EVbee Elektrikli Araç Mobil Şarj Sistemleri
EVbee, elektrikli araçların şarj edilmesi ile ilgili yenilikçi ve çözüm üreten bir mobil ve hızlı şarj hizmetidir.

EVbee bir Teknoloji ve Üretim Projesidir

Elektrik-Elektronik , Enerji , Makine, Teçhizat, İmalat , Malzeme, Metalurji , Otomotiv , Ulaştırma ve Yenilenebilir Enerji Kategorilerinde yer almakta ve İş Modeli B2B ve B2C’dir

115%

  • Hedeflenen Fonlama
  • Alınan Yatırım
  • ₺ 6.870.000
  • ₺ 7.900.510

2440 Yatırımcı Pay Aldı.

126 Nitelikli Yatırımcı Yatırım Yaptı.

Ahmet Ozan Çelik
 
Kampanya Hakkında
Kampanya Durumu: Başarılı
Kampanya Kodu: 7SX7KP
Kampanya Kapanış Tarihi: 15.07.2022
Lokasyon: Tüm Türkiye
Girişimin Aşaması: Prototip Geliştirme

Proje Hakkında

Ankara Kalkınma Ajansı, girişimin yatırım turuna fonbulucu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile birlikte katılarak 300.000 TL eş finansman ile yatırım yapma kararı almıştır.


ÖNEMLİ NOTLAR:

  • Bu yatırım turunda şirketimize yatırım yapan yatırımcılar, şirketimizin yeni yatırım alması ve/veya kısmi exit durumlarında, oransal olarak satışa katılma hakkına sahip olacaklardır. Söz konusu bu imtiyaz, pay dağıtımında yatırımcıların sahip olacağı B grubu paylara tanımlanacaktır.
  • Kurulacak olan şirketin yönetim kurulunda girişimcilerden Ahmet Ozan Çelik Yönetim Kurulu Başkanı, Burak Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Eren Kurt Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Ayberk Tonyalı Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alırken, kitle fonlaması kampanyası üzerinden yatırım yapan yatırımcılar ve fonbulucu GSYF'nin yatırımını temsilen fonbulucu Yatırımcı İlişkileri Direktörü Kemal Payza, azınlık hisselerini temsilen Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alacaktır.


Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası


Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 16 Mayıs Pazartesi saat 10:00 itibari ile 15 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %25 fazladan pay verilecektir.


Bu kampanya 15 iş günü ile sınırlıdır. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar Ahmet Ozan Çelik'in paylarından düşülecektir.


Yatırımcılarımızı EVbee ile Buluşturuyoruz!

50.001 TL ve Üzeri Yatırımlarda: "EVbee Ekibi ile Edirne'den Kars'a Seyahat" veya "Atölye Çalışmalarına Ziyaret" Kampanyası

"EVbee Mobil Hızlı Şarj Ünitesi" aracı oluşturulduktan sonra mobil şarj istasyonu ile Edirne'den Kars'a bir seyahat organizasyonu düzenlenecektir. Oluşturulacak rota doğrultusunda yatırım yaptığı bu projenin ekibiyle birlikte istediği bir gün katılacaktır. Yatırımcının bu seyahat içerisindeki tüm masrafı karşılanacaktır. Veya yatırımcımız EVbee atölyesini ziyaret ederek çalışmalara 1 günlüğüne dahil olabilecektir.


100.000 TL ve Üzeri Yatırımlarda: "Hızlı Şarj Hediye Kampanyası"

EVbee hizmetleri faaliyete geçtikten sonra EVbee'nin bulunduğu şehirde ilk 500 kWh'lık hızlı şarj imkanı hediye edilecektir.


1 Cümle ile EVbee Nedir?

EVbee, şarj ihtiyacı duyan tüm kullanıcılar için yerinde hızlı şarj imkanı sunan yenilikçi ve çözüm üreten bir mobil şarj istasyon ağıdır.


Neden EVbee'ye Yatırım Yapmalısınız?

  • EVbee, ürün geliştirme ve AR-GE süreçleri tamamlanmış ve ticarileşmeye hazır bir girişimdir.
  • EVbee, ilk iki yılının sonunda Seri-A yatırım turuna çıkma potansiyeline sahip bir girişimdir.
  • EVbee, yakın geleceğin sorunlarını şimdiden öngörüp çözüm üreten vizyoner bir girişimdir.
  • EVbee, tohum yatırım turları ve prototip üretimi ile eş zamanlı olarak yerli ve uluslararası AR-GE ve ÜR-GE fonlarından da yararlanarak sistemi güncel tutacak bir ekibe sahiptir.

Neden Kitle Fonlaması ile Yatırım Almak İstiyoruz?

  • Kitle fonlaması, devlet güvencesi ile doğru platformda kaliteli ve hızlı fonlama süreçleri sunmaktadır.
  • Kitle fonlaması doğru platformda yapıldığı takdirde etkili ve prestijlidir, dolayısı ile girişimin tanınırlığı kısa sürede artar.
  • Kitle fonlaması, ilk tohum yatırımı için istenen fon miktarı anlamında en uygun seçenektir.
  • Kitle fonlaması başarı ile sonuçlandığında girişimciye 2. ve 3. tohum yatırımları ve sonrasında Seri A yatırımlarına manevra kabiliyeti sağlar.


Yatırım ile Birlikte Kısa, Orta ve Uzun Vadede Neler Yapmak İstiyoruz?

Kısa Vade (1 Yıl):

  • Hedef 1: Ülkemizdeki yaygın olarak kullanılan elektrikli araçların tamamını hızlı şarj edebilen ve belirtilen fonksiyonlarının tamamını yerine getirebilen bir prototip "hızlı şarj ünitesinin" imalatını tamamlamaktır.
  • Hedef 2: Prototip araç imalatında batarya grupları hariç yerli araç, güç elektriği & elektroniği komponentleri, yerli solar panellerin kullanımı ve bu tedarikçi yerli firmaların partner konumunda getirilmesinin sağlanmasıdır.
  • Hedef 3: Üretilen araç, batarya dolum merkezi ve yazılım ile tüm sistemin ön hazırlığını (demo) oluşturacak sistem ile yurtiçi & yurtdışı agresif tanıtımını ve PR yapmaktır.
  • Hedef 4: İlk araç ve sistem bileşenleri yardımı ile marka ve hizmet tanıtımı yaparak franchise yöntemi ile başlangıçta İstanbul ve Ankara olmak üzere şubeleşmeyi sağlamaktır.

Orta Vade (1-3 Yıl):

  • Hedef 1: İlk tohum yatırımından sonra 2. ve 3. yatırımlar ile EVbee sisteminin bir araç ve bir batarya dolum merkezinden (yani demodan) fazlasını oluşturacak ve ciro elde edecek hale gelmektir.
  • Hedef 2: Franchise iş modelini ülke geneline yaymak ve birçok farklı yatırımcı ile franchise anlaşmalarına imza atmaktır.
  • Hedef 3: Elektrikli şarj istasyon lisansı başvurusu yapmaktır.
  • Hedef 4: Avrupa birliği konsorsiyumlarına girerek konseptin farklı projelere entegresini sağlamak ve firmaya EU fonlarının girişini mümkün kılmaktır.
  • Hedef 5: Kararlı bir exit stratejisi için Seri A yatırım turlarına çıkabilecek seviyede satış gerçekleştirmek ve Seri A ve B yatırım turuna çıkarak yatırımcıya yüksek çarpanlı getiri anlamında olan büyük fonlara erişmektir.
  • Hedef 6: Farklı araç tipleri ve temiz enerji üretim sistemleri ile sistemin gelişmesi ve sürekli güncellenmesini sağlamaktır.
  • Hedef 7: Avrupa, Amerika ve Güney Afrika başta olmak üzere şubeleşme ve yurtdışı fonlarından yararlanma adına bu bölgelerde şirket kurulmasıdır.

Uzun Vade (5 yıl):

  • Hedef 1: EVbee'nin ülkemizde ve yurtdışında tanınan ve sevilen bir marka haline getirmektir.
  • Hedef 2: Seri A fonlaması başarı ile tamamlanınca exit stratejiyi gündeme getirmek (Seri C veya D yatırıma kadar) ve yatırımcıya kazancı en çok olacak şekilde marka ve şubeleri ile birlikte EVbee oluşumunun ülkemizdeki enerji ve/veya teknoloji yatırım firmalarına veya hali hazırda sabit şarj istasyon ağı olan dev kuruluşlara devri ile ilgili hazırlıklar ve görüşmeler sağlamaktır.


EVbee Hakkında Detaylı Bilgiler:


Elektrikli araçların çok yaygın hale geleceği artık aşikardır. Ülkemizde sayıları çok hızlı artan elektrikli araçların yanında, şarj istasyonu sayıları da artış göstermektedir. Ancak bu artış Avrupa’da varılan noktaya varmak için henüz yeterli değildir. Buna engel teşkil eden konular menzil ve şebeke altyapısıdır. Elektrikli araç sayısı arttıkça, projeksiyonlarda bulunmayan ciddi bir enerji tüketim artışı olacaktır. Bölgesel bazda da hızlı şarj altyapısı sağlayacak trafoların ve güç iletim-dağıtım sistemlerinin yeterli düzeyde olmaması sorunu çok yakında yaşanacaktır. Oysa ki elektrikli araçlar çok büyük miktarlarda enerji depolar ve bu enerjiyi de çok hızlı tüketir, hızlı şarj talep eder. Bunun yanında hızlı şarj ağının yaygın olmayışı nedeni ile de uzun mesafe yolculuklar, elektrikli araç sahiplerince tercih edilmemektedir.

 

EVbee, elektrikli araç müşterisine bir mobil uygulama yardımı ile gider, her yerde ve her zaman hızlı şarj imkanı sunar. Bu çözüm, EVbee sistemi yaygınlaştıkça daha da etkili olur.

 

Projemiz, EVbee sisteminin prototipinin kurulumu ve sistemin pilot bölge uygulamasına geçirilmesi ile ilgilidir. Ayrıca kablosuz güç aktarımı (wireless charging), batarya yönetim sistemi ve mobil uygulama özellikleri de aktif hale getirilecektir. Böylelikle çok büyük yatırımlar gerektirecek olan bu mobil şarj ağının prototip halde ortaya çıkarılması, tanıtılması, yaygınlaştırılması ve ticarileşmesi hedeflenmektedir.

 

EVbee, çevre dostu ve kendisi de elektrikli bir araç olan, elektrikli araç sahiplerine hızlı şarj imkanı sunan, gerekli durumlarda ev, kurum, kuruluşlara ve acil durum senaryolarında (doğal afet, arama-kurtarma,vs.) enerji sağlayan, günümüzde neredeyse her sokakta yaygın bir şekilde bulunan elektrikli scooterları şarj eden, kendisine ihtiyaç duyulmadığı anlarda güneşlenecek uygun bir yer bulup bataryalarını dolduran, GPS tabanlı bir uygulama ile nerede olduğu ve ne kadar enerji taşıdığı takip edilebilen, çağırılabilen bir mobil enerji deposudur.

 

Bu anlamda oldukça özgün ve her biri ayrı ayrı önemli olan teknolojik komponentlerin etkili şekilde bir araya getirilmesi ile kurulmuş bir sistemdir. EVbee'nin marka tescili alınmıştır. Ekip, tüm süreçlerde yer alacak ve konusunda tecrübeli mühendislerden, uzman teknik personellerden, işletme&pazarlama direktörü, kurumsal iletişim uzmanı ve dijital&grafik tasarımcılarından oluşmaktadır. EVbee projesi, bu fonlama sayesinde gelinecek noktada daha büyük fonlar, ya da yatırımcı sermayelerine konu olabilecek, yaygınlaşması için gerekli olan tanıtım ve demonstrasyon işlemleri bitmiş olacaktır. 


EVbee, farklı modlarda araçlarıyla mobil şarj ağını oluşturmuş, mobil ve hızlı şarj hizmeti vermek üzere dizayn edilmiştir. EVbee filosuna, kendi öz kaynaklarımız dışında bireysel ya da kurumsal olarak franchise sistemiyle yatırımcılar katılabilir, kendi araçlarını EVbee formatına ve şarj yönetmeliğine uygun şekilde tasarlayıp ya da EVbee’nin kendisinden talep ederek de katılabilirler. EVbee araçlarına göre tasarlanmış bataryalar, partnerlik ve işbirliği anlaşması yapılan batarya değişim noktalarında yerleştirilmiş olarak durmaktadır. Bu batarya dolum noktaları, EVbee bünyesine katılmak isteyen ve yenilenebilir enerji üreten veya şebekeden aldığı enerjiyle bataryaları doldurabilecek güce sahip, fabrikalar, atölyeler, alışveriş merkezleri, üniversiteler, belediyeler, kiralık araç firmaları, marinalar, havalimanları, oteller, dinlenme tesisleri, enerji firmaları, rezidanslar vb. binalar ve merkezler olabilir. Bu noktalardaki ve araç içerisindeki bataryalar kablosuz güç aktarımı teknolojisi batarya sistemi olarak tasarlandığı için kolaylıkla boş ve dolu batarya aktarımı/dolumu yapılabilecektir. 


Bu iş modelindeki gelir modeli farklı opsiyonlarda EVbee’ye aktarılmak üzere tasarlanmıştır.

  • EVbee kendi filosuyla şarj hizmeti verdiğinde, batarya dolum noktalarına enerjiyi öder ve sonrasında direkt olarak müşteriden ödeme alır.
  • EVbee filosuna katılmış olan bireysel/kurumsal bayilerin filosuyla şarj hizmeti verdiğinde, bayilikler batarya dolum noktalarına enerji ücretini öder ve kendisine olan ödemeyi de hizmet verdiği müşteriden alır. Buradaki elde ettiği kazancın belli bir payını (royalt

Projenin Kapsam, Amaç ve Konusu

Elektrikli araç şarjı konusunda elektrikli araç sahiplerinin menzil kaygısına çözüm niteliğinde ortaya çıkmış olan EVbee, mobil bir elektrikli araç hızlı şarj istasyonudur. Elektrikli araç sahiplerinin elektrikli araç şarj istasyonu arama, bulduğu istasyona kadar giderken zaten az kalmış olan enerjisini tüketme ve araç bataryaları şarj olana dek aracın yakınında beklemek zorunda olmaları derdine son verir. Çünkü mobil bir istasyondur, müşteri ona değil o müşteriye gider. GPS tabanlı hem Android hem iOS uyumlu bir mobil uygulamayla tek tıkla en yakın EVbee çağırılır, ve 120 kW DC şarj aktarım özelliğine sahip hızlı şarj hizmeti sayesinde araçla birlikte uzun süreler beklemek de son bulmuş olur. Üstelik her şarj istasyonu, her soket tipini barındırmamaktadır. Ancak EVbee bütün şarj soketlerini üzerinde barındırarak bu soruna da çözüm üretmiştir.


Herhangi bir elektrikli aracın ona ihtiyaç duymadığı anlarda dolaşımdayken elektrikli scooterları şarj edebilir. Bunu yaparken aynı zamanda üzerinde taşıdığı katlanabilir güneş panellerini açarak bir yandan batarya ünitesinin dolumuna da katkıda bulunabilir.


Bir bölgede elektrik kesintisi yaşandığında, bu bölgede bulunan hastane, karakol gibi hayati önem taşıyan merkezlerin jeneratör veya kesintisiz güç kaynağında (UPS) arıza durumlarında yedek bir planın olmaması ve arama/kurtarma acil durumlarında uzak bölgelere elektrik enerjisi sağlanamaması bir sorundur. EVbee, 70-200 kWh kapasiteye sahip bir batarya taşıdığı için "vehicle to grid (V2G)" denilen sistemle, acil durumda ihtiyaç duyulan yere giderek araçtan ev, hastane, kafe, köy gibi yerlerin enerji ihtiyacını karşılayabilir.


Dünyada hızla artan petrol fiyatları ile birlikte elektrikli araç teknolojisi üzerine çalışmalar hızlanmış ve mühendisler, elektrikli araçların içten yanmalı motorlu araçlara göre dezavantajı olarak görülen özelliklerini egale ettikçe insanlar elektrikli araç sahibi olmak istemeye başlamışlardır. EVbee projesi mobil hızlı şarj hizmeti olduğundan ana hedef kitlemiz elektrikli araç sahipleridir. Hızlı ve kolay erişilebilir bir şarj noktası arayan tüm elektrikli araç sahipleri hedef müşteri potansiyelimizi oluşturmaktadır. 


Bunun yanı sıra, günümüzde sayısı çok hızlı bir şekilde artan ve çok popüler bir hale gelen şehir içindeki elektrikli scooter sektöründe birden fazla firma şu anda tüm Türkiye’de binlerce elektrikli scooter ile hizmet vermektedir. Bu firmalar, scooterlarının şarjlarını bir personelinin ev elektriği (220V) ile uzun sürelerce şarj edip, şarjı azalan scooterları bularak oraya gidip bataryalarını değiştirmek suretiyle şarj ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar. Oysa ki EVbee’nin sadece kasasının üzerinde bulunan paneller ile yüzlerce elektrikli scooterı çok hızlı bir şekilde ve kolayca şarj edebilme imkanı vardır. Bu hızlı ve kolay hizmet tüm elektrikli scooter üreticilerinin işlerini fazlasıyla kolaylaştıracaktır. Bu sebeple ikinci ana hedef kitlemiz elektrikli scooter pazarına sahip firmalardır.


Bir başka hedef kitlemiz ise okullar, hastaneler, karakollar, fuar alanları vb. sabit noktalarda elektrik ihtiyacı duyan kuruluşlardır. EVbee’nin DC’den AC’ye şarj hizmeti ile, bir hastanenin elektriği kesilse ve jeneratör ve kesintisiz güç kaynağında da arıza olması gibi bir ekstrem durumda EVbee’yi acil olarak çağırabilir ve bir yoğun bakım ünitesine elektrik verebilir. Bu ve bunun gibi acil durumlarda da hizmet verebilen EVbee’nin bir potansiyel müşterisi de elektrik ihtiyacı hayati önem taşıyan birimlerdir.

Ürün/Proje Hakkında Özet Bilgi

Elektrikli araç şarjı konusunda elektrikli araç sahiplerinin menzil kaygısına çözüm niteliğinde ortaya çıkmış olan EVbee, mobil bir elektrikli araç hızlı şarj hizmetidir. Mobil şarj aracı, üzerinde kurulu gücü 3-10 kW’a ulaşabilen katlanabilir güneş panelleri taşırken, kasasında kablosuz güç aktarımı (wireless charging) ile doldurulabilen batarya üniteleri, DC ve AC şarj üniteleri ve enerji dönüşümü için gerekli ekipmanları (inverter, dağıtım panosu, batarya yönetim sistemi, vs.) taşıyor olacaktır. EVbee aracının tipine göre bu kablosuz güç aktarımı (wireless charging) ile doldurulabilen batarya ünitelerinin kapasitesi 70-200 kWh aralığında değişecektir. Sistem, lityum tabanlı batarya üniteleri boşaldığında, batarya dolum noktalarında bulunan dolu batarya ünitelerinden kolaylıkla doldurulabilecek şekilde dizayn edilmiştir.

 

EVbee, 120 kW’a varan şarj aktarım gücüyle elektrikli araç sahiplerine hızlı şarj imkânı sunar. Android ve iOS uyumlu GPS tabanlı bir uygulama yardımıyla en yakın EVbee bulunabilir, batarya seviyesi kontrol edilebilir, mobil şarj aracının müşteri elektrikli araca ne kadar sürede ulaşacağı görülebilir ve şarj hizmeti çağırılabilir. EVbee taşıdığı şarj ünitelerinde her şarj soketi tipini de bulundurarak geniş bir müşteri portföyüne hizmet sunmayı hedefler.

 

Mobil şarj aracı olarak kullanılacak olan Pilotcar P-1000, Karsan e-Jest, Temsa MD9 ElectriCITY modellerinin üzerinde taşıyacağı katlanır güneş paneli sistemi tasarımı yapılacak, hem iOS hem Android uyumlu GPS tabanlı uygulama geliştirilecek, bütün şarj soketi tiplerinin bulunduğu şarj ünitesi tasarımı ve üretimi gerçekleştirilecek, ayrıca buna bir de vehicle to grid denilen araçtan şebekenin beslendiği sistem kurulacaktır. kablosuz güç aktarımı (wireless charging) ile doldurulabilen batarya sistemi tasarımı ve gerçeklemesi yapılacak, EVbee bayisi olmak isteyen merkezlerde bulundurulacak olan wireless charging batarya üniteleri bu merkezlere yerleştirilecektir.

 

EVbee, bir mobil istasyon olması dolayısıyla sabit şarj istasyonlarının tamamına karşı büyük bir yenilik ifade eder. Ayrıca Türkiye’deki bu sabit şarj istasyonlarının %89’u normal hızda AC şarj istasyonlarıdır. EVbee DC enerji aktarımı ile hızlı şarj imkânı (120 kW) sağlayarak Türkiye’de bulunan şarj istasyonlarının içinde hem hızlı hem mobil olmasıyla bir ilktir.


Hedefimiz; EVbee sistemlerini araç ve batarya değişim merkezleri ağını franchise yöntemi ile ülke geneline yaymaktır.

Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Takım
Ahmet Ozan Çelik
Ahmet Ozan Çelik
Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, İş & Ürün Geliştirme ve Fon Yönetimi / Doç.Dr.
Burak Özdemir
Burak Özdemir
Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, İş & Ürün Geliştirme ve Fon Yönetimi / Malzeme Bilimi ve Müh.
Eren Kurt
Eren Kurt
Kurucu Ortak - İşletme & Pazarlama Direktörü / Franchise İlişkileri
Ümit Ayberk Tonyalı
Ümit Ayberk Tonyalı
Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, Araç Tasarımı ve Modifikasyonu / Makine Müh.
Ahmet Aktaş
Ahmet Aktaş
Elektrik - Elektronik Akademik Danışman / Doç. Dr.
Sıtkı Güner
Sıtkı Güner
Elektrik - Elektronik Akademik Danışman / Dr. Öğr. Üyesi
Caner Ülker
Caner Ülker
Sosyal Medya Yönetimi & İletişim Sorumlusu / Kurumsal İletişim Uzmanı
Furkan Durgun
Furkan Durgun
Endüstriyel Tasarımcı / Dijital ve Grafik Tasarım Uzmanı
Kemal Payza
Kemal Payza
Yönetim Kurulu Üyesi
Takım Üyesi

Ahmet Ozan Çelik

Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, İş & Ürün Geliştirme ve Fon Yönetimi / Doç.Dr.

Ahmet Ozan Çelik 2002 İTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği mezunudur. 2004 İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansı takip eden süreçte ABD Virginia Tech Üniversitesinde 2011’de doktorasını tamamlamıştır. 2014’ten günümüze Eskişehir Teknik Üniversitesi Güneş Arabası takımının akademik danışmanlığını yapmaktadır. Bu süreçte, Türkiye ve Dünya dereceleri alan elektrikli araçları tasarlamış ve takım ile imal etmiştir. Ayrıca TEMSA firması ile işbirliği içinde TS45-E isimli yerli %100 elektrikli aracın gövde tasarımı ve aerodinamik analizlerini gerçekleştirmiştir. TIRSAN firması ile çok sayıda proje yapmış ve araç hava direnci konularında çalışmıştır. Bir inşaat mühendisi olmasına rağmen, mekanik, aerodinamik, termodinamik ve enerji konularında uzmanlaşmış, ciddi bir portföy oluşturmuştur. Bu portföy Teqflow firması bünyesinde büyümeye devam etmektedir. Arçelik, Şişecam, Kale Arge, Tekfen gibi firmalar ile çeşitli konularda çalışmalar yürütmüş ve hala devam etmektedir.

Takım Üyesi

Burak Özdemir

Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, İş & Ürün Geliştirme ve Fon Yönetimi / Malzeme Bilimi ve Müh.

Burak Özdemir, 1996 yılında Eskişehir’de doğdu. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Ana Bilim Dalında %100 İngilizce eğitim ile lisans eğitimini tamamladı. Şu anda, 2021 Ocak’tan beri bünyesinde yer aldığı Teqflow Ar-Ge ve Mühendislik A.Ş.’de Malzeme Bilimi ve Mühendisi, AR-GE personeli olarak görev alıyor ve mekanik alanlarda çalışıyor. Akışkanlar mekaniği, yapısal analizler ve testlerinin uygulanmasında görev alıyor. "Tenteli Dorselerde Yakıt Tasarrufu Sağlayan Aerodinamik İz Oluşturmaya Yönelik Yeni İskelet Sistemi Tasarımı" başlıklı TÜBİTAK Teydeb 1507 projesinde araştırmacı olarak görev almaktadır. TEKFEN'in HiFlex projesindeki "Yoğunlaştırılmış Güneş Enerjisi Sistemleri" başlıklı projede heliostat tasarımının geliştirilmesi ve tüm yapısal, termal, deprem, kinematik ve yorulma analizleri-testlerinde görev almıştır. Aynı zamanda şu anda Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Seramik Mühendisliği alanında yüksek lisans ile eğitimine devam ediyor.

Takım Üyesi

Eren Kurt

Kurucu Ortak - İşletme & Pazarlama Direktörü / Franchise İlişkileri

2015 yılında çalıştığı kurumsal şirkette Uluslararası Expo organizasyonları düzenlerken artık hayallerinin peşinden koşmak ve rutinden sıyrılmak zamanının geldiğini anladı. İşinden ayrılarak üniversite arkadaşıyla İzmir’de Pizza Locale’i kurdu. Türkiye’deki ilk Fast Casual pizzacı örneklerinden Pizza Locale’in şu an yurt içi ve yurt dışında 32 şubesi var. Eren Kurt Pizza Locale ile birlikte Müdavim Pide, Çeşnili Döner Pop up Burger Store gibi farklı yemek markalarını yaratan Eren Kurt, son olarak Türkiye’deki ilk food market Atmosphere İzmir’i açmıştır. Bunun yanında teknoloji, kuluçka merkezi ve yazılım kanalında farklı girişimleri bulunmaktadır. Bunlarla birlikte yine gıda sektöründe pandemi döneminde yaptığı Hayalet Mutfak yatırımları ile birlikte yenilikler getirmiş kriz döneminde gıda sektöründe fırsatlar yaratmak konusunda uzmanlığını geliştirmiştir. Eren Kurt'un gelecek projeksiyonu olan sürdürülebilir gıda için Vegain Vegan Street Food markası ile girişimde bulunmuştur.

Takım Üyesi

Ümit Ayberk Tonyalı

Kurucu Ortak - Mekanik AR-GE & Üretim, Araç Tasarımı ve Modifikasyonu / Makine Müh.

1998 yılında Sakarya’da doğdu. 2016’da Eskişehir Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği için Eskişehir’e yerleşti. Üniversite boyunca Anadolu Üniversitesi Amerikan Futbol Takımında oynadı ve milli takım kadrosuna yükseldi. TKFL Pro 2.Ligi Şampiyonu ve 2 kere Üniversiteler Ligi 2.si oldu. 2019’da ESTÜ SolarTeam üyesi oldu ve mekanik ekibinde araç tasarım ve aerodinamiği üzerine çalıştı. TÜBİTAK Elektromobil ve SASOL için araç tasarımları yaptı. Makine Mühendisliği lisans tezi projesi olarak yazdığı “Nanoakışkanlarla Isı Transferi İyileşmesinin Sayısal İncelemesi” adlı projesi TUBİTAK 2209-A öğrenci destekleme programı tarafından desteğe hak kazandı. Teqflow ile 2020’de akışkanlar mekaniği stajı yaparak tanıştı ve çeşitli projelerde çalıştı. İleri seviyede kullandığı programlar; AutoCAD, Solidworks, Yüzey Tasarımı, MS Office. Orta seviyede kullandığı programlar ise; Ansys Workbench, Ansys ACP, Ansys Fluent, Fusion 360, Catia, Open Rocket, Rhino (Grasshoper).

Takım Üyesi

Ahmet Aktaş

Elektrik - Elektronik Akademik Danışman / Doç. Dr.

Ahmet Aktaş, 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi'nden Elektrik Eğitimi alanında Yüksek Lisans derecesi aldı. 2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Son olarak 2016 yılında Kocaeli Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktorasını almıştır. Halen Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nde Doçent Doktor olarak görev yapmaktadır. Elsevier'de yayınlanan "Solar Hybrid Systems: Design and Application" kitabının yazarıdır. Fotovoltaik enerji üretim sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları, enerji depolama teknolojileri, batarya ve ultrakapasitör modelleme, akıllı enerji yönetimi, mikrodenetleyici programlama, akıllı şebeke entegrasyonu gibi farklı konularda birçok makale yayınlamıştır. TÜBİTAK tarafından desteklenen açık deniz rüzgarı, deniz akıntısı akışı ve hibrit enerji depolama sistemi konularında proje yöneticiliği yaptı.

Takım Üyesi

Sıtkı Güner

Elektrik - Elektronik Akademik Danışman / Dr. Öğr. Üyesi

Sıtkı GÜNER, 2006 yılında BAU Elektrik-Elektronik Müh. lisans derecesini almıştır. Akabinde aynı üniversitede yüksek lisans eğitimi ile eş zamanlı Enerji Sistemleri Mühendisliğinde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Daha sonra Arel Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nde 2011-2021 yılları arasında öğretim görevlisi ve öğretim üyesi görevlerinde bulunmuştur. Bu süreçte İTÜ Elektrik Mühendisliği’nde devam ettiği doktora eğitimini 2018 yılında tamamlamıştır.Doktora çalışmalarını elektrikli araçların deşarj stratejilerinin dağıtım sisteminin güvenilirliğine etkileri konusunda yapmıştır. TÜBİTAK ve çeşitli kurumlar tarafından desteklenen projeleriyle ve akademik danışmanlık verdiği şirketlerle enerji depolama sistemlerinin,elektrikli araçların PV sistemlerin entegrasyonu ve elektrikli araç otoparkları için akıllı şarj yönetim sistemi tasarımı konularında birçok çalışma yapmıştır.2021 yılından bu yana ESTÜ Elektrik-Elektronik Müh. Bölümü’nde öğretim üyesi olarak bulunmaktadır.

Takım Üyesi

Caner Ülker

Sosyal Medya Yönetimi & İletişim Sorumlusu / Kurumsal İletişim Uzmanı

1996 yılında Eskişehir’de doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Lisans eğitiminin büyük bir kısmında Anadolu Üniversitesi Radyosu Radyo A’da müzik direktörü asistanlığı ve radyo programcılığı yaptı. Lisans eğitiminin bir dönemini Erasmus eğitim programı ile Polonya’da tamamladı. Lisans eğitimini bitirmeden önce Brüksel’de yerel bir radyo ve kültür, sanat, müzik dergisini bünyesinde barındıran bir medya kuruluşunda sosyal medya yönetimi, radyo yayıncılığı ve görsel, metinsel içerik üretimi alanlarını kapsayan bir staj dönemi geçirdi. Adobe Indesign ve Photoshop, Soundforge, Logic Pro programlarını ileri seviyede kullanabilmektedir. Şu anda da Anadolu Üniversitesi’nde Basın ve Yayın Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir.

Takım Üyesi

Furkan Durgun

Endüstriyel Tasarımcı / Dijital ve Grafik Tasarım Uzmanı

1998 yılında İstanbul’da doğdu. 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümü için Eskişehir’e yerleşti. Öğrenim gördüğü bölümün ona kazandırdığı beceriler ışığında çeşitli marka ve kurumların tasarım, animasyon, grafik tasarım, 3D modelleme, endüstriyel tasarım işlerini üstlendi. Becerilerini farklı disiplinleri bir araya getirecek şekilde harmanlayıp yeni şeyler yaratmak, bugününün ve geleceğinin en önemli gayesidir. Bir tasarımcı olarak, yabancı dil ve güncele ayak uydurma becerisini daima ileri seviyelere taşıdı. İleri seviyede kullandığı programlar: Rhinoceros, Keyshot, Adobe (Ps, Illustrator , Ae, Pr, Me, Id, Xd, Lr), Figma, Aseprite, Sony Vegas, Sketchbook. Orta seviyede kullandığı programlar: Blender, Webflow, Solidworks.

Takım Üyesi

Kemal Payza

Yönetim Kurulu Üyesi

2012 yılında İstanbul Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Kemal, Türk Hava Yolları'nda 2.5 yıl müşteri ilişkileri ekibinde görev aldıktan sonra, Albaraka Türk Katılım Bankacılığı'nda çeşitli rollerde çalışmıştır. Bu çalışmalarında kurum-startup ilişkileri, API bankacılığı, dijital bankacılık ve inovasyon alanlarında birçok deneyim elde eden Kemal, Albaraka'nın global dijital bankası İnsha'nın da kurulumunda ve yönetiminde önemli rollerde bulunmuştur. Yaklaşık 1 sene önce fonbulucu ekibine katılan Kemal, yatırım ilişkileri yönetiminde yer almaktadır. Kemal Payza, aynı zamanda fonbulucu GSYF ve Reinves melek yatırım ağını da yönetmektedir.

Ürün ve Üretim
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Finansal Tablolar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Güncellemeler
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Soru ve Cevaplar
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Kampanya Bilgi Formu
Sadece giriş yaparak bu sayfayı görüntüleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Pay Satış Ekranı
Hedeflenen Fonlama
₺ 6.870.000
Ek Fonlama
₺ 1.374.000
Fonlama Sınırı
Yok
Yatırımcı Sayısı
2.440
Alınan Toplam Yatırım
₺ 7.900.510
Pay Arz Oranı
% 12,50
Ortalama Yatırım
₺ 3.237
En Yüksek Yatırım
₺ 500.000
Nitelikli Yatırımcı
126
Nitelikli Yatırım Oranı
% 31,23
Fonlama Başlangıç
16.05.2022
Fonlama Bitiş
15.07.2022
Kampanya Hakkında
Belge, Ödül ve Hukuki Durum
Takım
Ürün ve Üretim
Pazar/Rekabet/Hedef Kitle
Analizler(SWOT) ve İş Planı
Finansal Tablolar
Görseller ve Videolar
Yatırımcılar
Güncellemeler
Soru ve Cevaplar
Kampanya Bilgi Formu
Pay Satış Ekranı