Yapısoft bir Teknoloji Projesidir
Yapay Zeka ve Yazılım Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B , B2C ve B2E’dir
799 Yatırımcı Pay Aldı.
54 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.
Ankara Kalkınma Ajansı, girişimin yatırım turuna fonbulucu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile birlikte katılarak 300.000 TL eş finansman ile yatırım yapma kararı almıştır.
Kurumsal Yatırımcılarımız:
MEDET ANLİ HOLDİNG A.Ş. : 400.000 TL
4M ALTIN ELEKTRİK İNŞAAT TEKSTİL GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. : 150.000 TL
FH GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. : 50.000 TL
Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 23 Mayıs Pazartesi saat 10:00 itibari ile 15 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %20 fazladan pay verilecektir.
Bu kampanya 15 iş günü ile sınırlıdır. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar mevcut ortaklar Ceyhun Sezer Coşkun, Muhammed Sağır ve Fatih Ök'ün hisselerinden oransal olarak dağıtılacaktır.
Yapısoft; inşaat, konut ve gayrimenkul şirketlerine, tüm satış süreçlerini yönetip, müşteri ve finansal kayıtlarını takip edebilecekleri bir çalışma alanı sunan SaaS yapısıdır.
Yapısoft'un bugüne kadarki gelir-giderleri ARTI iKi İnternet Bilişim Teknoloji Hizmetleri LTD. ŞTİ. şirketimiz üzerinden yürütülmüştür.
Yapısoft mevcut şirketimiz altında belirli bir marka bilinirliğine ulaştı.
Bu süreçten sonra Yapısoft'un büyümesine odaklanıp, teknik ve satış ekibini mevcut şirketten ayırma ihtiyacı ortaya çıkmıştır.
Bununla birlikte Yapısoft'un gelir-gider dengesini daha iyi kurgulamak, personellerin sadece bu proje dikeyinde çalışmalarını sağlamak, inşaat sektörü alanında daha fazla pazarlanabilir ürünler ortaya çıkarmak için şirket kurmanın doğru olacağına karar verdik.
Ayrıca Yapısoft'a yatırım yapmak isteyen yatırımcıları da resmi ortak yapabilmek için Yapısoft A.Ş.'ni kurma ihtiyacı ortaya çıktı.
Türk inşaat ve konut sektörü büyüyen Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biridir.
Bu duruma karşın inşaat sektöründeki dijital dönüşüm adaptasyonu yeterli seviyede gelişmemiştir.
İnşaat sektörünün kendi içerisindeki rekabet gün geçtikçe arttığından bu alanda faaliyet gösteren firmaların üretimden satış aşamasına kadar olan tüm aşamalarını en doğru şekilde analiz edip, fiyatlamaları zaruri hale gelmiştir.
Bu gelişmeler neticesinde inşaat şirketleri, süreç yönetimlerinde yazılımsal ve teknolojik alt yapılara daha fazla ihtiyaç duymaktadır.
Yapısoft olarak bu alanda yaşanan dijital dönüşüm sürecinin ilk akla gelen kalıcı hizmet sağlayıcısı durumuna gelmek istiyoruz.
Sizleri de bu büyümenin bir parçası olarak Yapısoft yatırımcıları arasına katılın.
İnşaat sektöründe faaliye gösterip Yapısoft'a ortak olmak isteyen firmalar oldu.
Hizmet almakta olan diğer inşaat şirketlerinin kaygı duyacağını düşünerek bu tip birebir ortaklıklara sıcak bakmadık.
Kitlesel fonlama ile şeffaf ve denetlenebilir bir yapı oluşacağı için potansiyel yatırımcıların bu şartlarda yatırım yapabileceklerini düşünüyoruz.
Bu sayede hizmet alan şirketlerin kaygılarını ortadan kaldıracağız.
Kitlesel fonlama ile oluşacak komünitenin satış-pazarlama sürecinde müşteriyi daha kolay ikna edebilecek bir etken olması ve bunun yanı sıra organik olarak büyüme ve daha fazla kişiye ulaşma imkanı sunması.
Kitlesel fonlama ile yüzlerce farklı görüşteki yatırımcıyı ikna etmiş olmanın sağlayacağı motivasyon.
Yatırım turunun başarılı sonuçlanması durumunda kısa vadede;
Orta vadede;
Uzun vadede;
Pazarda yarattığımız güven ve edindiğimiz sektörel tecrübe ile Yapısoft’u inşaat sektöründe faaliyet gösteren, hizmet alanı; konut / ticari alan üretimi, satışı ve şantiye operasyonları olan şirketlere yazılım ve teknolojik çözümler sunan bir marka haline getirmek istiyoruz.
Bu hedefle uzun vadede inşaat sektöründe faaliyet sürdüren şirketlerin;
aşamalarında kullanabilecekleri, organizasyon yeteneklerini üst seviyeye taşıyacak, yüksek verimlilik sunan 3 yeni SaaS ürününü Yapısoft çatısı altında toplayarak bu alanı domine edecek ve yüksek karlılık sağlayacak bir şirket haline getireceğimize inanıyoruz.
Türkiye'de üretim yapan inşaat şirketlerinin organizasyon yapıları doğrultusunda üretilse de global ölçekte hizmet verme potansiyeline sahiptir.
Buna örnek olarak geçtiğimiz aylarda İsrail'de faaliyet sürdüren bir inşaat şirketine satışımızı gerçekleştirdik.
Bu süreçte siz değerli yatırımcıları heyecanımıza ortak olarak aramızda görmeyi çok isteriz.
Eğer siz de hazırsanız başlayalım!
"İnşaat şirketleri uzun yıllardır çalışmalarını minimum teknolojik gereksinim ile gerçekleştirdiler ancak denetlenebilir ve sistemli büyüyebilen yapıların kurulması ve yeni jenerasyona işlerin devredilebilmesi için dijital dönüşüm sürecinde adaptasyon hissetmektedirler."
Yapısoft; inşaat, konut ve gayrimenkul şirketlerinin, tüm satış süreçlerini yönetip, müşteri ve finansal kayıtlarını takip etmeleri amacıyla ortaya çıktı.
İnşaat sektörünün üç temel organizasyon aşamasından biri olan ”Satış ve Satış Sonrası” alanında, bilinen sorunlara odaklanıp çözüm üreterek, sadece hizmet verdiği işletme sayısını değil aynı zamanda Yapısoft markasına olan güveni de arttırdı.
Yapısoft bu alanda Türkiye’de SaaS yapısıyla hizmet veren ilk proje olma özelliğini de taşıyor.
İlk günden itibaren ana hedefimiz Yapısoft’u bu alanda yazılım ve teknolojik çözümler üreten bir marka haline getirmekti.
Sadece “Satış ve Satış Sonrası” değil, Keşif ve Şantiye Yönetimi süreçlerinde de hizmet verecek 3 yeni SaaS ürününü Yapısoft çatısı altında Türkiye’in önde gelen sektörlerinden birisi olan inşaat alanına sunmayı planlıyoruz.
Yapısoft’u inşaat sektörünün dijital çatısı olarak nitelendiriyoruz.
İlk hedefimiz SaaS modeli ile çalışan Satış ve Satış Sonrası yazılımının ulusal pazarlama faaliyetinin gerçekleştirip marka bilinirliğini arttırmaktır.
İlerleyen süreçte keşif, şantiye yönetimi ve satış alanına odaklanan üç yazılım ürününü bu çatı altında toplamayı planlıyoruz.
Bu sayede inşaat sektöründe faaliyet gösteren, hizmet alanı; konut / ticari alan üretimi, satışı ve şantiye operasyonları olan şirketlere tek çatı altında uçtan uca çözümler sağlamış olacağız.
Ayrıca AR-GE faaliyetleri dahilinde İş Zekası (BI) üzerine çalışmalar yaparak hem mevcut ürünlerin verimliliğini arttırmayı hem de yeni ürün modellerini Yapısoft çatısı altında kullanıma sunmayı hedefliyoruz.
Yapısoft SATIŞ ve SATIŞ SONRASI:
Konut projelerinde satış ofisi yönetimini sağlayan yazılımdır. Müşteri hareketleri, satış durumları, satış personeli raporları, oluşan potansiyel satışların takibi, satış aşamasındaki finansal takip, sözleşme safhaları, hatırlatıcılar gibi satış ofislerinin tüm ihtiyaçlarını karşılar.
Yapısoft KEŞİF:
İnşaat üretiminde keşif süreci genel anlamda tüm projenin maliyet hesabını oluşturur. Yapılan keşif ile ortaya çıkan maliyetin doğru olması, imalat aşamasındaki satın alma sürecini ve ortaya çıkan ürünün satış rakamını belirler.
Dolayısıyla keşif; mimari yapılar için hayati öneme sahip bir iş alanıdır.
Yapısoft KEŞİF; Bir yapıyı oluşturan inşaat kalemlerinin birimlerine göre miktarlarının hesaplanmasına ve yazılıma aktarılıp imalat sürecine geçişi sağlayan, Yapısoft'u oluşturan 3 ana üründen bir tanesidir.
Yapısoft ŞANTİYE:
Yapı imalat sürecinde keşiften gelen verilerin satın almaya ve sahada uygulamaya aktarılması adımlarını genel olarak kapsamaktadır.
Şantiyede oluşan operasyon süreçlerinin takvimleştirilmesi, bununla paralel yürüyecek olan satın alma durumlarının takibi, sevkiyat ve depo durumları, taşeron hakedişleri ve puantaj gibi süreçlerin tümünü yöneten, aynı zamanda mali ve planlama sapmalarını takip eden üründür.
Kurucu Ortak - CEO
Uludağ Üniversitesi End. Elektronik Bölümünden mezun oldu.
2008 yılında Google Adwords Partners programına dahil oldu.
2008-2010 yıllarında İnşaat sektöründe bilgi işlem müdürü olarak saha operasyonlarındaki dijital dönüşüm sürecinin ilk adımını attı ve ulusal büyük ölçekteki iki inşaat projesinde yer aldı.
2010 yılında Microsoft SAM sertifikası sahibi oldu ve bu alanda 2 yıl boyunda aktif rol aldı.
2012 yılından itibaren yazılım ve mobil uygulamalar alanında iş geliştiren kendi firmasında genel müdür olarak görev yapmaktadır.
Yapısoft projesinde iş geliştirme ve müşteri ilişkilerini yürütmektedir.
Kurucu Ortak - CTO
9 yıllık yazılım geliştirme kariyeri boyunca startup projeler, e-ticaret platformları ve kurumsal firmalar için şirket içi yazılım ürünleri geliştirme süreçlerinde yer aldı.
Real-time yazılım çözümleri, veritabanı teknolojileri ve cloud yapılar alanında çalışmalar yapmaktadır.
Aktif olarak back-end ve mobil platformlar için yazılım ürünleri geliştiriyor.
Yapısof'ta yazılım ürünlerinin planlanma ve geliştirme süreçlerinden sorumlu.
Kurucu Ortak - Yazılım Geliştirme Uzmanı
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu.
6 yıldır yazılım projelerinde back-end servislerinin geliştirilmesi ve veritabanı yönetimi alanlarında çalışmalar yapmaktadır.
Geliştirme yaptığı projeler arasında mobil uygulama servisleri, erp / crm yapıları ve e-ticaret platformları bulunuyor.
Yapısof'ta yazılım ürünlerinin back-end servislerinin ve veritabanı modellerinin geliştirilmesiyle sorumlu.
Proje Danışmanı - Mimar
2004 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Mimarlık Eğitimine başlamasından bu yana birçok ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmasında bireysel ve ekip halinde ödüller kazandı.
Mezun olduktan sonra çeşitli AVM, Hastane, Nitelikli Konut, Otel ve Sanayi Yapılarında projelendirme, Proje Müdürlüğü ve Saha koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.
Bununla beraber İstanbul ve Bursa'da kentsel dönüşüm projelerinde koordinatörlük görevleri aldı.
2015 yılından beri Altunal Mimarlık A.Ş. firmasında kurucu ortaklık görevini yürütmekte ve Bursa'da çeşitli OSB'lerde Teknik Danışmanlık görevini yürütmektedir.
Yapısof'ta yazılım ürünlerinin geliştirilmesi sürecinde danışmalık hizmeti vermektedir.
Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı
2014-2020 yılları arasında Uludağ üniversitesinde Tekstil mühendisliği bölümünde öğrenim gördü, 2019-2020 yılları arasında TEI(Atina) üniversitesinde Erasmus programına katılarak web tasarım ve geliştirme üzerine dersler aldı ve dönem içinde çeşitli projeler geliştirdi. 2 yıldır yazılım geliştirme ile ilgili çalışmalar yapıyor, start up projelerinde yer aldı ve mobil ve web arayüz üzerinde kendini geliştirmektedir.
UI/UX Designer
2018 yılında Uludağ Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2020 yılında tasarım alanında katıldığı eğitimler neticesinde çeşitli ajanslarda tasarımcı olarak görev aldı. Şu an aktif olarak Kullanıcı Arayüz ve Deneyim Tasarımcısı olarak görev almaktadır.
Önemli Açıklama
Sermaye piyasalarında yapacağınız işlemler sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, işlem yapmaya karar vermeden önce, piyasada karşılaşabileceğiniz riskleri anlamanız, mali durumunuzu ve kısıtlarınızı dikkate alarak karar vermeniz gerekmektedir.
Bu amaçla, lll-35/A.2 sayılı "Kitle Fonlaması Tebliği"nin 14‘üncü maddesinde öngörüldüğü üzere "Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu’nda yer alan aşağıdaki hususları anlamanız gerekmektedir.
Uyarı
İşlem yapmaya başlamadan önce çalışmayı düşündüğünüz kuruluşun, Kurulca kitle fonlaması faaliyeti yürütmesi uygun görülen platformların yer aldığı listede bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Listede yer alan platformların bilgilerine www.spk.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Bilgi formları Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayına tabi değildir.
Risk Bildirimi
İşlem yapacağınız platform ile imzalanacak "Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilen hususlara ek olarak, aşağıdaki hususları anlamanız çok önemlidir:
İşbu Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu, müşteriyi genel olarak mevcut riskler hakkında bilgilendirmeyi amaçlamakta olup, kitle fonlaması faaliyetlerinden kaynaklanabilecek tüm riskleri kapsamayabilir. Dolayısıyla tasarruflarınızı bu tip yatırımlara yönlendirmeden önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmalısınız.
Yukarıdaki tüm hususları okuyup, anladığımı; işbu esasların uygulanması sırasında Platformun kusuru veya ihmali nedeniyle doğabilecek zararlarımı talep ve dava haklarım saklı kalmak kaydıyla özgür iradem sonucu bu " Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu"nu imzaladığımı ve bundan sonra Sözleşmeyi imzalayarak Formun bir örneğini aldığımı kabul ve beyan ederim.