekleri ile MVP süreci tamamlanmıştır.
  • Akıllı Teslimat İstasyonu (Picksy Pro): Air ve Street’ler ile paket transferi altyapısını sunabilmek adına dinamik hazne teknolojisine sahip olan Akıllı Teslimat İstasyonu (Picksy Pro) geliştirilmiş ve satışı yapılmıştır. Delivery One ürün gamında bulunan teslimat robotları ile paket transferi ve batarya değişim teknolojilerine sahip olan Picksy Pro ile son kilometre teslimat süreçleri insansız ve güvenli bir şekilde işleyecektir.

Bu yatırım turunda otonom süreç için herhangi bir harcama yapılmayacaktır. Kazanılan kamu hibeleri ve satış gelirleri ile Ar-Ge süreci için yeterli finansmanı oluşturmaktadır. 

Neden Delivery One

1960 yılında dünya nüfusu 3 milyara ulaşmıştı. Günümüzde ise her ay 13 milyar paket sahiplerine teslim ediliyor. E-Ticaret ve dolayısıyla lojistik sektörü her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor. 2027 yılında 13 Trilyon Dolarlık bir hacme ulaşması beklenen lojistik sektöründe verimliliğin artırılması için insan müdahalesinden otonom robotik sisteme geçilmesi artık bir zorunluluk haline gelmiştir.


Son kilometre teslimatındaki verimsizliklerin derinlemesine yapılan analizler sonucu, Delivery One bünyesinde hem geleceğin teknolojileri hazırlanmakta hem de günümüz süreçlerinin verimini artıracak çözümler pazara sunulmaktadır. Kendini sürekli geliştiren ve pazara hazır rekabetçi ürün sayısını artıracak Delivery One’ın orta vadede unicorn olma hedefi, her geçen gün daha sağlam temellerde ilerlemektedir. 


Picksy Lite’ın pazarda faaliyet göstermesi için çıkılan bu yatırım turunun ardından hem canlıdaki ürünlerden edinilecek gelirler hem de yurt dışına açılmak için alınacak ek yatırımlar ile şirket değerlemesinin artması öngörülmektedir.

Girişim Şirketi Tarihçesi

2017 yılında bir fikir ve hayalle başlayan Delivery One 2020 Eylül ayında kuruldu ve son kilometre teslimatına yönelik donanım ve yazılım ürünleri geliştirmeye başladı. 2020 yılında 200.000 TL (27.000 USD) olan TÜBİTAK 1512, Girişimcilik Destek Programı almaya hak kazandı ve bu destek programı ile Akıllı Teslimat İstasyonunun ve İnsansız Hava Aracının ilk prototiplerini üretti ve otonom teslimat testini gerçekleştirdi.


İlk prototiplerin üretiminin ve testlerinin ardından Kasım 2021’de fikri, ürünleri ve Delivery One’ı tanıttığımız lansman gerçekleşti. Lansmanın ardından Picksy’nin Ae-Ge çalışmalarına başlandı. Bu esnada İnsansız Kara Aracı, Akıllı Teslimat İstasyonu’nun yeni versiyonu ve Sabit Kanatlı Dikey İniş/Kalkış Yapabilen İnsansız Hava Aracı Ae-Ge çalışmaları için KOSGEB AR-GE ÜR-GE ve TÜBİTAK 1507 Destek Programlarına başvurular yapıldı.


2022 Ocak ayında 600.000 TL (45.000 USD) değerinde TÜBİTAK 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı başvurumuz, otonom teslimat sürecinde kullanılacak olan Sabit Kanatlı Dikey İniş Kalkış Yapabilen İHA projesinin hayata geçirilmesi için onaylandı.


2022 Mart ayında da İKA prototipi ve ATİ’nin ikinci versiyonunun üretimi için 400.000 TL (28.000 USD) değerinde olan KOSGEB AR-GE ÜR-GE programını almaya hak kazanıldı.


Bu esnada Picksy’nin 3 farklı donanımsal ve yazılımsal prototipi üretildi. ATİ, İHA, otonom teslimat çözümlerimizi ve Picksy versiyonlarının tanıtımı için 2022 Mayıs ayında Post Parcel International Summit (PPIS) isimli uluslararası lojistik fuarında lansman yapıldı. Bu fuarda Trendyol, Amazon ve Hepsiburada gibi e-ticaret firmaları ve PTT, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo gibi lojistik firmaları ile görüşme fırsatı sağlandı.


Sahadaki Picksy Lite sayısını, ürünün teknolojik verimini artırmak ve sürdürmekte olduğumuz Ae-Ge çalışmalarını hızlandırmak adına Haziran 2023’de TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programına 2.100.000 TL’lik (110.000 USD) hibe için başvuru gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda Street'in yeni versiyon prototipinin geliştirilmesi ve sürdürülmekte olan Ar-Ge faaliyetlerinin hızlandırılması için 1.200.000 TL(60.000 USD) değerinde TÜBİTAK 1507 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programına başvuru gerçekleştirilmiştir.

Delivery One’ın Kısa, Orta ve Uzun Vade Hedefleri

Kısa Vade Hedefler:

  • Delivery One çatısı altında hazırlanan bir yazılım ile toplu konut, toplu taşıma, kargo şubesi ve kargo teslim yoğunluğu parametrelerine göre belirlenen lokasyonlara 50 adet Picksy Lite kurulumu yapılması.
  • İlk yıl 50 adet Picksy Lite yalnızca Ankara’da e-ticaret ve kargo şirketlerinin hizmetine açılarak kiralama üzerinden gelir elde edilmesi. 2023 yılı içerisinde hali hazırda görüşülen e-ticaret ve kargo şirketlerine Picksy Lite satışı.
  • PTT, Mayıs 2023’te kargo otomatı satışı için açacağı ihalede, rakiplerimize göre rekabetçi bir fiyat vererek 50 adetlik kargo otomatı satışının gerçekleşmesi.
  • Ülkemizdeki regülasyon zorluğuna takılmadan kapalı çevrim bölgelerinde İHA taşımacılığı için SOCAR Türkiye’nin çözüm ortaklığı talebi kapsamında 2023 yılı içerisinde 2 adet Picksy Pro ve 1 adet Picksy Air ile fabrika içi hızlı teslimat sürecinin satış ile sonuçlanması ve POC sürecinin başlatılması.
  • KOSGEB Ar-Ge Ür-Ge programı ile çalışmaları devam eden İnsansız Kara Aracının (Picksy Steet) 2023 yılının 3. çeyreğinde üretiminin tamamlanması ve fiyat görüşmelerine geçilen yerli bir kargo firması ile satışın tamamlanması.
  • Picksy Lite sayısını, kamu destekleri ile de arttırabilmek adına özellikle KOSGEB’e başvuru yapılması akabinde 2024 yılı ilk çeyreğinde 50 adetlik Picksy Lite kurulumu için düşük maliyetli finansmana ulaşılması TÜBİTAK 1507 programı ile çalışmaları devam eden insansız hava aracı ve akıllı teslimat istasyonunun 2023 yılının son çeyreğinde tamamlanması ve envantere sabit kanatlı yeni nesil kargo taşıma İHA’sı ve eklenmesi.

Orta ve Uzun Vade Hedefler:

  • Picksy Lite akıllı teslimat ağının, İstanbul, İzmir, Eskişehir gibi diğer şehirlerde de hizmete alınması Delivery One bünyesinde kiralama modeli ile hizmete sunulan ürün sayısının 500 adete çıkartılarak pazar payının %40'a ulaşması.
  • Yurtiçi kiralama ve satış modellerinin yanında özellikle Avrupa Birliği bölgesindeki satış çalışmalarımızı hızlandırarak yurtdışı Picksy Lite satışı gerçekleştirilmesi.

Exit Stratejimiz ve Temettü Politikamız

Delivery One Tech. çatısı altında üretilen Picksy Lite ürünleri ile kısa vadede finansal sürdürülebilirlik oluşturmayı hedefliyoruz. Bu karlı ve sürdürülebilir Lite satış ve kiralama süreci de özellikle geleceğin teknolojilerinden olacak otonom teslimat süreçlerine yapılacak yatırımın gücünü arttıracak ve yatırımcılarımıza temettü pozisyonu oluşturacaktır. Kısa vadede Picksy Lite kiralama ve satış iş modelleri ile yatırımcılara kâr payı dağıtımı hedeflenirken orta ve uzun vadede otonom teslimat teknolojisi üreten bir firma olarak borsaya kote olmak veya satın alınma (exit) gibi stratejiler değerlendirilecektir.

Ürün/Proje Hakkında Özet Bilgi

Picksy Nedir?

Picksy, kargo şirketlerinin paketleri bırakabileceği son kullanıcıların ise teslim alıp/iade edebileceği güvenli bir IoT lojistik çözümüdür. Şehrin önemli konumlarında yer alan Picksy’ler aracılığıyla gönderi teslim etmeyi ve gönderi teslim almayı kolay, hızlı ve güvenli hale getirir.

Picksy Nasıl Kullanılır?

Sipariş ettiğiniz kargo, kurye tarafından talep ettiğiniz yerdeki Picksy'ye teslim edilir ve son kullanıcıya, SMS, mobil uygulama veya e-Posta üzerinden bir güvenlik parolası/QR kod gönderilir. Son kullanıcı tarafından güvenlik parolası girildikten veya QR kod okutulduktan sonra paketin olduğu ilgili kapak otomatik olarak açılır. Teslimat işlemi tamamlandıktan sonra bu alan artık yeni bir teslimat için hazır halde beklemeye başlar.

Neden Picksy?

Hem son kullanıcıların hem de e-ticaret ve kargo sektöründe faaliyet gösteren firmaların Picksy'yi kullanması için çok güçlü nedenler vardır.

  • Yüksek Verimlilik 

Picksy noktaları sayesinde günde milyonlarca dağıtımın yapıldığı pazarlarda operasyonlar kolayca ve hızlıca çözülür. Operasyonel verimlilik ve hizmet kalitesi artar.

  • Güvenli

İç ve dış mekanlarda güvenle kullanılabilen Picksy'ler tüm hava koşullarına dayanıklı, güçlü mekanik ve elektronik bileşenler ile donatılmıştır.

  • Düşük Maliyet 

e-ticaret ve kargo şirketlerinin ayrı ayrı yatırım yapmaları gereken CAPEX ve OPEX gibi ciddi maliyetleri olan ihtiyaçlar tek bir çatı altında buluşur ve profesyonel hizmet anlayışı ile daha düşük maliyet ile karşılanır.

  • Entegre

Gönderi süreçlerinde paydaşların ayrı ayrı çözmek zorunda kaldığı ihtiyaçlar; merkezi, bağımsız, hızlı ve kolay olarak tek bir çatı altında karşılanır.

  • Mekan ve Zaman Bağımsız 

Son kullanıcılar, şehrin önemli merkezlerinde yer alan Picksy’lerden istediğini seçer, adres bilgilerini paylaşmadan ve tek bir noktada bekleme zorunluluğu olmadan gönderisini dilediği zaman dilediği yerden teslim alır.

  • Çevre Dostu

Uluslararası Enerji Ajansı’nın verilerine göre CO2 emisyonun %25’i ulaştırma sektöründen kaynaklanmaktadır. Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) şehir içi araç kullanımında yük taşıma süreçlerinin kilometre ortalamasındaki oranının %40, yoğun saatlerde ise yük taşıma araçlarının oranının %20-22 arasında olduğunu belirtilmektedir. Bu sebeple gönderi adreslerini ve operasyonlarını tek bir noktada toplayan Picksy, sadece masrafları düşürmekle kalmamakta aynı zamanda firmalara çevre dostu çalışma yöntemi sunmaktadır. 

Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Takım
Halil Enes Dağhan
Halil Enes Dağhan
Genel Müdür / Yönetim Kurulu Başkanı
Mert Özdemir
Mert Özdemir
Mekanik Tasarım Mühendisi
Ahmet Can Varan
Ahmet Can Varan
Elektronik Tasarım Mühendisi
Ali Yükseltürk
Ali Yükseltürk
Üretim Müdürü
Ahmet Akyel
Ahmet Akyel
Kreatif Direktör
Takım Üyesi

Halil Enes Dağhan

Genel Müdür / Yönetim Kurulu Başkanı

Profesyonel kariyerime 2018 yılında uluslararası bir otomobil şirketinde Donanım Tasarım Mühendisi olarak başladım ve paralelinde Proje Yönetim Mühendisi olarak devam ettim. Aynı zamanda 2018 yılından bu yana Delivery One'ın aktif olarak yönetiminde bulundum. 2021 yılında ise tam zamanlı olarak Delivery One'a geçiş yaptım.

Takım Üyesi

Mert Özdemir

Mekanik Tasarım Mühendisi

2019 yılında KPM İleri Teknoloji ve Danışmanlık şirketinde başlamış olan Mekanik Tasarım Mühendisliği kariyerine ilk olarak 3B yazıcı tasarımı yaparak başladı. Firmanın sahip olduğu tüm 3B yazıcı ve buna bağlı komponentlerin tasarım ve üretim süreçlerinden sorumluydu. 2021 yılının yazında ise optik sistemlerin tasarımında önemli bir savunma sanayi firması olan Opsin Elektro Optik Sistemler firmasında çalışmaya başladı. Burada hassas elektro optik sistemlerin tasarımı, analizi ve üretimi gibi süreçlerde bulundu. 2019 yılından beri devam eden tam zamanlı işlerinin yanında artan vakitlerinde yarı zamanlı olarak Delivery One’da Mekanik Tasarım Mühendisi olarak çalıştı ve Delivery One’ın yeterince olgunlaştığı noktada son çalıştığı firmadan ayrılıp Delivery One’da tam zamanlı Mekanik Tasarım Mühendisi olarak çalışmaya başladı ve kariyerine burada “Akıllı Teslimat İstasyonu” ve “Picksy” (Kargo Otomatı) gibi firmanın önemli ürünlerinin tasarımlarını yaparak devam etmektedir.

Takım Üyesi

Ahmet Can Varan

Elektronik Tasarım Mühendisi

2019 yılında Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra mobil yazılım, elektronik devre kartı tasarımı ve gömülü yazılım gibi dallarda serbest çalışan olarak çalıştı. Özellikle gömülü yazılım geliştirme ve elektronik devre kartı tasarımı üzerine hizmet verdi. Çalıştığı süre içerisinde çoğunlukla otomasyon üzerine çalışma fırsatı oldu. Otomasyon sektöründe kullanılan kontrol kartlarının tasarımı ve gömülü yazılım geliştirmesi alanlarında faaliyet gösterdi. Geliştirmiş olduğu kart ve yazılımlar dikey tarım ve güvenlik gibi farklı sektörlerde hala kullanılmaktadır.

Takım Üyesi

Ali Yükseltürk

Üretim Müdürü

İnşaat, akaryakıt, boru/profil, plastik ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren Şeref Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesidir. 40 ülkeye ihracat yapan Şeref Concept Mobilya firmasında yönetici olarak 11 yılı aşkın süredir aktif görev almaktadır. Özellikle otomotiv ve savunma sanayisinde alt yüklenici konumunda olan Quark Metal Endüstri'nin kurucusu olarak demir/çelik sanayisinde faaliyet göstermektedir. 3 yılı aşkın süredir Delivery One Teknoloji'de üretim planlama ve tedarik süreçlerinde aktif görev almıştır. 2018 yılında Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur.

Takım Üyesi

Ahmet Akyel

Kreatif Direktör

2018 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden Mimar olarak mezun olmuştur. Mezuniyet sonrasında 2 yıl inşaat sektöründe kendi tasarım ve uygulamalarını gerçekleştirmiştir. Delivery One Tech. firmasında Partner olarak aktif görev alırken aynı zamanda otomotiv ve savunma sanayisinde alt yüklenici konumunda olan Quark Metal Endüstri'nin kurucusu ve yöneticisi olarak demir/çelik sanayisinde faaliyet göstermektedir.

Ürün ve Üretim
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Finansal Tablolar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Güncellemeler
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Soru ve Cevaplar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Kampanya Bilgi Formu
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pay Satış Ekranı
Hedeflenen Fonlama
₺ 5.000.000
Ek Fonlama
₺ 1.000.000
Fonlama Sınırı
Yok
Yatırımcı Sayısı
2.041
Alınan Toplam Yatırım
₺ 6.958.126
Pay Arz Oranı
% 7
Ortalama Yatırım
₺ 3.409
En Yüksek Yatırım
₺ 300.000
Nitelikli Yatırımcı
306
Nitelikli Yatırım Oranı
% 47,06
Fonlama Başlangıç
17.04.2023
Fonlama Bitiş
16.06.2023
Kampanya Hakkında
Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Takım
Ürün ve Üretim
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Finansal Tablolar
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Güncellemeler
Soru ve Cevaplar
Kampanya Bilgi Formu
Pay Satış Ekranı