CranioCatch bir Teknoloji Projesidir
Biyoteknoloji, Biyomedikal , Sağlık, Tıbbi Malzeme , Tıbbi Bilişim , Yapay Zeka ve Yazılım Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B ve B2C’dir
1039 Yatırımcı Pay Aldı.
30 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.
Ankara Kalkınma Ajansı, Girişimin Yatırım Turuna fonbulucu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile birlikte katılarak 200.000 TL (50.000 TL Ankara Kalkınma Ajansı + 150.000 TL fonbulucu GSYF) eş finansman ile Yatırım yapma kararı almıştır.
Yatırım Turumuzun başlama tarihi olan 13 Aralık 2021 saat 10:00 itibari ile 1 hafta içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara;
Tutarın %20 'si oranında fazladan pay verilecektir.
Diş hekimlerine özel olarak, ürünlerimizin 1 yıllık kullanım lisanslama ücretinde;
10.000-15.000 TL arası (15.000 TL Dahil) yatırım yapanlara %40 indirim
15.001-20.000 TL (20.000 TL Dahil) arası yatırım yapanlara %50 indirim
20.001-50.000 TL (50.000 TL Dahil) arası yatırım yapanlara %60 indirim
50.001 TL ve üzeri yatırım yapanlara 1 yıllık ücretsiz kullanım hakkı verilecektir.
Yapay zeka hayatın farklı birçok alanında insanlara yardımcı olduğu gibi tıp alanında da hekimlere yardımcı olacak ve hastalara sunulan sağlık hizmetinin kalitesini artıracak çözümler sunmaktadır. ''Diş Hekimliğinde yapay zeka çözümü...'' değer önerisiyle yola çıkan girişimimiz, yapay zekanın gücünü kullanarak diş hekimliğindeki dijital dönüşüme katkı sunmayı hedeflemektedir.
CranioCatch; yapay zeka destekli diş röntgeni analiz yazılımıdır. CranioCatch, diş hekimliğinde tanı ve tedavi amacıyla kullanılan röntgen filmlerini yapay zeka ile analiz edip, otomatik olarak raporlayarak diş hekimlerine tanı ve tedavi planlamasına karar vermede yardımcı olur.
Web tabanlı online sisteme hastanın röntgen filmi yüklendikten sonra ''Yapay zeka analizini başlat...'' butonunu tıkladıktan saniyeler içerisinde hastanın röntgen filminin analizi yapay zeka ile yapılır ve sonuçlar otomatik olarak rapora dönüştürülür.
Uzman diş hekimleri tarafından etiketlenmiş radyografik veriler kullanılarak makine öğrenmesi ve derin öğrenme temelli yapay sinir ağı algoritmaları eğitilmekte ve diş röntgenlerinin analizini yapan yapay zeka modelleri geliştirilmektedir. Bu modeller kullanılarak diş hekimliğinde tanıdan tedavi planlamasına kadar birçok süreçte kullanılabilecek yapay zeka destekli tanı ve tedavi planlama yazılımı elde edilmektedir.
Potansiyel pazarımızın merkezinde diş hekimleri ve diş hekimliği ile ilişkili kurumlar yer almaktadır.
Gelir modelimiz B2B ve B2C şeklindedir. Aylık, yıllık lisanslamalar ve adet bazlı raporlama şeklinde ücretlendirme yapılması planlanmaktadır.
Dent Erzurum Diş Kliniği
Uzm. Dt. Mukadder Orhan Diş Kliniği
Özel Ferizli Diş Polikliniği
Özel Ağrı İnci Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Moda Diş Kliniği
Uzm. Dr. Dt. Salih Karaavcı
Yapay zeka algoritmaları ile diş hekimliğinde kullanılan radyografilerin otomatik analizini sağlayan karar destek sistemi yazılımı
Ürünler:
CEO / Kurucu Ortak
1988 yılında Erzurum doğumlu Doç. Dr. İbrahim Şevki Bayrakdar, 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Mezuniyetini takiben 2011 yılında Atatürk Üniversitesi Oral Diagnoz ve Radyoloji Anabilim Dalında Araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamış ve 2015 yılında doktora eğitimini tamamlamıştır. 2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Dr. Öğr. Üyesi olarak öğretim üyeliği görevine başlamıştır. 2019 yılında Doçent ünvanını almıştır. Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlıkta Bilgisayar Destekli Tanı ve Tedavi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcılığı ve Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği Genel Sekreterliği görevini yürütmektedir.
CTO / Kurucu Ortak
1984 yılında Kartal doğumlu Doç. Dr. Ahmet Faruk Aslan, 2006 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetini takiben aynı bölümün Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalında Yüksek Lisans programına başlamış ve Ocak 2010 yılında bitirmiştir. Akabinde yine aynı Anabilim Dalında Doktora programına başlamış ve Mayıs 2013 yılında Doktor ünvanını almıştır. 2015 ve Ekim 2021 yılları arasında Bölüm Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. Nisan 2016 yılında TÜBİTAK 1512 Girişimci Destek Programı ile Nevisoft Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti kurucusudur. Halen Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümünde Doç. Dr. olarak öğretim üyeliğine devam etmektedir.
Kurucu Ortak / Dental Görüntüleme Birim Sorumlusu
1988 yılında Kars doğumlu Doç. Dr. Elif Bilgir, 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Mezuniyetini takiben 2011 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Oral Diagnoz ve Radyoloji Anabilim Dalında Araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamış ve 2016 yılında doktora eğitimini tamamlamıştır. 2017 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Dr. Öğr. Üyesi olarak öğretim üyeliği görevine başlamıştır. 2021 yılında Doçent ünvanını almıştır. Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde görevini sürdürmektedir.
Kurucu Ortak / Ortodontik Görüntüleme Birim Sorumlusu
1985 yılı Ereğli doğumlu Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Uğurlu, 2010 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Mezuniyetini takiben 2012 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında uzmanlık eğitimine başlamış ve 2017 yılında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2018 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Dr. Öğr. Üyesi olarak öğretim üyeliği görevine başlamıştır. Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde görevini sürdürmektedir.
Danışman
1976 yılında Çaycuma doğumlu Prof. Dr. Kaan Orhan, 1998 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde mezun olmuştur. Mezuniyetini takiben aynı fakültenin Oral Diagnoz ve Radyoloji Anabilim Dalında Doktora programına başlamıştır. Japon Eğitim Bakanlığının (MONBUSHO) vermiş olarak bursu kazanarak 2002 yılına kadar Japonya’nın Osaka Üniversitesi Oral ve Maksillofasiyal Radyoloji Anabilim dalında doktora çalışmalarında bulunmuştur. Dönüşünü takiben 2003 yılında Ankara Üniversitesinde Doktora unvanını alarak, uzman doktor olarak aynı birimde çalışmaya devam etmiştir. Aralık 2006 yılında Doçent. Dr. unvanını almıştır. 2007 yılının Eylül ayından itibaren Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalında olarak kurucu ve bölüm başkanı olarak görevlendirilmiştir. 2021 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı olarak görevini sürdürmektedir.
Danışman
1981 yılında Çorum’un Alaca ilçesinde doğan Doç. Dr. Alper Odabaş, 2002 yılında Osmangazi Üniversitesi Matematik Bölümünden mezun olmuştur. Aynı yıl Dumlupınar Üniversitesi’nin açmış olduğu asistanlık imtihanını kazanarak, Matematik Bölümü, Cebir ve Sayılar Teorisi Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. 2004 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra doktorasını Osmangazi Üniversitesi, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü, Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalında 2009 yılında tamamlamıştır. İlgili Anabilim Dalında 2009-2017 yılları arasında Yrd. Doç. Dr. olarak çalışmış 2017 yılında ise Doçent unvanı almıştır. 2009 yılından itibaren Osmangazi Üniversitesi, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü, Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı başkanı olarak görevini sürdürmektedir.
Önemli Açıklama
Sermaye piyasalarında yapacağınız işlemler sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, işlem yapmaya karar vermeden önce, piyasada karşılaşabileceğiniz riskleri anlamanız, mali durumunuzu ve kısıtlarınızı dikkate alarak karar vermeniz gerekmektedir.
Bu amaçla, lll-35/A.2 sayılı "Kitle Fonlaması Tebliği"nin 14‘üncü maddesinde öngörüldüğü üzere "Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu’nda yer alan aşağıdaki hususları anlamanız gerekmektedir.
Uyarı
İşlem yapmaya başlamadan önce çalışmayı düşündüğünüz kuruluşun, Kurulca kitle fonlaması faaliyeti yürütmesi uygun görülen platformların yer aldığı listede bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Listede yer alan platformların bilgilerine www.spk.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Bilgi formları Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayına tabi değildir.
Risk Bildirimi
İşlem yapacağınız platform ile imzalanacak "Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilen hususlara ek olarak, aşağıdaki hususları anlamanız çok önemlidir:
İşbu Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu, müşteriyi genel olarak mevcut riskler hakkında bilgilendirmeyi amaçlamakta olup, kitle fonlaması faaliyetlerinden kaynaklanabilecek tüm riskleri kapsamayabilir. Dolayısıyla tasarruflarınızı bu tip yatırımlara yönlendirmeden önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmalısınız.
Yukarıdaki tüm hususları okuyup, anladığımı; işbu esasların uygulanması sırasında Platformun kusuru veya ihmali nedeniyle doğabilecek zararlarımı talep ve dava haklarım saklı kalmak kaydıyla özgür iradem sonucu bu " Kitle Fonlaması Faaliyetleri Genel Risk Bildirim Formu"nu imzaladığımı ve bundan sonra Sözleşmeyi imzalayarak Formun bir örneğini aldığımı kabul ve beyan ederim.